- 23 Ağustos 2015
- 183
- 163
- 18
Hic umudum yok ama haber wericem tabiki
Sen umudunu kesme stres te yapma nasıl oluyor bilmiyorum ama dene en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic umudum yok ama haber wericem tabiki
Inss denemeye dewam. Zaten deneme tahtasi gibi olduk. Acaba erkeklerde bu kadar sorun yapiyo mudur ben esimi ikna edemiyorum mesela doktora goturmeye int arastirmis 1 sene olmazsa gidin falan diye bisey okumus daha erken gitmemiz icin biraz daha bekleyelim diyip duruyor. Hatta ben acaba cocuk mu istemiyor diye dusundum bir ara denemek icin daha yeni ewliyiz biraz hayatimizi yasayalim cocugu biraz daha erteleyelim dedim ben istiyorum diye tutturdu. Ailecek deliriyoruz galibaSen umudunu kesme stres te yapma nasıl oluyor bilmiyorum ama dene en azından
Inss denemeye dewam. Zaten deneme tahtasi gibi olduk. Acaba erkeklerde bu kadar sorun yapiyo mudur ben esimi ikna edemiyorum mesela doktora goturmeye int arastirmis 1 sene olmazsa gidin falan diye bisey okumus daha erken gitmemiz icin biraz daha bekleyelim diyip duruyor. Hatta ben acaba cocuk mu istemiyor diye dusundum bir ara denemek icin daha yeni ewliyiz biraz hayatimizi yasayalim cocugu biraz daha erteleyelim dedim ben istiyorum diye tutturdu. Ailecek deliriyoruz galiba
Cnm ben de 4 yıl istedim olmadı. Eşim dra gitmek istemedi hep tek gittim dra.
Hormon testlerim normaldi hep.
Hsg bile çekildim, tüplerim açık mı diye. O da iyi çıktı. Drlar artık eşin gelmeli sen lik değil durum demeye başladılar. Ama eşim ikna olmadı tabi
Son 4 ay tmm dedim. Olmayacak kabul et. Kabullendim bebeğim olmayacak diye.
Ve kendiliğinden hamile kaldım.
Şimdi düşünüyorum da hep strestenmiş.
Stres yapma cnm, ama eşini de ikna edebilirsen dr a beraber bir gidin.
Umarım en kısa zaman da müjdeli hbri alırsın
Belki de en iisini yapiyorlardirsanki bizi anlatıyorsun benim eşimde gitmiyor bende acaba istemıyor mu dıye çok düşündüm bizde daha 1 senelik evliyiz erkekler bizim kadar hassas olmuyor canım. :)
Belki de en iisini yapiyorlardir
canim yaa Allah size bagislasin yavrunuzu insss bole seyler duydukca umutlarimiz daha cok artiyo tsk tawsiyelerin icinCnm ben de 4 yıl istedim olmadı. Eşim dra gitmek istemedi hep tek gittim dra.
Hormon testlerim normaldi hep.
Hsg bile çekildim, tüplerim açık mı diye. O da iyi çıktı. Drlar artık eşin gelmeli sen lik değil durum demeye başladılar. Ama eşim ikna olmadı tabi
Son 4 ay tmm dedim. Olmayacak kabul et. Kabullendim bebeğim olmayacak diye.
Ve kendiliğinden hamile kaldım.
Şimdi düşünüyorum da hep strestenmiş.
Stres yapma cnm, ama eşini de ikna edebilirsen dr a beraber bir gidin.
Umarım en kısa zaman da müjdeli hbri alırsın
Doktor kontrolunden gectiysen we eger hic bir sorunun yoksa sadece kafana takmamaya calis pek mumkun degil biliyorum ama birazda psikolojik oldugunu dusunuyorum ben
umarim ayip olmaz yaziyorum ama yakinimdan duymustum bu sekilde yapip hamile kalan cok olmus
cok afedersiniz iliskiden hemen sonra hicbirsey yapmadan ayaklarini havaya kaldirip duvaraya dikip hicbirsey yapmadan yarim saat yatinca kolay hamilelik oluyormus diye
umarim tez zamanda hamile kalir ve bebegini saglicakla kucagina alirsin
bir aylık bebekten kalp atışı duyulmadı diye kürtaj olman hata olmuş. benim arkadaşım 2 aylık bebeğinin kalp atışı yeni duyuldu. ayrıca 3 yaşında bi arkadaşımın çocuğu var 1 aylıkken doktor kalp atışı yok alalım demiş inatla 2 ayını doldurana kadar beklemiş ve kalp atışını duymuş. ilk çocuğumun ve şuan yolda olan bebeğimin kalp atışlarını 2 aylıkken duydum. tekrar hamile kalırsanız buna dikkat edin. sağlıklı bir gebeliği sonlandırmış olabilirsiniz.
ben yazında bir aylık diye okumuştum. geçmiş olsun. ben keçiboynuzu kürüyle hamile kaldım bi arkadaşım soğan kürüyle bi dene derim.benimki farklı bir durumdu canım. ben 8 haftalıkken kürtaj oldum 1 aylıkken değil. Ayrıntılı ultrasona soktular benı ve bebeğim 6 hafta 2 günlükken kalmış gelişimi olmamış kalp atışları durmuş. Ben artık zehırlenmeye başlamışım apar topar aldılar benı hemen.
ben yazında bir aylık diye okumuştum. geçmiş olsun. ben keçiboynuzu kürüyle hamile kaldım bi arkadaşım soğan kürüyle bi dene derim.
1 yıldır istemene rağmen olmuyorsa muhakkak biryerde bi sıkıntı vardır. Daha evvel hamile kaldım diye düşünme aynı sey benimde basima geldi Yeni evliyken hamile kaldım düştü ve uzun süredir birdaha hiç hamile kalamadim. Hamile kaldigim zaman bir sorun olsa hiç kalamazdim diye düşündüm. Ama doktora gittigim zaman tahliller yapıldı takip yapıldı yumurtamin catlamadigini gördük. Pko denen illet bir rahatsızlık çıktı. Sakın doktora gitmeyi ihmal etme ne var ne yok git baktir.
Bende dün öğrendim pko lu olduğumu daha önce de Dr gittim tahliller yaptı hepsi temiz çıktı pko dan bahsetmediler bile Dr zayiflayacan sin dedi on aydır çocuk istiyoruz olmuyo1 yıldır istemene rağmen olmuyorsa muhakkak biryerde bi sıkıntı vardır. Daha evvel hamile kaldım diye düşünme aynı sey benimde basima geldi Yeni evliyken hamile kaldım düştü ve uzun süredir birdaha hiç hamile kalamadim. Hamile kaldigim zaman bir sorun olsa hiç kalamazdim diye düşündüm. Ama doktora gittigim zaman tahliller yapıldı takip yapıldı yumurtamin catlamadigini gördük. Pko denen illet bir rahatsızlık çıktı. Sakın doktora gitmeyi ihmal etme ne var ne yok git baktir.
Bende dün öğrendim pko lu olduğumu daha önce de Dr gittim tahliller yaptı hepsi temiz çıktı pko dan bahsetmediler bile Dr zayiflayacan sin dedi on aydır çocuk istiyoruz olmuyo
eşin içecek onu ama sipermleri kuvvetlendiriyor sende soğan suyu iç faydasını görürsün bence hayırlısı olsun hakkında.Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ve bebeğimin kalp atışları duyulmadı bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım yazmıştım canım keçboynuzu kürünü erkeğin içmesi gerekiyor dıye duydum ben ama benımde içmem gerekıyorsa bende içerim tabiki. çok teşekkür ederim.