- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Bugünkü testin nasıl canım ??Aynen bıraktım suan ya adet olurum olmazsam evde test yapr Pazartesi kan veririm nasipte varsa olur zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünkü testin nasıl canım ??Aynen bıraktım suan ya adet olurum olmazsam evde test yapr Pazartesi kan veririm nasipte varsa olur zaten
dünkinin aynısı cıktı cok silik baya olsa bence bugün az daha belirgin olurdu diye düşünüyorum ama bilemiyorumBugünkü testin nasıl canım ??
Bir kaç gün bekle.bakalim canım.. geç döllenme olabilirdünkinin aynısı cıktı cok silik baya olsa bence bugün az daha belirgin olurdu diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Galiba adet olucam hafif kahve akıntım var elendim :)Bir kaç gün bekle.bakalim canım.. geç döllenme olabilir
Yerleşme olabilir sen yarın kan tahlili ver silik çizgi var sonuçtaGaliba adet olucam hafif kahve akıntım var elendim :)
Dediğim gibidir inşallahYerleşme olabilir sen yarın kan tahlili ver silik çizgi var sonuçta
İnşAllah canım ama yarın mutlaka kan ver benceDediğim gibidir inşallah
Aslında acile gidip vermek istiyorum ama acil degilse diyip bakmıyorlarmış burda bi cok kadın öyle yazmıs siz biliyor musnuz öyle miİnşAllah canım ama yarın mutlaka kan ver bence
Bence kesindir cünkü hem gün geçmiş hemde cok belirgin cizginHanımlar 2 aylık ewliyim. Adetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim ve biri silik çıktı. Sizce hamile miyim?
Bence kesindir cünkü hem
Öyle çok bir belirtim yok amaBence kesindir cünkü hem gün geçmiş hemde cok belirgin cizgin
Evet bende ilk acile gitmiştim acil durumlarda alıyoruz alamayız sağlık kurumların da verebilirsiniz dedi bende ordan çıkıp kadın doğum doktorundan sıra aldım öylelikle kan verebildimAslında acile gidip vermek istiyorum ama acil degilse diyip bakmıyorlarmış burda bi cok kadın öyle yazmıs siz biliyor musnuz öyle mi
Bu zamanda iki dk kan tahlilli bile verdirmiyorlar kadın doguma 1 ay önce sıra gelince haber ver dedim hala mesajı gelmedi sıra hala yok biz bebekleri doğururuz anca doktorlar görür gibi geliyor bana bazenEvet bende ilk acile gitmiştim acil durumlarda alıyoruz alamayız sağlık kurumların da verebilirsiniz dedi bende ordan çıkıp kadın doğum doktorundan sıra aldım öylelikle kan verebildim
Yapmadin mi kuzum test yaptiysan atsana fotografini bulamadimDediğim gibidir inşallah
Sakaryalıydın sen dimi araştırma da Sinan zorsu var erkenden git sana kaşe basıyor sıra veriyor biraz hediyeyi seviyor kendisi ama özel muayane gibi ilgileniyor sizinleBu zamanda iki dk kan tahlilli bile verdirmiyorlar kadın doguma 1 ay önce sıra gelince haber ver dedim hala mesajı gelmedi sıra hala yok biz bebekleri doğururuz anca doktorlar görür gibi geliyor bana bazen
Ayy inşallah kuzuum amiiinHadi ya olsun o zaman vardır zaten inşallah diyelim gene iyice belli olur döndügünde
Ah bu doktorlarr ahhhSakaryalıydın sen dimi araştırma da Sinan zorsu var erkenden git sana kaşe basıyor sıra veriyor biraz hediyeyi seviyor kendisi ama özel muayane gibi ilgileniyor sizinle