- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Kanda cıkar ama kuzum bence önden evde test yap ona göre gidersin kana da. Bosuna gidip gelmekle ugrasmazsınPazartesi kanda çikar mi acaba yoksa illa adetin gecmesini mi bekleyim sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda cıkar ama kuzum bence önden evde test yap ona göre gidersin kana da. Bosuna gidip gelmekle ugrasmazsınPazartesi kanda çikar mi acaba yoksa illa adetin gecmesini mi bekleyim sizce?
Güzel haberler alalım inşallahİnşallah kuzum cumartesi yapacağım işte
Allah razı olsun kardeşim. Ama bugün biraz kanamam oldu. Önce lekelenme gibiydi sonra koyu kırmızı kan gibi geldi. Şimdide durdu gibi. Bununla ilgili bi fikri yada yaşayan olan varmı acabaBaşın solsun Allah Bi daha yaşatmasın o acıyı Allah hiçbirimizede yaşatmasın evlat acısını inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın herşey gönlünce olsun iyi haberlerini bekliyoruz
Evet canim ben de gordum hayirli olsun insalalhHarikaaa varrr görüyormm ya ne mutluu maşallah hemen kan verip sonucu ve tüm belirtileri bekliyoruzzz sağlıkla yükselsin hcg ler hormonlar aminn
Sen yap kuzum gölge şeklinde de biz görmeye çalışırızAhhhh agzin bal yesin inşallah amiiin yarabbim duysun hepimizin sesinierken gebelik testim yok kasette cikar mi ki acaba?
Cok cok silik gordumm bence yarin direkt kan ver sevdaluk1911Kızlarrrr teste bir bakın sevdaluk1911 bugunatlamadan sonra 9. Günü olmasına ragmen testte gölge gibi çizgi gördü şahsen ben 2. Cizgi yi görüyorum. Ctesi yine test yapıcak sizde bir bakın kızçelerr @sedaadeserhan mavilihayat00 Tiniminimavihanim @Sultansultan47 izmirlibjkkartal @loirily B bilemegec mehrunnisa ve diğer kızlar
Sus sus sabahin 6si şuan smdi aglicam ise gitmeden 3 senede ilk kez boyle bi cizgi görüyorum cok fena oldm suan inşallah vardrEvet canim ben de gordum hayirli olsun insalalh
Ne güzel bir meseaj benim var halsizlik uyku baş ağrısı iştahsızlık falan bende iki defa test yaptım silik çıktı Haziran'da bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum karnım yavaşça sisiyor hatta kasıklarım diyeyim o bölge yani beta hgc verdim arkadasim gebelik var dedi bakalım isteyen herkese nasip etsin rabbimNeler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Günaydın Canım herkesin vücudu farklı hem sen ikiz istiyor ya Bir kız bir erkek belkide çift yumurta ikizi olucak istediğin gibi gönlünü ferah tut bat a 4 gün kaldı inşallah o çizgiyi görücez iyi düşün iyi olsun herkesin vücudu farklı olduğu gibi her hamilelikte aynı olmaz benim iki hamileliğim oldu herşeyiyle tamamen birbirinden farklıydı o yüzden kendinle bile kıyas yapma regl olmicaksın inşallah bebişin kucağına alıcaksınKızlar içime yine sıkıntılar girdi ya adet olacakmış gibi dün gece karın ve bel agrım vardı sabah geçti sonra az önce hızlı hızlı evi toparlıyayım derken birden sag kasıgıma batma oldu belime agrı girdi oturunca kasık batması geçti bel agrısı kaldı oturunca sol kasıgıma cok nadir ara ara batma oluyo. Ama ani hareket ve hızlı agır iş yaparken sag kasıgım. Geriliyor ve agrıyo. Hamileyken saglı sollu agrısı olan olmus mu bilmem ama ben hep tek taraflı agrı diye hatırlıyorum hem hamilelik belirtisi olarak hemde adet öncesi belirtisi olarak bu ay her 2 yumurtalıktan da yumurtlamıs olamam heralde birde ayın 19 unda sag sol kasık ve Rahim agrısı cektim ya şiddetli 1 saat kadar onu bu çatlama kabul edip bat hesaplıyayım yoksa 21 inde sağ kasık baskın olarak sol kasık daha hafif olarak agrımıştı onu mu çatlama olarak sayıp batı hesaplıyayım yanlıs hatırlamıyorsam 13 ünden 20 sine kadar aşırı akıntım olmus sonra 23ü gibi az almıs 25 inden beri kupkuruyum ben. Yumurtlama zamanı agrım olmadan geçip sonradan mı agrı oldu acaba kafam cok karısık evde test yok zaten yapmakta istemiyorum içimden hiç Hamileymişim gibi hissiyat yok
Amiiin canımm. Kaybın için üzüldüm Rabbim birdaha yasatmasın.Ne güzel bir meseaj benim var halsizlik uyku baş ağrısı iştahsızlık falan bende iki defa test yaptım silik çıktı Haziran'da bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum karnım yavaşça sisiyor hatta kasıklarım diyeyim o bölge yani beta hgc verdim arkadasim gebelik var dedi bakalım isteyen herkese nasip etsin rabbim
Evet hemde 2 defa yaptımAmiiin canımm. Kaybın için üzüldüm Rabbim birdaha yasatmasın.
Bu ay mı test yaptın ve silik cıktı?
İnşaAllah kuzum bu ay hepimizi sevindirsin bebek haberiyle RabbimGünaydın Canım herkesin vücudu farklı hem sen ikiz istiyor ya Bir kız bir erkek belkide çift yumurta ikizi olucak istediğin gibi gönlünü ferah tut bat a 4 gün kaldı inşallah o çizgiyi görücez iyi düşün iyi olsun herkesin vücudu farklı olduğu gibi her hamilelikte aynı olmaz benim iki hamileliğim oldu herşeyiyle tamamen birbirinden farklıydı o yüzden kendinle bile kıyas yapma regl olmicaksın inşallah bebişin kucağına alıcaksın
Hayırlı olsun canım o zaman silik cıktıysa gebelik var demektir en yakın zamanda kan verip beta hcg takibine baslamalısın. Allah evladını sagsalim kucagına almayı nasip etsinEvet hemde 2 defa yaptım
Verdim ama erken vermişim arkadaşım hastane labatuarda çalışıyor var dedi ama çok erken dedi kan testimeHayırlı olsun canım o zaman silik cıktıysa gebelik var demektir en yakın zamanda kan verip beta hcg takibine baslamalısın. Allah evladını sagsaşım kucagına almayı nasip etsin
Bu sonuctan sonra regl oldun mu? Hiç anlayamadım sen adetine kaç gün kala evde test yaptın ve kanı kiadetşne kaç gün kala yaptın