Umutsuzluğu kapılık da hamile olduğunu öğrenenler varmı ya da hiç beklemediği anda hamilelik haberi alanlar varmı 🤍

Surekli hamileligi dusunurseniz , strese girersiniz. Ben regli zamani bile , stresten ya erken ya gec olabiliyorum

Cevremde o kadar kisi var ki ,yillarca cocugu olmayin ,sonra 2 3 tane olan.
Cunku 1 cocuk olunca ,stres ortadan kalkiyor.
Eger dr un dedigini yapip, akisina birakacaksiniz.

Bunu her sey de uygulamaya calisiyorum.
Mesela kizim lgs ye girecek.
Kizim sen elimden gelen cabayi goster, gerisi onemli degil.

Ya da hastaliklarda , boyle.
İnsanın elinden gelen bişey değil ki işte bugün stres yapmayacağım bırakıyorum deyince bırakılan birşey de değil o istek bizde olduğu sürece bizim stresimiz bitmeyecek galiba bende çok istiyorum stresı bırakmayı amaan olduğu zaman olsun demeyi ama bir bebek videosu görüyorum hamile bir kadın görüyorum o istek içimde daha çok büyüyor malesef ☹️

İnsanın elinden gelen bişey değil ki işte bugün stres yapmayacağım bırakıyorum deyince bırakılan birşey de değil o istek bizde olduğu sürece bizim stresimiz bitmeyecek galiba bende çok istiyorum stresı bırakmayı amaan olduğu zaman olsun demeyi ama bir bebek videosu görüyorum hamile bir kadın görüyorum o istek içimde daha çok büyüyor malesef ☹️

Aslında şöyle bebek istemek=stres yapmak diyemeyiz, elbette isteyeceğiz ancak odağı biraz değiştirerek stresi azaltmak gerekiyor. Eğer çalışıyorsanız kendinizi işinize daha çok verebilirsiniz, evdeyseniz de kafa dağıtmak için kitap/film gibi şeylerle meşgul olabilirsiniz. Eminim böylesi sizin sürecinizi de kolaylaştıracak :) En kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz umarım.

Ben stresli anlarimda kafami dagitacak aeyler yaparim. Kendime bos vakit birakmam.
Haklisiniz ama bu daha cok zarar veriyor.
Abim ,yillarca cocugu olmadi. Simdi 4 tane var.
Yani kendinizi iyiyi dusunmeye yoneltmelisiniz.

Aslında şöyle bebek istemek=stres yapmak diyemeyiz, elbette isteyeceğiz ancak odağı biraz değiştirerek stresi azaltmak gerekiyor. Eğer çalışıyorsanız kendinizi işinize daha çok verebilirsiniz, evdeyseniz de kafa dağıtmak için kitap/film gibi şeylerle meşgul olabilirsiniz. Eminim böylesi sizin sürecinizi de kolaylaştıracak :) En kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz umarım.
Amin inşallah teşekkür ederim elimden geldiğince kafamdan çıkarmaya çalışacağım 😊

Ben stresli anlarimda kafami dagitacak aeyler yaparim. Kendime bos vakit birakmam.
Haklisiniz ama bu daha cok zarar veriyor.
Abim ,yillarca cocugu olmadi. Simdi 4 tane var.
Yani kendinizi iyiyi dusunmeye yoneltmelisiniz.
Hep iyiyi düşünen birisiyim aslında ama insan bazen yoruluyor aklına kötü düşünceler gelebiliyor bu durumda onlardan birisiydi elimden geldiğince stresten uzak durmaya çalışacağım🌸

Back
X