- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Evet çatlamıştı.Ertesi günde yaptınız mı ovulasyon testini çatlama oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çatlamıştı.Ertesi günde yaptınız mı ovulasyon testini çatlama oldu mu
Canııım yaptın mı test sabahYarın bat günüm sencr cıkarsa yine böyle dogru mudur var mıdır
Yaptım ve yine aynı sonuç çıktı cok silik yine dünki gibi galiba ben gebe degilim adet olmayı beklicemCanııım yaptın mı test sabah
Canım benimde iki gebelik testim silik çıktı bugün yaptığımda çizgi çıkmadı hiç bişey anlamadım benYaptım ve yine aynı sonuç çıktı cok silik yine dünki gibi galiba ben gebe degilim adet olmayı beklicem
Benim siliği attim buraya görmüşsündür o kadar yani bugun gene öyle çıktı ama benim umudum yok yavrum bat günüm bugün olsa armut gibi görürdük gibi geliyor kimyasalız galibaCanım benimde iki gebelik testim silik çıktı bugün yaptığımda çizgi çıkmadı hiç bişey anlamadım ben
Kuzum belkide geç döllenmedir seninkiBenim siliği attim buraya görmüşsündür o kadar yani bugun gene öyle çıktı ama benim umudum yok yavrum bat günüm bugün olsa armut gibi görürdük gibi geliyor kimyasalız galiba
Allah Allah banada gebesin gibi gelmişti kuzum ama gölge bir çizgi vardı çünkü ama belki erkendir daha canım benim adetim 3.gün gecikti şuan nasipse perşembe test yapıcam bakalımYaptım ve yine aynı sonuç çıktı cok silik yine dünki gibi galiba ben gebe degilim adet olmayı beklicem
Kız benimki mi var ikimizinde hemen hemen aynı demekki sen kan tahlili düşünüyor musun ben cok kötü moralim bozuldu yani var mı yok mu ne bu yani insan kandırma gibi Bide kan versen aciller yok aciliyeti yoksa almıyormus saglık ocagında doktor bi gün calısıyorsa 2 gün yok zaten ben bi darlandım bugün böyle görünce galibaKuzum belkide geç döllenmedir seninki
Kan testi ile anlaşılır o anca canımBenim siliği attim buraya görmüşsündür o kadar yani bugun gene öyle çıktı ama benim umudum yok yavrum bat günüm bugün olsa armut gibi görürdük gibi geliyor kimyasalız galiba
Aynen bıraktım suan ya adet olurum olmazsam evde test yapr Pazartesi kan veririm nasipte varsa olur zatenAllah Allah banada gebesin gibi gelmişti kuzum ama gölge bir çizgi vardı çünkü ama belki erkendir daha canım benim adetim 3.gün gecikti şuan nasipse perşembe test yapıcam bakalım
Bat gününden önce miydi bat zamanların mı benim bugün bat dün bugun aşırı silik çıktıCanlarım benimde kızımda üç kere yaptım test ucude silikti sonra gittim kan testi verdim daha çok yeniymis 100 filandi betahcg değerim 1 hafta sonra 10000lerde çıktı bence yeni olduğu için silik
İnanki benimde sabah sabah çok bozuldu morelim bende düşündüm kan vermeyi ama sonra bekleyeyim dedim yumurtlaman nezmandı senin benim batıma 2 3 gün daha varKız benimki mi var ikimizinde hemen hemen aynı demekki sen kan tahlili düşünüyor musun ben cok kötü moralim bozuldu yani var mı yok mu ne bu yani insan kandırma gibi Bide kan versen aciller yok aciliyeti yoksa almıyormus saglık ocagında doktor bi gün calısıyorsa 2 gün yok zaten ben bi darlandım bugün böyle görünce galiba
3 gün baya olmus aslında cıkmaz mı simdi nasip dayanıyorsun helal olsun valaaaaAllah Allah banada gebesin gibi gelmişti kuzum ama gölge bir çizgi vardı çünkü ama belki erkendir daha canım benim adetim 3.gün gecikti şuan nasipse perşembe test yapıcam bakalım
Aaa senin batına o kadar varsa cok normal öyle çıkması benimde öyle cıkmıstı 4 gün kala yumurtlama bilmiyorum ben doğurganlık günlerini takip ettim ilk defa bu ay deniyoruz zaten cahilim daha bu konularaİnanki benimde sabah sabah çok bozuldu morelim bende düşündüm kan vermeyi ama sonra bekleyeyim dedim yumurtlaman nezmandı senin benim batıma 2 3 gün daha var
Akşama testin varsa bi tane daha yap yada özelde kan versene canımAaa senin batına o kadar varsa cok normal öyle çıkması benimde öyle cıkmıstı 4 gün kala yumurtlama bilmiyorum ben doğurganlık günlerini takip ettim ilk defa bu ay deniyoruz zaten cahilim daha bu konulara
Köydeyim kuzum ya testim evde3 gün baya olmus aslında cıkmaz mı simdi nasip dayanıyorsun helal olsun valaaaa
Testim bitti özel bi tane var ben ilçede oturuyorum doktor görmesede sadece tahlil yaptırıcam desem yaparlar mı yoksa doktor muayene de alırlar mı bilgin var miAkşama testin varsa bi tane daha yap yada özelde kan versene canım
Hadi ya olsun o zaman vardır zaten inşallah diyelim gene iyice belli olur döndügündeKöydeyim kuzum ya testim evde
Hayır canım doktorun görmesine gerek yok sen test veriyorsun mail adresini alıyorlar oraya sonucu atıyorlar veyahutta hastaneye arayıp öğreniyorsun zaten 5 üstü pozitif oluyor yaTestim bitti özel bi tane var ben ilçede oturuyorum doktor görmesede sadece tahlil yaptırıcam desem yaparlar mı yoksa doktor muayene de alırlar mı bilgin var mi