- 15 Temmuz 2022
- 364
- 415
- 30
Geçen ay benim de öyle oldu hem erken geldi hem de 3. Günde anca söküldüBaşlarda kahverengi leke geldi sonra sarımsı 1 saat önce kırmızıya yakın geldi henüz cırt kırmızı gelmedi oldum diyorum yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay benim de öyle oldu hem erken geldi hem de 3. Günde anca söküldüBaşlarda kahverengi leke geldi sonra sarımsı 1 saat önce kırmızıya yakın geldi henüz cırt kırmızı gelmedi oldum diyorum yinede
Benim gecikmemin 3.günü canım bırak bide 2.günü infertilite bölümüne gel dedi doktor ya bide hamilelik varsa diyorum bi şey olursa diyorum gerçi yok muhtemelen adet oldum diye sayıyorum da şuanGeçen ay benim de öyle oldu hem erken geldi hem de 3. Günde anca söküldü
Zaten kan tahlili alırlar yarın erken gidersin. Çok kanama yoksa bir test yap istersenBenim gecikmemin 3.günü canım bırak bide 2.günü infertilite bölümüne gel dedi doktor ya bide hamilelik varsa diyorum bi şey olursa diyorum gerçi yok muhtemelen adet oldum diye sayıyorum da şuan
Kuzum hiç gelmiyor 2 saat olacak nerdeyse sökülmediğim için annem 1.günün sayılmaz bu diyor gitme yarın diyor perşembe gebelik testi yapayım o zaman negatif çıkarsa öyle gideyim doktor adetinin 2.yada3.günü gel dedi zaten devlet hastanesi ya kan tahlili yapmaz belkideZaten kan tahlili alırlar yarın erken gidersin. Çok kanama yoksa bir test yap istersen
İnterfeliteye hiç gitmedim ama ben hep devlet hastanesine gidiyorum mutlaka tahlil alıyorlar .2. Gün dediklerine göre hormon bakacaklardır. Eğer yerleşmeyse gelen şimdi de çıkar testteKuzum hiç gelmiyor 2 saat olacak nerdeyse sökülmediğim için annem 1.günün sayılmaz bu diyor gitme yarın diyor perşembe gebelik testi yapayım o zaman negatif çıkarsa öyle gideyim doktor adetinin 2.yada3.günü gel dedi zaten devlet hastanesi ya kan tahlili yapmaz belkide
Yerleşme nasıl oluyor kuzum cırt bir kırmızı hala gelmedi benden kahve ile kırmızıya yakın bir lekelenme olduİnterfeliteye hiç gitmedim ama ben hep devlet hastanesine gidiyorum mutlaka tahlil alıyorlar .2. Gün dediklerine göre hormon bakacaklardır. Eğer yerleşmeyse gelen şimdi de çıkar testte
Gelecek ay gelecek umut olur o zaman bizim için napalım beeeTamamdır kuzum hakkında hayırlısı olsun Bende bugun test yaptım yine negatif yarın bat
Yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi renkte oluyormuş. Beklenen adete yakın gelir diyorlar. Çok az peçeteye gelecek kadar olurmuş bi deYerleşme nasıl oluyor kuzum cırt bir kırmızı hala gelmedi benden kahve ile kırmızıya yakın bir lekelenme oldu
Kızlar siz ne dersiniz yerleşme olma ihtimali var mı gerçi geçti adetim ama
Bende aynı durumdayım hayırlısı bakalımKuzum hiç gelmiyor 2 saat olacak nerdeyse sökülmediğim için annem 1.günün sayılmaz bu diyor gitme yarın diyor perşembe gebelik testi yapayım o zaman negatif çıkarsa öyle gideyim doktor adetinin 2.yada3.günü gel dedi zaten devlet hastanesi ya kan tahlili yapmaz belkide
Aa seninde mi kahveli leke geliyor kuzumBende aynı durumdayım hayırlısı bakalım
O zaman sökülücem demekkiYerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi renkte oluyormuş. Beklenen adete yakın gelir diyorlar. Çok az peçeteye gelecek kadar olurmuş bi de
Ama sen test yapmıştın silikti öyle değil mi canımBende aynı durumdayım hayırlısı bakalım
EvetAa seninde mi kahveli leke geliyor kuzum
O zaman bir ihtimal hamilesin sen canım
Suan düşünmüyorum cünkü adet olursam cok üzülürüm olmazsam yaptırcam bi kac gün sonra sen ne zaman düşünüyorsun benim zaten bat bugün o yuzden adette olabilir belli değil kiO zaman bir ihtimal hamilesin sen canım
Kan ne zaman vereceksin
Benim daha şimdi kan geldi kuzum tamam ben iptal umarım sende vardırSuan düşünmüyorum cünkü adet olursam cok üzülürüm olmazsam yaptırcam bi kac gün sonra sen ne zaman düşünüyorsun benim zaten bat bugün o yuzden adette olabilir belli değil ki