- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
İnşallah kuzum cumartesi yapacağım işteGördüm kuzu bende hadi inşallah bir sonraki test daha koyu çıkar sevdaluk1911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum cumartesi yapacağım işteGördüm kuzu bende hadi inşallah bir sonraki test daha koyu çıkar sevdaluk1911
İnşallah kuzum rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBence 12. günde daha net görürüz sevdam
Belkş geç döllenme dir kuzum kimyasal dan sonra hemen gebe kalan cok bir kaç gün bekle regl gelmezse testi tekrarla hatta c. Tesi yap bende o gün yapıcamHanımlar bir şey sormak istiyorum. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay da bugün bat. Herhalde bir şey yok, minik ağrılar vardı onlar da yok. Dün test yaptım negatifti bugün beyaz akıntı var.
Kuzum senin. Bata kaç kaldı c. Tesi sende test yapsana toplu test yapalımBence 12. günde daha net görürüz sevdam
Kuzum herhalde 5-6 gün kaldı bakmıyorum bile zaten çok umudum yok. Benim normal olma ihtimali gözümde çok düşük o yüzden belirti test ben rafa kaldırdım sevgitoşum sankiKuzum senin. Bata kaç kaldı c. Tesi sende test yapsana toplu test yapalım
Ah be kuzum benim öyle bir gelicek ki bebegin birlikte aglıycaz mutluluktan buna öyle eminim ki hep dualarımdasınKuzum herhalde 5-6 gün kaldı bakmıyorum bile zaten çok umudum yok. Benim normal olma ihtimali gözümde çok düşük o yüzden belirti test ben rafa kaldırdım sevgitoşum sanki
Sizlerde öyle benim hep dualarımdasınız toplansak gitsek gebelik topiğinden anne topiklerine sevgimAh be kuzum benim öyle bir gelicek ki bebegin birlikte aglıycaz mutluluktan buna öyle eminim ki hep dualarımdasın
Bence sen yarın ilk idrarına erken gebelik testi yap canım inşallah yerleşmedir Rabbim mucizesini sana nasip etmiştirKızlar adetime 5 gün var dün çamaşirda az miktarda kahverengi leke gördüm bugunde bir kaç kere damla damla geldi yerleşme mi yokaa adet öncesi lekelenme mi emin olamiyorum daha önce 2 kez tup bebek negatif oldu dogal yolla kendiliginden olma ihtimali cok heyecanlandirio ama kaptirmak da istemiyorum yerleşme kanamasi bahsettigin gibi mi olur? Bi de yerlesmeden kac gun sonra test yapsam cikar acaba
Ahhhh agzin bal yesin inşallah amiiin yarabbim duysun hepimizin sesinierken gebelik testim yok kasette cikar mi ki acaba?Bence sen yarın ilk idrarına erken gebelik testi yap canım inşallah yerleşmedir Rabbim mucizesini sana nasip etmiştir
Ayyy inşaAllah kuzummm inan öyle cok istiyorum kiSizlerde öyle benim hep dualarımdasınız toplansak gitsek gebelik topiğinden anne topiklerine sevgim
Canım mm c. Tesi yapıcam bende bir kaç arkadas daha var bence bekle birlikte yapalımNasıl bekliycem Cumartesi'yi:) test var bir tane, bağımlı gibi kendimi telkin edip duruyorum. Yapmamalisin!
Kaç gün var bata canımAhhhh agzin bal yesin inşallah amiiin yarabbim duysun hepimizin sesinierken gebelik testim yok kasette cikar mi ki acaba?
5 gün var canimKaç gün var bata canım
Hahah grup terapisi gibi, tamamdır söz adet olmazsam c.tesiyi bekliyorumCanım mm c. Tesi yapıcam bende bir kaç arkadas daha var bence bekle birlikte yapalım
C. Tesi yapalım o zaman test canım kaset testte cıkar silik sekilde varsa5 gün var canim
Pazartesi kanda çikar mi acaba yoksa illa adetin gecmesini mi bekleyim sizce?C. Tesi yapalım o zaman test canım kaset testte cıkar silik sekilde varsa