- 31 Ağustos 2012
- 21.728
- 35.030
5-6 aydır. Ama yaş 36, 37 de sayılı gunler kaldı hatta. Vakit azalıyor.Allah uzun ömür versin eğer Bi kere doğal yolla olduysa yine olur vakti zamanı vardır ne zamandır deniyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5-6 aydır. Ama yaş 36, 37 de sayılı gunler kaldı hatta. Vakit azalıyor.Allah uzun ömür versin eğer Bi kere doğal yolla olduysa yine olur vakti zamanı vardır ne zamandır deniyosunuz
Cok gecmişler olsun antibiyotik kullanmayın kendi basınıza aile hekimine gidip hamilelik riskini söyleyin ona göre ilac verirÇocuktan sonra bende hastalandım boğazım falan çok ağrıyor Bi antibiyotik falan alsammı bilmiyorum gebe olma ihtimalini düşünüyorum zararı olurmu acaba ya gözlerim falan ağrıyor hastalıktan
Amin.Doktorlar ne diyor? Garip bir durum Rabb'im yollarınızı acsın.
Esinizde olabilir o zaman. Belki de stres kaynaklıdır 2. Cocuklarda doktorlar 9 ay deneyin diyor inşallah hayırla olur dogal yoldanAmin.
Bende birşey çıkmadı hormonlarda. Ama eşim henüz doktora gitmedi. 1-2 ay daha olmazsa artık o da gidecek doktora.
Ben mfk yi mucize görmüyorum.Merhaba bizde 1.5 yıl oldu esimde sperm sayısında düşüklüğü var 9 ay tedavi gördü ama hala dogal yoldan olmadı mfk arastırayım dedim ama olumlu kadar olumsuz yorum da var
İnşallah.Esinizde olabilir o zaman. Belki de stres kaynaklıdır 2. Cocuklarda doktorlar 9 ay deneyin diyor inşallah hayırla olur dogal yoldan
Biz zaten 9 ay tedavi gördük baska doktorda ve ona bayaa paralar döktük ilacı kendi ücreti falan derken. Mfk bakayim dedim ama hem ucreti hem yorumları hosuma gitmedi o yuzden artık yolumuza bakıcaz aşılama ya da tüp bebekBen mfk yi mucize görmüyorum.
Ve ücretleri çok fazla.
Bunun yerine bilindik vitaminleri alın bence.
Düzenli keçiboynuzu kürü yapın.
İncire dikkat et canım prolaktin yükseltebilir vitamin olarak ne aldın?İnşallah.
Hepimiz çok yorulmadan hamile kalırız.
Bu ay vitamin aldım, arı sütü aldım ve kuru incir yiyeceğim her gün. Ovulasyon takibi de yapacağım.
Canim bunları aldım.Biz zaten 9 ay tedavi gördük baska doktorda ve ona bayaa paralar döktük ilacı kendi ücreti falan derken. Mfk bakayim dedim ama hem ucreti hem yorumları hosuma gitmedi o yuzden artık yolumuza bakıcaz aşılama ya da tüp bebek
İncire dikkat et canım prolaktin yükseltebilir vitamin olarak ne aldın?
bende esimle kendime arı sütü bal polen propolis karısımı iceren birşey bulup almayı düşünüyorum
İnşallah Rabb'im bu yolda yardımcımız olsun
Aa bak bende bundan istiyordum hemen bakayim evet bunu esinde kullansın esler icinde faydalı o ay bu ay olur sizin icin inşallahCanim bunları aldım.
Vitamin özellikle yumurta gelistirmek için tüp bebek öncesi bayanlar kullanmış.
Arı sutunu kendime almıştım ama eşime de kullandiririm.
İnciri de sadece bir tane yiyorum günde
Hadi ya dikkatli ol canım incir prolaktin yükseltebilirAyy bende inciri avuç avuç yiyorum şekerimi bqstıryr diye
Aminn inşallah rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin ben çok zorluklarla kürtaj olmak zorunda kaldım kimsenin umrunda değilsinKıyamam çok üzüldüm canım Rabbim birdaha yaşatmasın hos geldin
Aminn inşallah hoş buldumÇok geçmiş olsun kuzum Rabbim inşallah tekrardan hayırlısına sağlıkla nasip eder tabikide hoşgeldin
Zor cidden Allah birdaha yaşatmasın canımAminn inşallah rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin ben çok zorluklarla kürtaj olmak zorunda kaldım kimsenin umrunda değilsin
Benim kürtajdan sonra 1 ayı bulmuştu tek çizgiyi görmem. Ama kimyasal olduğu için beta daha düşüktür sizin. En son kaçtı betanız idrar testi yaptığınızdaMerhabalar, 1 hafta once kımyasal gebelık yaşadım, bugun test yaptım 2. Çizgi hala belırgın. Bu durumu yaşayan oldumu aranızda?
Siz ne durumdasınız? Olmadınız dimi adet, her şey yolunda:) yarın party var biliyorsunuz:)Zor cidden Allah birdaha yaşatmasın canım
Yok daha olmadım ama sürekli karnım agrıyo adet olacakmış gibi bazen cok şiddetleniyo. Yaklasık bir haftadır böyleyim. Yarın kırmızıları görmezsem test yapıcam bendeSiz ne durumdasınız? Olmadınız dimi adet, her şey yolunda:) yarın party var biliyorsunuz:)
Yok daha olmadım ama sürekli karnım agrıyo adet olacakmış gibi bazen cok şiddetleniyo. Yaklasık bir haftadır böyleyim. Yarın kırmızıları görmezsem test yapıcam bende