• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorum :(

Bende buay incir ve Havuç kürüne başladım eşinede kecib
Adetten sonrakii 6-7 gün önemli. İlişkiden sonra beline yani kalçana yastk koy 5-10 dk bekle. Bn öle yapmıştm :KK76: Bidee ahmet marankinin çörekotu bal tarçın karışımını araştr yap yumurtaları kaliteli yapıyo die duymuştm. İlaç fln kullanma . Sağlıkla kucağına alırsın inşallh
rica etsem çörek Otlu tarifi paylaşabilirsiniz ?

Kızlar merhaba günaydın. Ben aranıza yeni katıldım. Sizlerle derdimi paylaşmak istiyorum. Ben evleneli 1 sene oldu. Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ve bebeğimin kalp atışları duyulmadı bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım :KK42: 6 ay bekledim sonra bütün kontrollerim yapıldı bir sorun çıkmadı. 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamıyorum :KK43: Kısa bir süre oldu daha ama olsun istiyorum ve olmucak diye korkuyorum. Burda bir çoğunuz çok çok bilgili sizlerden bilgi almak istiyorum neler yapmam gerekiyor. Yiyecek olur içeçek olur kullanacağım ilaç olur ne bilim ne biliyorsanız benimle paylaşır mısınız ?
ALLAHIM yardım etsin cok zor durum. bnde bir yillik evliyim ve çocuğumuz olmuyor. Tüp bebek dediler oda maddi açıdan dolayi yapamıyoruz. INSALLAH RABBIM GONLUNDEKININ HAYIRLISINI VERIR. OLMAMASINDA BELKI BIR HAYIR VARDIR. BELKI DE ZAMANI... GONLUNU ferah tut. Stresten de olmazmis. ALLAHIM isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder INSALAH.

Bende bir yil denemenin arkasindan kendi haline biraktigim zamanda oldu.ustelik hic bir sorunumuzda yoktu bence sizde akisina birakin daha cok olmamis cunku

Hayırlısı olsun canım. Doktor una danışıp folio asit hapları kullanmaya başla faydası olur

kızlar selam olsun hepınıze ıyı geceler.bnde subat 2015ten berı korunmuyorum.pko war bnde adet sorunu yasıyorum adetım ılac almadan gelmıyor.benle aynı sorunu yasayan we glıfor kullanan war mı??

Canım 4 ay çok kısa bir süre gerçi ben bebek istediğimiz ay bir kere deneme yapıp adet olmuştum ertesi gün Ozaman bile bunalıma girmiştim neden olmadı diye Arkadaşlarım dalga geçmişlerdi benimle öyle bir kere denemeyle olur mu diye :) seni çok iyi Anlıyorum.. Ben sonraki ayda oluruna bırakmıştım çok şükür geldi bebiş.. Elinden geldiğince kısmet de oluruna bırak stres gerçekten etkiliyor.. Hadi güzel haberlerin olur inşAllah.. :)

Canım çok teşekkürler sizin adınızada çok sevındım Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah

ALLAHIM yardım etsin cok zor durum. bnde bir yillik evliyim ve çocuğumuz olmuyor. Tüp bebek dediler oda maddi açıdan dolayi yapamıyoruz. INSALLAH RABBIM GONLUNDEKININ HAYIRLISINI VERIR. OLMAMASINDA BELKI BIR HAYIR VARDIR. BELKI DE ZAMANI... GONLUNU ferah tut. Stresten de olmazmis. ALLAHIM isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder INSALAH.

Amiin canım çok teşekkür ederim umarım Rabbim sana da nasip eder umudunu hiç kaybetme inşallah hepimizin bebişleri olur

Canım 2,5 yıl önce her şey normal çıkmıştı ama hamile kalamadım polip ameliyatı oldum sonra aşılama iğne tedavisi denedim olmadı tekrar hormonlara bakıldı ilk testte 37 civarında çıktı emin olmak için 2. testi istedi bir gün önce beraber olmuştuk yanlış çıkar ama bakalım yine dedi 27 çıktı bende emin olmak için geçenlerde tekrar test yaptırdım yine 27 çıktı çok yüksek değil süt gelmiyorsa sorun değil stres ve korku anında yükselebiliyormuş çünkü tridin oldukça yüksek 2 2,5 olmalı bu durumda hamile kalmazsın dedi ilaç yazdı hemen 15 gün sonrası tekrar test istedi prolaktin ilacı istesem mi doktorum çok iyi biri

Kusura bakma, yoktum :) Şimdi girebildim.

Lütfen rahat ol stres yapma, herşeyin hayırlısı de ve düşünmemeye çalış. Biliyorum düşünme demem dile kolay düşünmem dersin ama insan yinede takıyor kafaya, ben aynılarını uzunca bir süre yaşadım çünkü.. İmkanın varsa tatile filan çıkın dinlen kafan başka şeyler ile meşgul olsun. Çünkü sen düşündükçe strese gireceksin elinde olmadan ve bu da sana eksi olarak geri dönecek.. 15 gün sonraki testten sonra prolaktin için konuş tabi yüksek çıkarsa, ilaçlı tedavi mümkün, birde insülin direncine bak yumurtlamayı kolaylaştırıcı ilaçlar var. progesteron'a da baktır mutlaka. Sen teklif et, en azından öğrenmiş olursun. Sağlık ve sevgiler diliyorum ... :KK36:

Kusura bakma, yoktum :) Şimdi girebildim.

Lütfen rahat ol stres yapma, herşeyin hayırlısı de ve düşünmemeye çalış. Biliyorum düşünme demem dile kolay düşünmem dersin ama insan yinede takıyor kafaya, ben aynılarını uzunca bir süre yaşadım çünkü.. İmkanın varsa tatile filan çıkın dinlen kafan başka şeyler ile meşgul olsun. Çünkü sen düşündükçe strese gireceksin elinde olmadan ve bu da sana eksi olarak geri dönecek.. 15 gün sonraki testten sonra prolaktin için konuş tabi yüksek çıkarsa, ilaçlı tedavi mümkün, birde insülin direncine bak yumurtlamayı kolaylaştırıcı ilaçlar var. progesteron'a da baktır mutlaka. Sen teklif et, en azından öğrenmiş olursun. Sağlık ve sevgiler diliyorum ... :KK36:
Önemli değil canım
Aslında artık eskisi kadar sorun etmiyorum ama bu testlerin her biri farklı çıkınca kafamda ki sorular çoğalıyor ne yapacağımı bilemiyorum bazen abim çalıştığı hastanede ki endokrin bölümündeki arkadaşına sormuş prolaktin için ilaca gerek yok troid ilacına devam etsin demiş . progeterona baktırdım 10.73 çıktı yumurtlama var dedi doktorum glukoz açlık 98 çıktı.
Şuan doktora gittiğimde her şey yolunda görünüyor troid hariç acaba troid 2 ye düştüğünde hamile kalabilir miyim ?

Önemli değil canım
Aslında artık eskisi kadar sorun etmiyorum ama bu testlerin her biri farklı çıkınca kafamda ki sorular çoğalıyor ne yapacağımı bilemiyorum bazen abim çalıştığı hastanede ki endokrin bölümündeki arkadaşına sormuş prolaktin için ilaca gerek yok troid ilacına devam etsin demiş . progeterona baktırdım 10.73 çıktı yumurtlama var dedi doktorum glukoz açlık 98 çıktı.
Şuan doktora gittiğimde her şey yolunda görünüyor troid hariç acaba troid 2 ye düştüğünde hamile kalabilir miyim ?
Haklısın her yaptığında farklı sonuç çıkınca insan sorun etmeden duramıyor.

Troid etkiliyor, ilaçlarını düzenli kullan ve troid için saraçoğlu'nun kürü vardı. Ona da bak istersen nette, alternatif tıpıda kullan ilaçlara bağlanma. Allah hayırlı şifalar versin canım.. Kısa zamanda güzel haberlerini duymak isteri(z)m :anneadayı::KK68:

Haklısın her yaptığında farklı sonuç çıkınca insan sorun etmeden duramıyor.

Troid etkiliyor, ilaçlarını düzenli kullan ve troid için saraçoğlu'nun kürü vardı. Ona da bak istersen nette, alternatif tıpıda kullan ilaçlara bağlanma. Allah hayırlı şifalar versin canım.. Kısa zamanda güzel haberlerini duymak isteri(z)m :anneadayı::KK68:

Teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X