- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
Polenimbenimle kuzu sen geçen ovulasyon testlerini atmıştın 2 kez yumurtladım demiştin sonrasında mı gebelik haberini aldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ikinci çatlama 28 ağustosta oldu 7 eylülde pozitif gördüm gebelik testinde.Polenimbenimle kuzu sen geçen ovulasyon testlerini atmıştın 2 kez yumurtladım demiştin sonrasında mı gebelik haberini aldın
Anladım kuzu. Benimde bugün ovulasyon testim silik çıktı yani çatlamış. Eğer bir önceki 4 eylülde gördüğüm yumurtlamada yanlışlık yoksa bende bu ay 2 kez yumurtladım.Aynen canım ikinci çatlama 28 ağustosta oldu 7 eylülde pozitif gördüm gebelik testinde.
Ayy çok heycanlı tutma şansı daha da arttı çift olduğu için inşallah benim gibi sen de pozitifini görürsün.Anladım kuzu. Benimde bugün ovulasyon testim silik çıktı yani çatlamış. Eğer bir önceki 4 eylülde gördüğüm yumurtlamada yanlışlık yoksa bende bu ay 2 kez yumurtladım.
Cidden bu ay heyecan yaptım değerlendirmeleri doğru yaptıysam inşallah güzel haber alırım. Bekleyen herkes alır inşallahAyy çok heycanlı tutma şansı daha da arttı çift olduğu için inşallah benim gibi sen de pozitifini görürsün.
Pko görünümü mü acaba küçük kistler dediği canım adetin 2.günü gidip hem muayne ol hemde hormon tahlili ver canımMerhaba kızlar
Ben de 2 yıldır evliyim ve 2 yıldır korunmadan çocuğum olmuyor burada bir çok hastaneye gittim Erzurum'a gittim HSG rahim filmi çektiler hiçbir şeyin yok dediler git 2 ay içinde çocuğun olmazsa bir daha gel dediler ben bir de özele gideyim dedim orada da küçük küçük kislerm olduğunu söylediler kafam iyice allak bullak oldu ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz??
Ne bereketli kadınsınız ya tü tü tü MaşaAllah size Polenimbenimle mavilihayat00Anladım kuzu. Benimde bugün ovulasyon testim silik çıktı yani çatlamış. Eğer bir önceki 4 eylülde gördüğüm yumurtlamada yanlışlık yoksa bende bu ay 2 kez yumurtladım.
İçimden bir ses bu ay sen de hamilelik haberini bize vericek sin gibi hissediyorum kuzum hadi inşaAllahCidden bu ay heyecan yaptım değerlendirmeleri doğru yaptıysam inşallah güzel haber alırım. Bekleyen herkes alır inşallah
kuzu ben omepa vm diye bir takviye kullanıyorum ama bilmiyorum etkisi olmuş mudur onun.
Kız ne kullanırsan kullan herkes birseyler kullanıyor Rabbim her zorluktan sonra kolaylık veriyor Rabbime şükürler olsun nasip olucak ya ondan 2. Yumurtlama oluyor ve onda tutuyor. Hersey vesile kuzum şaka bir yana iyi oldu. Normalde bu cok iyi birsey değil döngüyü uzatabiliyor ama işte her şerde bir hayır her hayırda bir şer varkuzu ben omepa vm diye bir takviye kullanıyorum ama bilmiyorum etkisi olmuş mudur onun.
Doğru diyorsun nasipten öte köy yok işte kuzumKız ne kullanırsan kullan herkes birseyler kullanıyor Rabbim her zorluktan sonra kolaylık veriyor Rabbime şükürler olsun nasip olucak ya ondan 2. Yumurtlama oluyor ve onda tutuyor. Hersey vesile kuzum şaka bir yana iyi oldu. Normalde bu cok iyi birsey değil döngüyü uzatabiliyor ama işte her şerde bir hayır her hayırda bir şer var
Aynen öyle canım Kan testi yaptırdın mı kuzum en son kaç cıkmıstı?Doğru diyorsun nasipten öte köy yok işte kuzum
Valla ben hiç ovulasyon kullanmadığım için bilmiyorum kuzum akıntı hesaplamayı benimde başladı akıntım eşimin gelmesine var daha 1 hafta boşa geçecek bu ay napalım nasipTiniminimavihanim S sedaadeserhan @loirily Polenimbenimle @bilemegec @Meva59 mavilihayat00
Yorumumu suan güncelliyorum kızlar lavobaya gittim tamamen kuruyum yani akıntım tamamen kesilmiş bugun son degerlendirmeydi. Önümüzdeki hafta sonuna kadar biz iptal çatlama olduysa ne hoş yoksa bu ay biz baştan elendik galiba toplamda 2 tanecik degerlendirme yapmıs olucaz yumurtlama dönemindeysem
Aynen öyle canım Kan testi yaptırdın mı kuzum en son kaç cıkmıstı?
Öyle düşünme bazılarının akıntısı yumurtlama basladı gı gibi oluyor catlamaya kadar biraz sürüyorValla ben hiç ovulasyon kullanmadığım için bilmiyorum kuzum akıntı hesaplamayı benimde başladı akıntım eşimin gelmesine var daha 1 hafta boşa geçecek bu ay napalım nasip
Pko görünümü mü acaba küçük kistler dediği canım adetin 2.günü gidip hem muayne ol hemde hormon tahlili ver can