Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat günü dediğiniz nedir?Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım pik gördüm çatlama gördüm şuan bat günümü bekliyorum. Yeni bı konu açmıştım ama kimse yorum yapmadı birde burda sorayım akıntım yok denecek kadar az göğüslerim çok hassaslaşti kamplarım ve batmalarim oluyor arada midem ekşiyor
Yani adet günüBat günü dediğiniz nedir?
Bunu gordumm bugun de yaptin sandim canimm tmm yapmamissin daha.Valla bana var gibi geldi cizgi bilmiyorum bidaha yapman laziim
Tıp merkezi varsa oraya git hemen alıyorlar bir kaç saatede sonuc cıkıyo hatta daha erken bile cıkıyo ücretide az bayaKız benimki mi var ikimizinde hemen hemen aynı demekki sen kan tahlili düşünüyor musun ben cok kötü moralim bozuldu yani var mı yok mu ne bu yani insan kandırma gibi Bide kan versen aciller yok aciliyeti yoksa almıyormus saglık ocagında doktor bi gün calısıyorsa 2 gün yok zaten ben bi darlandım bugün böyle görünce galiba
Hamilesin hayırlı olsun kuzum kan testi yaptırHanımlar 2 aylık ewliyim. Adetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim ve biri silik çıktı. Sizce hamile miyim?
Allah razi olsun insAllah. En kisa zamnda yaptıracağımHamilesin hayırlı olsun kuzum kan testi yaptır
Bakıcam olmazsa sağlık ocagını beklıcem adet olmazsamTıp merkezi varsa oraya git hemen alıyorlar bir kaç saatede sonuc cıkıyo hatta daha erken bile cıkıyo ücretide az baya
Tamamdır kuzum hakkında hayırlısı olsun Bende bugun test yaptım yine negatif yarın batBakıcam olmazsa sağlık ocagını beklıcem adet olmazsam
Evet canım bugün regl olduysan 1. günü yarın 2. günüdürKızlar benim bugün 1.günüm mü sayılıyor doktor 2.günü gel demişti de adetinin
Hayırlı olsun inşallahHanımlar 2 aylık ewliyim. Adetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim ve biri silik çıktı. Sizce hamile miyim?
Hamilemiyimdir dersinHayırlı olsun inşallah
Testt onu gösteriyorHamilemiyimdir dersin
E haydi InsAllah. Çok emin olamıyorum her an adet olacam korkusu var. Umarım Anne olmuşumdur.Testt onu gösteriyor
Kan verip netleştirmek gerekiyor.E haydi InsAllah. Çok emin olamıyorum her an adet olacam korkusu var. Umarım Anne olmuşumdur.
Ewet ennkisa zamnda netleştiricem insAllahKan verip netleştirmek gerekiyor.
Ama test bariz pozitif