- 13 Temmuz 2022
- 571
- 163
Bakalım bu ay olmazsa doktorumu değiştirecemSüt hormonu oluyor o galiba arkadaşımında yüksekti ilaçla düştüydü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bu ay olmazsa doktorumu değiştirecemSüt hormonu oluyor o galiba arkadaşımında yüksekti ilaçla düştüydü
Birazcık yüksekmiş dedi doktor yaşıma göre 22 yaşındayımBenimde fsh 8.48’di canım iyimiş mi o değer ben daha gidemedim de doktora
Gebeliğe engel olur mu ki acaba yaBirazcık yüksekmiş dedi doktor yaşıma göre 22 yaşındayım
Çok teşekkür ederimAh arada kaynamış ben görmedim yazdığınızı bence test yapın yarın ilk iş varsa çıkacaktır. Bahsettiğiniz belirtiler gebeliğe de yorulabilir regle de. Inşallah gönlünüze göre olur.
Şaşkınım şaşkın ben hala ilk yumurtlamanın hatalı olduğunu düşünüyorum
Ağzından bal damlıyor ya bal bal inşallah kuzum birlikte güzel haberler alalım inşallahİçimden bir ses bu ay sen de hamilelik haberini bize vericek sin gibi hissediyorum kuzum hadi inşaAllah
Canım yarın bir test yap istersen varsa çıkar artık. Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi diyorlar ama belli de olmazSonradan gelenleri kabul etmiyorsunuz heralde ne cevap yazan oldu nede sorumu cevaplayan teşekkürler siz kendi aranızda devam edin
Kızlar bu arada ben hastanede çalışıyorum Bir tane hasta yakınıyla bir sohbetimiz oldu bana aç karna mısın dedi evet dedim uzan dedi uzandığımda elini sertçe böyle karnıma bastırdı senin zamların hiç oynamıyor dedi bir hekime görün dedi ben de yarın gidip görülmeyi düşünüyorum artık.... görüneceğim kişi daha önce böyle şeylerle çok karşılaşmış inşallah bir umut olur dualarınızı eksik etmeyin
Yaşıma göre yüksekGebeliğe engel olur mu ki acaba ya
İnşaAllah kuzummAğzından bal damlıyor ya bal bal inşallah kuzum birlikte güzel haberler alalım inşallah
Yok kız değildir ya bazen oluyormul öyle 2 defa yumurtlamaŞaşkınım şaşkın ben hala ilk yumurtlamanın hatalı olduğunu düşünüyorum
Oluyormuş kuzu bende okudum ama kendime inanamadımYok kız değildir ya bazen oluyormul öyle 2 defa yumurtlama
Hayırlısı olsun canım inşaAllah her iki yumurtlamadan da birer bebiş olurda ikize hamile olursunOluyormuş kuzu bende okudum ama kendime inanamadım
İnşallah kuzumHayırlısı olsun canım inşaAllah her iki yumurtlamadan da birer bebiş olurda ikize hamile olursun
İyi düşün cnm inşallah güzel gebeliğin olurİnsallahh canimm. Cuma gunu kesesini gorduk. İki uc hafta sonra tekrar gidicez dr a. Simdi de korkuyorum bos gebeliktir falan diye Allah korusun
İnsallah canimm sag olasinİyi düşün cnm inşallah güzel gebeliğin olur