- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.542
Kıyamam ben sana ağlama artık kabul et sen hamilesiinnnnAmiiinnn kuzummm Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin çok agladım inanamıyorum suan hala
Ya yengeç burcu geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam ben sana ağlama artık kabul et sen hamilesiinnnnAmiiinnn kuzummm Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin çok agladım inanamıyorum suan hala
Bu ay hatta taşınma işinden dolayı az mı değerlendirdiim demiştin kuzumİnşaAllah kuzum hep birlikte bebeklerşmizi bekleyelim Rabbim çok büyük
Ya keşke dünden yapsaydın testi bugün birde doktor kontrolüne giderdin kan falan verirdin ay valla senden çok heyecanlandımPyro clinice marka olanın max 10. Dk daki halini atıyorum yanlıs, cıkamaz dimi. Ötekinin yani bebetime olanın rengi dagıldı 10. Dak dan sonra Eki Görüntüle 3138167
Canım benim, o kadar mutlu oldum ki senin adına Ben bile çok net görüyorum çizgileri Ne güzel bir heyecanın içindesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ayyy çok mutlu oldum yaaaaKızlarrrr idrarımı 1 bucuk saat tutup yaptım. Cok silik olan bebetime digeri in markası pyro clınıce. Cok agladımm inanamıyorum. İkiside aynı idrarla yapıldı. Rabbim bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürler versin sagsalim kucagımıza alalım inşaAllah Eki Görüntüle 3138162
Amiiin kuzummm Rabbim bekleyen isteyen herkese tez vakitte nasip etsinCanım benim, o kadar mutlu oldum ki senin adına Ben bile çok net görüyorum çizgileri Ne güzel bir heyecanın içindesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ayyy çok mutlu oldum yaaaa
Yok kuzum iyi ki bugun yaptım pazartesiye kadar testi tekrarlarım pazartesi giderim kana Allah izin. Verirse simdi acil olarak pıhtılasma testi yaptırmam lazımYa keşke dünden yapsaydın testi bugün birde doktor kontrolüne giderdin kan falan verirdin ay valla senden çok heyecanlandım
Kuzum hep kaydettim burda bak. Cidden yine hayatımız karısık oldugu dönemde oldu hala inanamıyorumBu ay hatta taşınma işinden dolayı az mı değerlendirdiim demiştin kuzum
Bu ay nasıl yapmıştın
Aa bende akrep burcuyum. Rabbim sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin de burcu yengeç olsun akrep olsunKıyamam ben sana ağlama artık kabul et sen hamilesiinnnn
Ya yengeç burcu geliyor
İnşallah kuzum amin inasallahDogru bilinen yanlışlardan o akıntı geldikten 3-4 gün sonra yumurtlama oluyor aslında
Üzme canını belki de hamilesindir
Yok canım simdi esimin doktoru da aradı artık tüp bebek icin merkez arayısına basladık
24yasindayim36 canim
Aminn canımm Rabbim herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versinAyy canım gözün aydın olsun Rabb'im mutluluğunu daim etsin rabbim saglıcakla kucagına versin sonra hayırlı saglıklı uzun ömürcükleri olsun inşallah
Kuzum hamilemisinAminn canımm Rabbim herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
Evet galiba kuzum kana gidicem Allah izin verirse pazartesi günüKuzum hamilemisin
Be de 22 kaç yıllık evlisin24yasindayim
Kuzum mesajı yeni gördüm guzel mutlu haberlerini bekliyorum kalbim dualarim seninleEvet galiba kuzum kana gidicem Allah izin verirse pazartesi günü
Kuzum 3senedir evliyim sen pekiBe de 22 kaç yıllık evlisin
Allah razı olsun canımKuzum mesajı yeni gördüm guzel mutlu haberlerini bekliyorum kalbim dualarim seninle
Çatlama iğnesinin 11.günü 9.günü negatif di testler. Varmıdır acaba. Mikroçipli aşılama oldumNeler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Ay kuzum ne güzel de oraya belirtileri yazmışım zaten hiç ummadık anda oluyormuş hep öyle söylüyorlar ya vardır bir sebebi kuzummKuzum hep kaydettim burda bak. Cidden yine hayatımız karısık oldugu dönemde oldu hala inanamıyorum