• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorum :(

Kızlar merhaba günaydın. Ben aranıza yeni katıldım. Sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum. Ben evleneli 1 sene oldu. Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ve bebeğimin kalp atışları duyulmadı bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım :KK42: 6 ay bekledim sonra bütün kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı. 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamıyorum :KK43: Kısa bir süre oldu daha ama olsun istiyorum ve olmucak diye korkuyorum. Burda bir çoğunuz çok çok bilgili sizlerden bilgi almak istiyorum neler yapmam gerekiyor. Yiyecek olur içeçek olur kullanacağım ilaç olur ne bilim ne biliyorsanız benimle paylaşır mısınız ?

Merhaba canım bütün kontrollerim yapıldı derken neler yapıldı benimde 2,5 yıl boyunce sebepsiz kısırlık dediler 2,5 yıl sonra gerçekler ortaya çıktı bence tekrar iyi bir kadın doğuma gidin eşiniz de doktora göründü mü
?

önce cocuk dusunerek eşinle bırlıkte olmayacaksın canım cunku vucut stres hormonu uretıyor oda gelenı kabul etmıyor :)
mesela yumurtlama gununu hesaplayana kadar kı her ay aynı gun yumurtlamayabılırsın 1 gunluk degısım bıle nelerı degıstırır...
bu yuzdeen adet bıttıkden 2-3 gun sonra baslayıp 2 gun arayla ılıskı yasayın adet olacagın gune kadar
sahsen benve esım cocuk dusunmeye basladıgımız andan ıtıbaren zararlı tum yıyeceklerı hayatımdan cıkardık
esım ve ben sıgara ıcmeyız alkolumuz yok etkısı var mı bılemem
esıme havuc suyu- fındık - badem - kecıboynuzu yedırdım bol bol :)
gunluk tum proteın karbonhıtrat ve vıtamınlerı yedıgıme emın oldum
hergun yuruyus yaptım
hıc bebek yapcam dıye dusunmedım
ılıskıden sonrada hemen ayaga kalmadım
esin cok sıcak su da yıkanmasın
hoş bu sıcakta mumkun degılde yınede ben solııyım :)
hayırlı zaman olunca olur gerısı allaha kalmıs

Merhaba canım bütün kontrollerim yapıldı derken neler yapıldı benimde 2,5 yıl boyunce sebepsiz kısırlık dediler 2,5 yıl sonra gerçekler ortaya çıktı bence tekrar iyi bir kadın doğuma gidin eşiniz de doktora göründü mü
?

5 tüp kan alındı canım. yumurtalıklarıma rahımıme ultrasonla baktı hiç bir problemın yok dendi

önce cocuk dusunerek eşinle bırlıkte olmayacaksın canım cunku vucut stres hormonu uretıyor oda gelenı kabul etmıyor :)
mesela yumurtlama gununu hesaplayana kadar kı her ay aynı gun yumurtlamayabılırsın 1 gunluk degısım bıle nelerı degıstırır...
bu yuzdeen adet bıttıkden 2-3 gun sonra baslayıp 2 gun arayla ılıskı yasayın adet olacagın gune kadar
sahsen benve esım cocuk dusunmeye basladıgımız andan ıtıbaren zararlı tum yıyeceklerı hayatımdan cıkardık
esım ve ben sıgara ıcmeyız alkolumuz yok etkısı var mı bılemem
esıme havuc suyu- fındık - badem - kecıboynuzu yedırdım bol bol :)
gunluk tum proteın karbonhıtrat ve vıtamınlerı yedıgıme emın oldum
hergun yuruyus yaptım
hıc bebek yapcam dıye dusunmedım
ılıskıden sonrada hemen ayaga kalmadım
esin cok sıcak su da yıkanmasın
hoş bu sıcakta mumkun degılde yınede ben solııyım :)
hayırlı zaman olunca olur gerısı allaha kalmıs

Amin canım inşallah olur. Hepsini deniyorum yapmaya çalışıyorum ama bir tek stresten uzak kalamıorum her an aklımda oldumu olcak mı sanırım bu da engel oluyor.

5 tüp kan alındı canım. yumurtalıklarıma rahımıme ultrasonla baktı hiç bir problemın yok dendi

Ben ilk doktora gittiğimde ilk yumurtlama var mı çatlama var mı bakıldı sonra hormon testi yapıldı özellikle FSH LH TSH E2 PROLAKTİN DHEA-S PROGESTERON mutlaka bu testler yapılmalı sonrasında genital kültür smear testi ve hsg çekilmeli bu arada eşinin de spermiyogram yaptırması gerekicektir

Ben ilk doktora gittiğimde ilk yumurtlama var mı çatlama var mı bakıldı sonra hormon testi yapıldı özellikle FSH LH TSH E2 PROLAKTİN DHEA-S PROGESTERON mutlaka bu testler yapılmalı sonrasında genital kültür smear testi ve hsg çekilmeli bu arada eşinin de spermiyogram yaptırması gerekicektir

ben hepsini yaptırdım ama eşimi ikna edemıyorum doktora gtmek istemıyor.

Düzenli regl oluyorsan playstore da regl ve ovulasyonu takip için bir takvim var. Onu indirip kullanabilirsin. Ve stres yapma bence. Çok uzun zaman geçmemiş. Daha 4 ay. Bu süreyi doktorlar önemsemiyor. Hem sağlıklı olduğunu da biliyorsun. Rahat ol lütfen.

Düzenli regl oluyorsan playstore da regl ve ovulasyonu takip için bir takvim var. Onu indirip kullanabilirsin. Ve stres yapma bence. Çok uzun zaman geçmemiş. Daha 4 ay. Bu süreyi doktorlar önemsemiyor. Hem sağlıklı olduğunu da biliyorsun. Rahat ol lütfen.

Çok teşekkür ederim :) o takvımın adı nedir acaba?

ben hepsini yaptırdım ama eşimi ikna edemıyorum doktora gtmek istemıyor.
AA peki neden bunda utanılacak bir şey yok ki bizimde çocuğumuz olmadı eşim asla utanıp sıkılıp gurur yapmazdı beraber gidip ne gerekiyorsa yapardık çok normal bir durum bu eşiniz hastalanınca doktora gitmiyor mu inanın bana orada bir sürü insan var tek giden biz değiliz herkes bir birinin halinden anlıyor bence bu şekilde anlatın artık özel odalar var hatta duş alabileceğin bölümler var yani kendini rahatsız hissedeceği bir yer değil üstelik bir şey varsa yol yakınken çıkar

AA peki neden bunda utanılacak bir şey yok ki bizimde çocuğumuz olmadı eşim asla utanıp sıkılıp gurur yapmazdı beraber gidip ne gerekiyorsa yapardık çok normal bir durum bu eşiniz hastalanınca doktora gitmiyor mu inanın bana orada bir sürü insan var tek giden biz değiliz herkes bir birinin halinden anlıyor bence bu şekilde anlatın artık özel odalar var hatta duş alabileceğin bölümler var yani kendini rahatsız hissedeceği bir yer değil üstelik bir şey varsa yol yakınken çıkar

defalarca anlattım bunları randevu aldım ıptal ettırdı. bu ayda olmassa bıdakı ay gıdıcem söz dedi ama bakalım inşallah olurda gtmemizede gerek kalmaz dualar edin lütfen :(

defalarca anlattım bunları randevu aldım ıptal ettırdı. bu ayda olmassa bıdakı ay gıdıcem söz dedi ama bakalım inşallah olurda gtmemizede gerek kalmaz dualar edin lütfen :KK43:

Peki neden olarak ne gösteriyor ederim tabi ki ne demek allah yardımcınız olsun inşallah gerek kalmaz

Bende bebisimi bekleyenlerdenim.bir kurtaj bir kimyasalim var.artik dalgaya vurdum.yoksa bu stress insanı kötü etkiliyor.bizim kocamdada Bende de problem yok.sebepsiz düşüyor.bence sizde problem yoksa sakin incir sogan vs bişey içmeyin sadece folik asit takviyesi alın.dengelerinizi bozmayın.eşiniz keçiboynuzu veya çinko takviyesi alabilir.sağ salim kavusmaniz dileğiyle.

Peki neden olarak ne gösteriyor ederim tabi ki ne demek allah yardımcınız olsun inşallah gerek kalmaz[/QUO
Bende bebisimi bekleyenlerdenim.bir kurtaj bir kimyasalim var.artik dalgaya vurdum.yoksa bu stress insanı kötü etkiliyor.bizim kocamdada Bende de problem yok.sebepsiz düşüyor.bence sizde problem yoksa sakin incir sogan vs bişey içmeyin sadece folik asit takviyesi alın.dengelerinizi bozmayın.eşiniz keçiboynuzu veya çinko takviyesi alabilir.sağ salim kavusmaniz dileğiyle.

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Bebek isteyen herkese Rabbim nasip eder inşallah

aktardan mı almam gerek bunları canım
Hayıt tohumunu aktardan alacaksın hergün içebilirsin. İncir kürünü de kuru incirle yapacaksın Saraçoğlu nun tarifini uygula netten. (dikkat etmen gereken şey incirleri önce yıka üzerindeki pudrası gitsin ). Arkadaşım ikisiyle hamile kaldı, gözle görülür sorunu yoktu onun da.

Hayıt tohumunu aktardan alacaksın hergün içebilirsin. İncir kürünü de kuru incirle yapacaksın Saraçoğlu nun tarifini uygula netten. (dikkat etmen gereken şey incirleri önce yıka üzerindeki pudrası gitsin ). Arkadaşım ikisiyle hamile kaldı, gözle görülür sorunu yoktu onun da.

tamam canım çok teşekkür ederim denicem :)

kendi kafama göre hesaplamaya çalışıyorum adet gununden 11 gün sonra 2 gün arayla ilişkiye giriyoruz canım
Bak sen benim dediklerimi kullan, bolca ovülasyon testi al adetten sonra yapmaya başla ve bence iki güne bir değil hergün ilişkiye gir.

Back
X