- 20 Nisan 2020
- 111
- 25
- 13
- Konu Sahibi Ayseeealsac
-
En azından bebeğim olsun çok istiyorum aslında cünkü ilerleme var bu vajinusmusu daOlma ihtimali var tabi. Ama bu iyi bi ihtimal mi tartisilir. Hadi bebek dogdu ya eşin ne olacak? Bu korku durumu genişlik darlikla alakali degil ki hrm cocuk dogurunca oyle gozle gorulur bi genisleme falanda olmuyor umudunuz o yondeyse sıkıntı buyuk
Ne bileyim ya artık sıkıldım bu durumdan bi bebeğim olsun istedim oda bi şekilde Allahım yardım eder diye düşünüyorumo isi yapamiyorsaniz dogumu nasil yapacaksiniz? Daha korkutucu degil mi? Madem ilerleme kaydettiniz iyice yendikten sonra cocuk dusunseniz daha iyi olur bence
bence iyice o durumu yenip biraz tadini cikarincocuk olur nasilsaNe bileyim ya artık sıkıldım bu durumdan bi bebeğim olsun istedim oda bi şekilde Allahım yardım eder diye düşünüyorum
Keşke yapabilsem de tadını bende çıkartabilsem yabence iyice o durumu yenip biraz tadini cikarincocuk olur nasilsa
yaparsiniz kendinize guvenin stres ypmayin olaylari akisina birakmaya calisin biraz hersey olurKeşke yapabilsem de tadını bende çıkartabilsem ya
Eşim destekcim bu konuda Allah'tan sıkıntı yaratmıyor daha yeni evliyiz doktora gittim fayda etmedi eşlifde tıkanıyorum yapamıyorum bi türlü acıyacak korkusuylaYa canim olmasina olurda esini ne zamana kadar oyalayip bu durumdan mahrum birakacan esas sorun o? Farzetki cocugun oldu ama adam ileriki yillarda boşanmak isteyebilir bu sorumlulugu ustlenebilcek misin? Ya bosancan ya aldatilcan kotu konusmak istemeyiz ama soruya sondan baslarsan cevap anahtarini kaydirirsin. Secim senin hakkinizda hayirlisi
aciyacak korkusuyla diyosun ama acinin buyugu dogumda. Acimaz korkma allah birbiri icin yaratmis sonucta jel surun daha kolay olur. Hem ne kadar aciyabilirki insan ne acilara katlaniyor kaldi ki acimazEşim destekcim bu konuda Allah'tan sıkıntı yaratmıyor daha yeni evliyiz doktora gittim fayda etmedi eşlifde tıkanıyorum yapamıyorum bi türlü acıyacak korkusuyla
Ben diblatörle devam ediyorum tedaviye suan 1 i yaptım 2 deyim sonra 3 ve erkek penisi büyüklüğünde 4 var suan 3 gececegimGecer yavas yavas atlatirsin. Yeni evlimişsiniz hemen sıkıldım cocuk istiyorum olur mu? Hangi ara sıkıldın dur bakalim ne bu acele? :) 2 sene gecsin eşinin sabri halen olur umarim. Tedavi devam etmiyo mu peki?
Vallaha doğrudur ben uyuşturucu kremle de denedim eşlide yarısı girdi gerisi olmadı eşiminkide uyuştuğu için il denemem öyleydi sonra gerisini yapamadımaciyacak korkusuyla diyosun ama acinin buyugu dogumda. Acimaz korkma allah birbiri icin yaratmis sonucta jel surun daha kolay olur. Hem ne kadar aciyabilirki insan ne acilara katlaniyor kaldi ki acimaz
onu unut sil aklindan ilk elin gunahi olmazVallaha doğrudur ben uyuşturucu kremle de denedim eşlide yarısı girdi gerisi olmadı eşiminkide uyuştuğu için il denemem öyleydi sonra gerisini yapamadım
Valla biliyorum zaten onlarında düşünüyorum yok yanlış anlamam canım annelerimiz hep küçük yaşta evlenince yanlış düşünmüyorum ben sadece konum bu degıl o şekilde hamile kalır mıyım kalmaz mıyım dı sorumonu unut sil aklindan ilk elin gunahi olmazsoyle dusun herkesin yaptigi seyi sen neden yapamayasinki 15-16 yasindaki cocuklar bile yapiyor. Bunu tabi iyi bisey olarak soylemiyorum yanlis anlasilmasin!
kalma ihtimalin var sanirimValla biliyorum zaten onlarında düşünüyorum yok yanlış anlamam canım annelerimiz hep küçük yaşta evlenince yanlış düşünmüyorum ben sadece konum bu degıl o şekilde hamile kalır mıyım kalmaz mıyım dı sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?