- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Ayy ay demin konuştum eşimle belki 1 hafta daha uzarmış işi off of ( nasip işte napayım sağlığı iyi olsun daÖyle düşünme bazılarının akıntısı yumurtlama basladı gı gibi oluyor catlamaya kadar biraz sürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ay demin konuştum eşimle belki 1 hafta daha uzarmış işi off of ( nasip işte napayım sağlığı iyi olsun daÖyle düşünme bazılarının akıntısı yumurtlama basladı gı gibi oluyor catlamaya kadar biraz sürüyor
Benimde fsh 8.48’di canım iyimiş mi o değer ben daha gidemedim de doktora@Tiniminimavihanim
Adetin 2.günü yaptım temiz çıktı hormon da normal çıktı FSH . değerim 8.12 çıktı
Doktor Bir problem yok dedi ama artık âdet harici ara kanamalar oluyor kafam alak bulak oldu neyim var diyorum Kendi kendime
Aynen öyle kuzum hersey nasip bak bizde 2 kere degerlendirme yaptık bugun sat tan sonra 12. Gün tuttu tuttu yoksa bizde 1 hafta 10 gün iptaliz yaniAyy ay demin konuştum eşimle belki 1 hafta daha uzarmış işi off of ( nasip işte napayım sağlığı iyi olsun da
Kuzum doktorlar normal diyorsa normaldir. Zaten cogumuz da belli, dönemde yükseliyor sonra yine tekrar düşüyorKızlar konu açılmışken benim prolaktin sürekli öyle doktorlar normal diyor bana göre de değil sizce ?
Ben ikiz olarak doğdum bende benim ikizlerim olsun diye hep dua ediyorumKızlar kendime engel olamıyorum ne oldu bilmiyorum gördüğüm yeni dogan videolarından mı bilmiyorum kalbim yine bebek ateşiyle doldu. Kalbimin atışları bile değişti. Öyle çok istiyorum ki ikizlerim olsun. Size bunu tarif edemem. İkiz takıntı gibi oldu bende. Hiç aklımda yoktu hatta korkutucu gelirdi bana hep ama Allah nasip etti ya bir kere ikizlere hamile kalmayı. İkiz cocuklarımın oldugu hayali kalbimi kapladı yine. Bu kadar korktuğum şey nasıl oldu da hayalime dönüştü bilmiyorum. Rabbim hepimize gönlündeki gibi hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
Ne güzel kuzum. Benimde yakın akrabam var ikiz ama yaşları büyük. Benim ailemde cok ikiz vardı ama en son dogan lar 33 yıl önce dogmuslardı sen düşün bana ikizi olanların torunlarından birinin de ikiz cocukları olur dediler bende o kişi ben değilimdir diye düşünmüştüm cok korkmuştum ama hamile kalınca onları kaybettiğim gün gösterdiler ikizmiş. Sonra kalbimde bir ateş yandı ikizlere karsı. Zaten herkes sok oldu seneler sonra ilk ikiz bendeydi ama kalpleri durdu karnımda ve ben o günden sonra ikiz ikiz diye yandım, tutustum resmenBen ikiz olarak doğdum bende benim ikizlerim olsun diye hep dua ediyorum
Kızlar konu açılmışken benim prolaktin sürekli öyle doktorlar normal diyor bana göre de değil sizce
adetliyken mi yaptırdın canımKızlar konu açılmışken benim prolaktin sürekli öyle doktorlar normal diyor bana göre de değil sizce ?
İnşallahBen ikiz olarak doğdum bende benim ikizlerim olsun diye hep dua ediyorum
Adetliyken mi yaptırdın canımKızlar konu açılmışken benim prolaktin sürekli öyle doktorlar normal diyor bana göre de değil sizce ?
Sonradan gelenleri kabul etmiyorsunuz heralde ne cevap yazan oldu nede sorumu cevaplayan teşekkürler siz kendi aranızda devam edinMerhaba hanımlar bende hamile kalmaya calışıyorum yarın bat günüm ama belimde bir sızı var agrı degıl sanki eğildiğimde faln batıyor birde birkaç gün önce sarı akıntı ve kasık agrısı oldu basına gelen varmı
Evet geçen aylardaki yumurtlama sonrası adet günlerinde yapmıştımAdetliyken mi yaptırdın canım
Ah arada kaynamış ben görmedim yazdığınızı bence test yapın yarın ilk iş varsa çıkacaktır. Bahsettiğiniz belirtiler gebeliğe de yorulabilir regle de. Inşallah gönlünüze göre olur.Merhaba hanımlar bende hamile kalmaya calışıyorum yarın bat günüm ama belimde bir sızı var agrı degıl sanki eğildiğimde faln batıyor birde birkaç gün önce sarı akıntı ve kasık agrısı oldu basına gelen varmı
Herşeyin hayırlısı vardır bir hayır inşaallahNe güzel kuzum. Benimde yakın akrabam var ikiz ama yaşları büyük. Benim ailemde cok ikiz vardı ama en son dogan lar 33 yıl önce dogmuslardı sen düşün bana ikizi olanların torunlarından birinin de ikiz cocukları olur dediler bende o kişi ben değilimdir diye düşünmüştüm cok korkmuştum ama hamile kalınca onları kaybettiğim gün gösterdiler ikizmiş. Sonra kalbimde bir ateş yandı ikizlere karsı. Zaten herkes sok oldu seneler sonra ilk ikiz bendeydi ama kalpleri durdu karnımda ve ben o günden sonra ikiz ikiz diye yandım, tutustum resmen
Bende adetin 2.günü yaptırdım da 10 küsür benimki bir gebenin günlüğü sayfasındaki ebru ablaya atmıştım değerimi gayet iyi demişti benimkineEvet geçen aylardaki yumurtlama sonrası adet günlerinde yapmıştım
Bu işte gerçek hasret tanımı canım. İnşallah kavuşacaksın gönlünce olacakKızlar kendime engel olamıyorum ne oldu bilmiyorum gördüğüm yeni dogan videolarından mı bilmiyorum kalbim yine bebek ateşiyle doldu. Kalbimin atışları bile değişti. Öyle çok istiyorum ki ikizlerim olsun. Size bunu tarif edemem. İkiz takıntı gibi oldu bende. Hiç aklımda yoktu hatta korkutucu gelirdi bana hep ama Allah nasip etti ya bir kere ikizlere hamile kalmayı. İkiz cocuklarımın oldugu hayali kalbimi kapladı yine. Bu kadar korktuğum şey nasıl oldu da hayalime dönüştü bilmiyorum. Rabbim hepimize gönlündeki gibi hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
Devlette yüksek demişti iki katına çıkmış dedi ama kendi takibimi yapan doktor normal diyor bende ikilemde kaldım memlekette başka bir doktora gittim oda yüksek dedi inositol verdi 1 aydır kullanıyorum şuan ne durumdayım bilmiyorumBende adetin 2.günü yaptırdım da 10 küsür benimki bir gebenin günlüğü sayfasındaki ebru ablaya atmıştım değerimi gayet iyi demişti benimkine
İnşaAllah kuzum. Cok nadir böyle oluyo ama sanki heyecan ve sevgileri kalbimden taşıyo kalbimin atışlarını hissediyorumBu işte gerçek hasret tanımı canım. İnşallah kavuşacaksın gönlünce olacak
Süt hormonu oluyor o galiba arkadaşımında yüksekti ilaçla düştüydüDevlette yüksek demişti iki katına çıkmış dedi ama kendi takibimi yapan doktor normal diyor bende ikilemde kaldım memlekette başka bir doktora gittim oda yüksek dedi inositol verdi 1 aydır kullanıyorum şuan ne durumdayım bilmiyorum