- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Hormonların da etkisiyle olabilir kuzum doğruuAslında benim 2-3 ayda bir böyle 2-3 gün degerlendirme esnasında oluyor hatta orayı da cok geniş hissediyorum o dönem ama simdi bebek düşününce aklıma takıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormonların da etkisiyle olabilir kuzum doğruuAslında benim 2-3 ayda bir böyle 2-3 gün degerlendirme esnasında oluyor hatta orayı da cok geniş hissediyorum o dönem ama simdi bebek düşününce aklıma takıldı
İnşaAllah kuzumHayırlısıyla yeni eve taşınıp yerleşsek su bebek düşüncesine tam dalıcam ama cokta odaklanamıyorum böyle arada gece gece tutuyo beniAnladım kuzum zaten değerlendirmeni yapmışın hayırlısı olsunn inşAllah ummadık bir sevinçle karşılarsın
Odaklanmadığın daha iyi kuzum boşver burdan çok kişide duydum ev taşıdım o ay hamile kaldık diye bakarsın olurİnşaAllah kuzumHayırlısıyla yeni eve taşınıp yerleşsek su bebek düşüncesine tam dalıcam ama cokta odaklanamıyorum böyle arada gece gece tutuyo beni
Hayırlısı bakalım kuzum. İlişki günlerim cok az ve sayılı oldugu için testinde 30 unda adet olmazsam yapıcam Allah izin verirseOdaklanmadığın daha iyi kuzum boşver burdan çok kişide duydum ev taşıdım o ay hamile kaldık diye bakarsın olur
Merhaba hanimlar ben test yaptirmistim pozitif cikti. Onca kasik bel agrilari hep bundanmis ama bel agrim muthis bir sekilde hala devam ediyor. Cok korkuyorum sagliksiz bir gebelik olmasindan
Benim de ilk belirtileri dayanılmaz bel agrısıydı ama geçiyor sonra gayette sağlıklı olur inşallah sizinki.Merhaba hanimlar ben test yaptirmistim pozitif cikti. Onca kasik bel agrilari hep bundanmis ama bel agrim muthis bir sekilde hala devam ediyor. Cok korkuyorum sagliksiz bir gebelik olmasindan
Bence çatlamadan önce akıntı oluyor kuzu. Benim en çok pikte olmuştu akıntı. Ben çatlamayı değerlerlendirememiştim sadece arka arkaya pikleri değerlendirebildim. Tutmaz gibi gelmiştiTiniminimavihanim @sedaadeserhan @loirily Polenimbenimle B bilemegec @Meva59 mavilihayat00
Yorumumu suan güncelliyorum kızlar lavobaya gittim tamamen kuruyum yani akıntım tamamen kesilmiş bugun son degerlendirmeydi. Önümüzdeki hafta sonuna kadar biz iptal çatlama olduysa ne hoş yoksa bu ay biz baştan elendik galiba toplamda 2 tanecik degerlendirme yapmıs olucaz yumurtlama dönemindeysem
İnsallahh canimm. Cuma gunu kesesini gorduk. İki uc hafta sonra tekrar gidicez dr a. Simdi de korkuyorum bos gebeliktir falan diye Allah korusunBenim de ilk belirtileri dayanılmaz bel agrısıydı ama geçiyor sonra gayette sağlıklı olur inşallah sizinki.
Canım hsg için ne kadar ücret ödedinMerhaba bende dun hsg çekindim normal..Perşembe doktorla görüşüp aşılama olarak basliyacagim.ama bende kasılma oluyor.hsgbyi zor yaptırdim.. anestezili oldum özelde ...aşılama nasıl olacak anestezi ile olmam daha mı iyi olur yada yaparlar mi
Olcagi varsa 1 kerede bile olur kuzumm rahat ol senn yine denedin bak bu ay komple iptalim diyodunTiniminimavihanim @sedaadeserhan @loirily Polenimbenimle B bilemegec @Meva59 mavilihayat00
Yorumumu suan güncelliyorum kızlar lavobaya gittim tamamen kuruyum yani akıntım tamamen kesilmiş bugun son degerlendirmeydi. Önümüzdeki hafta sonuna kadar biz iptal çatlama olduysa ne hoş yoksa bu ay biz baştan elendik galiba toplamda 2 tanecik degerlendirme yapmıs olucaz yumurtlama dönemindeysem
Bu aradaa benim hamile kaldiigim gun de akintim vardi seffaf akinti ama yumurtlama gelmemisti aklima sonradan geldiiTiniminimavihanim @sedaadeserhan @loirily Polenimbenimle B bilemegec @Meva59 mavilihayat00
Samsun fakültede olucaktim kasild olamadım...özele gittim artık bunaldım çünkü para gözüm görmedi iki bin TL vermiş oldum...sonuç normaldi...yakinda aşılama islemim olacakCanım hsg için ne kadar ücret ödedin
Hayırlısı olsun bende bu ay gebelik olmazsa hsg çektirecegimSamsun fakültede olucaktim kasild olamadım...özele gittim artık bunaldım çünkü para gözüm görmedi iki bin TL vermiş oldum...sonuç normaldi...yakinda aşılama islemim olacak
Ayy inşallah kuzum düşünmediği ay hamile olan çokmuş inşallah sende bende bekleyen herkeste güzel haber alırAmin kuzum inşaAllah bu ay güzel haberler alırsın valla bizde uzun bir aradan sonra dükkanı açtık ev tasıyoruz diye bebek olayına odaklanarak olmasa da yinede arada oluyor bakarsın bizimde bu karısıklıkta tutar
Kuzu dün aynı şey banada oldu akacaktı neredeyse ben yumurtlama günümdeyim biliyorsun. Akıntının çatladığı zaman olduğunu duymuştum çatladıktan sonra normal akıntımıza dönüyormuşuz. Ben bu ay garip şeyler yaşıyorum görmediğim şeyler. Mesela ovulasyon yaptığım geçmiş aylardan birinde yumurta akıntısını yoğun hissettiğim gün testim silikti. Ertesi gün pik oldu sonraki gün çatladı bende akıntı falan yoktu. Değişik şeyler anlamak zor her ay farklı şeyler çıkıyorTiniminimavihanim mavilihayat00 @sedaadeserhan Polenimbenimle ve diğer adını unuttuğum
Kızlarr size birsey sormak istiyorum akıntının en yogun oldugu zaman yumurtlama oldugu anlamına mı geliyor yoksa catlama oldugu anlamına mı geliyor? Degerlendirme sırasında bu gece resmen göl oldum işemiş gibi su gibi akıntı oldu ama aşırı aşırı oldu. Üstelik her Tualete gittiğimde de seffaf ve peceteye sildikçe gelen hiç azalmayan seffaf akıntım var. Geçen ay Ovülasyon testi kullanırken böyle birsey olmadı. Bu arada 2-3 ayda bir aşırı ıslanma olayı 3-5 gün oluyor bende. Bu yumurtlama döneminde oldugum anlamına mı geliyor acaba? Ay bu gece son degerlendirme gibi birsey oldu diger hafta sonuna kadar birdaha olamıycak suan, yumurtlama catlama olduysa oldu yoksa biz bu ay treni kaçırmış olucaz
Kuzu tek ilişkiyle tutan var bekleyelim bakalımTiniminimavihanim @sedaadeserhan @loirily Polenimbenimle B bilemegec @Meva59 mavilihayat00
Gerçekten cok Değişik bir ay diger ayı tutmuyor canımKuzu dün aynı şey banada oldu akacaktı neredeyse ben yumurtlama günümdeyim biliyorsun. Akıntının çatladığı zaman olduğunu duymuştum çatladıktan sonra normal akıntımıza dönüyormuşuz. Ben bu ay garip şeyler yaşıyorum görmediğim şeyler. Mesela ovulasyon yaptığım geçmiş aylardan birinde yumurta akıntısını yoğun hissettiğim gün testim silikti. Ertesi gün pik oldu sonraki gün çatladı bende akıntı falan yoktu. Değişik şeyler anlamak zor her ay farklı şeyler çıkıyor
Bakalım hayırlısı kuzum benim bu, sefer çok akıntım oldu sonra kesildiBu aradaa benim hamile kaldiigim gun de akintim vardi seffaf akinti ama yumurtlama gelmemisti aklima sonradan geldii
Aynen öyle kuzum batı yinede 30 Eylül kabul ediyorum suan, çünkü gerçekten yumurtlamamı bilmiyorum Ovülasyon testi yapmadığım için. Allah büyük ol deyince oluyorBence çatlamadan önce akıntı oluyor kuzu. Benim en çok pikte olmuştu akıntı. Ben çatlamayı değerlerlendirememiştim sadece arka arkaya pikleri değerlendirebildim. Tutmaz gibi gelmişti
O yüzden hiç belli olmaz derim. Zaten şu an taşınma yerleşme telaşı derken aklın başka yerde olacağı için bu ay bekleme derdin olmaz bi bakmışsın 14 gün geçmiş bile
Aynen öyle bu ay Ovülasyon testi vs de yapmıyorum artık bunlarla olursa olur kuzumOlcagi varsa 1 kerede bile olur kuzumm rahat ol senn yine denedin bak bu ay komple iptalim diyodun