- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Valla bende eşimle denemelerden iki gün sonra görürdüm şimdi diyorum acaba sperm miydi onlar kafam karıştı bu ay eşim yok çünküHani şu şeffaf dedikleri akıntıyı hiç görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende eşimle denemelerden iki gün sonra görürdüm şimdi diyorum acaba sperm miydi onlar kafam karıştı bu ay eşim yok çünküHani şu şeffaf dedikleri akıntıyı hiç görmedim
Bizimde 3 deneme oldu ve suan paydos verdik nasipse yarın tasınıcaz bu ay cogumuz paydos verdik galibaZaten eşim yok da merak ettim bu ay göremeyince sağ ol canım
Birde ben onuda ayırt edemiyorum bak iyi ki bu konuyu konusmus sun. Onu nasıl ayırt edicez akıntı mı sperm mi diye ?Valla bende eşimle denemelerden iki gün sonra görürdüm şimdi diyorum acaba sperm miydi onlar kafam karıştı bu ay eşim yok çünkü
Valla bende anlamadım canım acaba diyorum hiç gelmiyor muydu benden akıntı sen yine ovulasyon testi yapmışsın arada ben onu hiç yapmadığım için bilmiyorum ayırt edemiyorum hiçBirde ben onuda ayırt edemiyorum bak iyi ki bu konuyu konusmus sun. Onu nasıl ayırt edicez akıntı mı sperm mi diye ?
Kuzum benim bebek düşünmeden önce Bariz sekilde yumurtlama akıntısı uzayan kopmayan akıntı geliyordu cocuk düşünmeye baslayınca oda saçmaladı hatta bu, ay tam adetin ortasında geldi. Yani yumurtlamam adetliyken basladı pik te muhtemelen adet bittikten bşr kaç sonra oldu hatta bende 2-3 ayda bir degerlendirme sırasında işemiş gibi heryer ıpıslak oluyor bu ayda oldu adetin 11. Günü ve akıntım kesildi hemen sonra. Kısacası her ay farklı oluyor sanırım yumurtlama belirtileri deValla bende anlamadım canım acaba diyorum hiç gelmiyor muydu benden akıntı sen yine ovulasyon testi yapmışsın arada ben onu hiç yapmadığım için bilmiyorum ayırt edemiyorum hiç
Hııı anladım canım benimde belkide geçti o zaman anlamadanKuzum benim bebek düşünmeden önce Bariz sekilde yumurtlama akıntısı uzayan kopmayan akıntı geliyordu cocuk düşünmeye baslayınca oda saçmaladı hatta bu, ay tam adetin ortasında geldi. Yani yumurtlamam adetliyken basladı pik te muhtemelen adet bittikten bşr kaç sonra oldu hatta bende 2-3 ayda bir degerlendirme sırasında işemiş gibi heryer ıpıslak oluyor bu ayda oldu adetin 11. Günü ve akıntım kesildi hemen sonra. Kısacası her ay farklı oluyor sanırım yumurtlama belirtileri de
Olabilir kuzum ama belki de cok geç olacaktırHııı anladım canım benimde belkide geçti o zaman anlamadan
Bence sperm akıntıya göre daha ıslak ve daha sıvı oluyorValla bende eşimle denemelerden iki gün sonra görürdüm şimdi diyorum acaba sperm miydi onlar kafam karıştı bu ay eşim yok çünkü
Ne bileyim her ay olurdu bu ay ilk kez eşim yok neden olmuyor akıntı dedim bende canımBence sperm akıntıya göre daha ıslak ve daha sıvı oluyor
Nasip kuzum...Olabilir kuzum ama belki de cok geç olacaktır
Valla bence gecikmeyi bekleyin ama adete 5 gün kala falanda çıkan varHanımlar gebelik testi yapmak için yumurtlama günümden mi hesaplamılıyım yoksa çatlama günümden itibaren mi
Çatlama gününden hesaplamalısın canımHanımlar gebelik testi yapmak için yumurtlama günümden mi hesaplamılıyım yoksa çatlama günümden itibaren mi
Bende geçen ay ve bu ay böyleydimNe bileyim her ay olurdu bu ay ilk kez eşim yok neden olmuyor akıntı dedim bende canım
Kuzum yumurtlama akıntısında 1 2 gün sonra yumurtlama gerçekleşiyormuş öyle okudum dün benimde geldi akıntımOlabilir kuzum ama belki de cok geç olacaktır
O zaman benim şuan gördüğüm hangi akıntı kafam karıştıKuzum yumurtlama akıntısında 1 2 gün sonra yumurtlama gerçekleşiyormuş öyle okudum dün benimde geldi akıntım
Öylede olabilir kuzum hayırlısı artık herkeste başka başka oluyormusKuzum yumurtlama akıntısında 1 2 gün sonra yumurtlama gerçekleşiyormuş öyle okudum dün benimde geldi akıntım
En iyisi gecikmeyi beklemekValla bence gecikmeyi bekleyin ama adete 5 gün kala falanda çıkan var
Çatlamadan 6 gün sonra falan yumurta anca rahme ulaşırmış 1 hafta kadarda anca idrara geçermiş beta hcg değeri
Yumurtlama akıntısı böyle şeffaf renkte ve peçeleye sildiğinde uzayan bi akıntı oluyor senin o gelen beyaz akıntı normaldede geliyor geçtimi yumurtlaman seninO zaman benim şuan gördüğüm hangi akıntı kafam karıştı
Afedersin beyaz krem şeklinde
16. Gündeyim
Aynen kuzumÖylede olabilir kuzum hayırlısı artık herkeste başka başka oluyormus