3 aydır keçiboynuzu içiyor evet. Sayı ve ileri hız artmış öncekine göre.Canım sabah akşam keçiboynuzu içirsene çok faydası var düzelir allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aydır keçiboynuzu içiyor evet. Sayı ve ileri hız artmış öncekine göre.Canım sabah akşam keçiboynuzu içirsene çok faydası var düzelir allahın izniyle
Dogru bilinen yanlışlardan o akıntı geldikten 3-4 gün sonra yumurtlama oluyor aslındaKızlar dün sormuştum ya kuzenim yumurta akı akıntı geldi yumurtlama diye panik yapıp doktora gitti diye
Meğer daha yumurtlamamış
Ama çok yoğun sünen akıntım oldu resmen yumurta akıydı ben önceleri de hep bu akıntıyı görünce değerlendirirdim demiş doktora
Doktor da yok daha yumurtlama olmamış yumurtaların 17 15 13 boyutunda daha var demiş
Bende her ay gelmiyor ama bende hep o akıntı yumurtlama sanardım şok oldum
Üzme canını belki de hamilesindirKızlar kasıklarım ağrıyor adet olacam sanırsam bu ayda olmadı sanırım
Yok canım simdi esimin doktoru da aradı artık tüp bebek icin merkez arayısına basladıkşansınızı deneyin isterseniz dediğimiz gibi yorum çok.bende olmadı ama sizde olur belli olmaz ki.
36 canimKızlar sormak ayıp olmasın sadece merak ettim yanlış anlamayın yaşlarını kaç acaba
Eşler için faydaliymis canim.Keçi boynuzu pekmezi de faydalı oluyor mu?
Parol icebilirsin canım hamile olsanda sıkıntı olmazEğer hamile değilsem adet olsada şu ağrılardan kurtulsam aynı adet olucak gibi belim ağrıyo kasıklarıma sanki iğne batıyo şuan sağ kasığım arada sola geçiyo bide ustüne grip çıktı çürüğe çıktım resmen
Faydası olmuyoki içtimParol icebilirsin canım hamile olsanda sıkıntı olmaz
İnşaAllah hamilesindir kuzum ben sabah test yapıcam test aldırabildiysen sende yap canımEğer hamile değilsem adet olsada şu ağrılardan kurtulsam aynı adet olucak gibi belim ağrıyo kasıklarıma sanki iğne batıyo şuan sağ kasığım arada sola geçiyo bide ustüne grip çıktı çürüğe çıktım resmen
Olsun canım napalım önümüzdeki aya inşaAllahben bu ay da elendim. çalıştığım yerde kendime kan testi yaptım yine negatif..
Canım neden olduğunu anlamıyorum ya ailemdeki herkes ilk seferinde hamile kalmış. Kilo problemim yok, pcos yok adet düzensizliği yok genetik test yaptırdım onda da sorun yok çok moralim bozuldu bu ay bekliyordumOlsun canım napalım önümüzdeki aya inşaAllah
Çünkü bebek düşündükçe hormonların hamile gibi yükseliyor ve hamile sandıgı için kendini vucut, hamileyken hamile kalma ihtimalim olmadıgı için engelliyor yoksa hamile kaldıgım ay hiç beklemiyordum diyerek hamile kalanların bir mantığı olamaz. Ama düşünmemek elde değil cogu kişinin hayatında önemli bir mesgale yada değişiklik oluyor o dönemde hamile kalıyorlar yoksa kafaya takmamak pek mümkün değilCanım neden olduğunu anlamıyorum ya ailemdeki herkes ilk seferinde hamile kalmış. Kilo problemim yok, pcos yok adet düzensizliği yok genetik test yaptırdım onda da sorun yok çok moralim bozuldu bu ay bekliyordum
Yok bugün gitmedi eşim evdeydiİnşaAllah hamilesindir kuzum ben sabah test yapıcam test aldırabildiysen sende yap canım
Anladım canım pazartesi yaparsan zaten daha koyu cıkar. Ben bir hafta on gündür adegit agrısı cekiyorum bende cok bunaldım hem korkuyorum adet olucam diye hemde bu belirti mi diye umutlanıyorumYok bugün gitmedi eşim evdeydi
Kafaya takmamak da elde değil ki inşallah hepimizin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar en kısa sürede bugün arkadaşımla konuştum korunurken hamile kalmış aldırmak istiyor o da moralimi bozdu birazÇünkü bebek düşündükçe hormonların hamile gibi yükseliyor ve hamile sandıgı için kendini vucut, hamileyken hamile kalma ihtimalim olmadıgı için engelliyor yoksa hamile kaldıgım ay hiç beklemiyordum diyerek hamile kalanların bir mantığı olamaz. Ama düşünmemek elde değil cogu kişinin hayatında önemli bir mesgale yada değişiklik oluyor o dönemde hamile kalıyorlar yoksa kafaya takmamak pek mümkün değil
Hiç moralini bozma canım herkesin evladı kendine. Kafaya takmamak elde değil zaten hayatında birsey olursa anca kafan dagılır, Rabbim hayırlı güzel seylerle kafanı dagıtsın inşaAllahKafaya takmamak da elde değil ki inşallah hepimizin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar en kısa sürede bugün arkadaşımla konuştum korunurken hamile kalmış aldırmak istiyor o da moralimi bozdu biraz
Bugünde kahverengi lekelenme oldu. Birde ağzımda değişik bir tat var . Adete 12 gün kaldı.Aynen yerlesme kanaması a benziyor canım kırmızıya döndürmezse lekelenme bitince sabah ilk idrarla test yap bence
Adete 12 gün varsa o yumurtlama kanaması dır bazı aylarda bazen olur bu günleri degerlendir canımBugünde kahverengi lekelenme oldu. Birde ağzımda değişik bir tat var . Adete 12 gün kaldı.
Kafam çok karışık
Canım zaten aldırınca hemen yapmicam salı günü adet olmam gerek eğer olmazsam cuma günü yaparım testi olursamda kaldırırım ne zaman düşünürsek o zaman çünkü şuan eğer bebiş yoksa Bi süre daha korunmayı düşünüyoruzAnladım canım pazartesi yaparsan zaten daha koyu cıkar. Ben bir hafta on gündür adegit agrısı cekiyorum bende cok bunaldım hem korkuyorum adet olucam diye hemde bu belirti mi diye umutlanıyorum