- 6 Ekim 2011
- 189
- 65
- 41
Ya yumurtlama akıntısı geldi az önce, uzayan ama kahverengi şeffaf karışık. Umarım baslamiyordurAynı benimde öyle biliyormusun yarın yapalım birlikte neyse cıksın kafamız netlessin en azından içime fenalık geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yumurtlama akıntısı geldi az önce, uzayan ama kahverengi şeffaf karışık. Umarım baslamiyordurAynı benimde öyle biliyormusun yarın yapalım birlikte neyse cıksın kafamız netlessin en azından içime fenalık geldi
Negatif dediniz ama ben çizgi görüyorum sankiÇatlama iğnesinin 11.günü 9.günü negatif di testler. Varmıdır acaba. Mikroçipli aşılama oldum
Ben 12. gün yapmıştım iğnenin etkisi devam ediyordu sonucum olumsuzdu zatenÇatlama iğnesinin 11.günü 9.günü negatif di testler. Varmıdır acaba. Mikroçipli aşılama oldum
9.güm negatif ti bugün 11.gün pozitif çıktıNegatif dediniz ama ben çizgi görüyorum sanki
İnşallah değildir ya 9.gün negatif di testler bugün baya koyu çıktı telefon da birazdaha silik gözüküyorBen 12. gün yapmıştım iğnenin etkisi devam ediyordu sonucum olumsuzdu zaten
canım iğne etkisi olabilir ama inşallah değildir
Ben de şimdi mesajı tekrardan okudum demek o zaman iyi niyetliyse geçmiş yarın tekrardan ilk idrarınla yap canım9.güm negatif ti bugün 11.gün pozitif çıktı
İnşallah tekrar yapıcam sabahdanBen de şimdi mesajı tekrardan okudum demek o zaman iyi niyetliyse geçmiş yarın tekrardan ilk idrarınla yap canım
Hayırlısı canım. Belki yerlesme kanaması dırYa yumurtlama akıntısı geldi az önce, uzayan ama kahverengi şeffaf karışık. Umarım baslamiyordur
Hadi inşallah hamilesinizdir9.güm negatif ti bugün 11.gün pozitif çıktı
Adet günü yerleşme kanaması olur mu? Duydunuz mu daha önce hiç?Hayırlısı canım. Belki yerlesme kanaması dır
Aynen öyle kuzucum inşaAllah önümüzdeki ay bir mucizeyle seninde haberini alıcazAy kuzum ne güzel de oraya belirtileri yazmışım zaten hiç ummadık anda oluyormuş hep öyle söylüyorlar ya vardır bir sebebi kuzumm
Adet günü yada adetten bir kaç gün önce oluyor diye biliyorum ben ama adetin leke olarak baslıyor mu o önemliAdet günü yerleşme kanaması olur mu? Duydunuz mu daha önce hiç?
Nedmek bitanem senden de razı olsunAllah razı olsun canım
Hayır normal şartlarda bir anda sökülür. Bildiğiniz yumurtlama akıntısı geldi kahverengi ve şeffaf karışık) ya dua edin inşallah dediğin gibidirAdet günü yada adetten bir kaç gün önce oluyor diye biliyorum ben ama adetin leke olarak baslıyor mu o önemli
İnşaAllah canım yarın kırmızıya döndürmezse test yap benceHayır normal şartlarda bir anda sökülür. Bildiğiniz yumurtlama akıntısı geldi kahverengi ve şeffaf karışık) ya dua edin inşallah dediğin gibidir
Ben 4 sene olduKuzum 3senedir evliyim sen peki
Ben 4 sene oldu maşallah canım rabbim omiur boyu mutlu etsin bu gencecik yaşında 2bebisn maşallah başka dusunuyonmu
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlarrrr idrarımı 1 bucuk saat tutup yaptım. Cok silik olan bebetime digeri in markası pyro clınıce. Cok agladımm inanamıyorum. İkiside aynı idrarla yapıldı. Rabbim bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürler versin sagsalim kucagımıza alalım inşaAllah Eki Görüntüle 3138162
Dogru bilinen yanlışlardan o akıntı geldikten 3-4 gün sonra yumurtlama oluyor aslında
Bende şaşırdım kızlar yaBende yeni okudum onu bir yerde canım. Meger o akıntı yumurtanın en olgun oldugu döneme gelmeden günler önce oluyormus mesela benşm o akıntı 11 inde 13 ünde oldu ama kasık ve Rahim agrılarım 19 unda oldu bende o zaman şaşırıp arastırdım internette yumurtlama olmadan 5-7 gün önceden o akıntı baslayabilir diyo
Amiiin kuzum inşaAllahHayırlı uğurlu olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah