- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bana kalsa ben iki güne bir de yapamam da :) duyduğumu söylüyorum :)hergün ilişki pek sağlıklı demiyorlar ama canım ya
Sperm zaten 3 gün canlı kalabiliyor üstelik 3 günde bir kendini yeniliyor her gün birlikte olmak bence de doğru değilhergün ilişki pek sağlıklı demiyorlar ama canım ya
Merhaba sizin prolaktin değeri kaçlardaydı benim yaptırdığım testte 27 civarında çıktı 23 ve 25 normal üstü yüksek olarak biliniyor ama doktorlar normal olduğunu söyledi üstelik troidim de yüksek ilaç kullanıyorum şuan bu konuda sizden bilgi alabilir miyim?Oğlum 5 yaşındayken bende ikinci bebeğimi istedim. 2 yıl boyunca olmadı ara ara tedavi oldum tabiki. Prolaktinimin yüksekti ve göğsümden bildiğiniz emziren anne gibi süt geliyordu. Bu gebeliğimi engelliyordu. PKO hastasıydım bunun yanında ve insülin direncim yükseliyordu. 1 yıl kadar şeker hastalarının kullandığı bir ilacı kullandım. ve hormon tedavisi gördüm 1 yıl boyunca. hiç bir sorun yoktu ama sürekli neden hamile kalmıyorum diye düşünüyordum. Her denememizde de bu aklımdaydı. En son doktordum dediki "gebeliği düşünerek eşinle birlikte olursan daha çok olmayacak rahat bırak biraz kendini. " Bu sırada oldukça kilo almıştım. kilomu vereyim öyle devam edelim dedim. korunmaya devam ettim. ve gebeliği artık kafam dan çıkarmıştım. sadece bir kere korunmadım ve hamile olduğumu öğrendim. hem süpriz hem mucizem oldu. Allah'ım nasip ederse bir oğlum daha olacak. Kafana çok takma ve psikolojik olarak kendine çok yüklenme.. olacağı varsa da olmuyor. ve Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Geç olsun güç olmasın, inşallah minik elli sağlıklı bir bebeğin olur.. Sevgiler..
Ama yumurta sadece 24 saat yaşadığı için, yumurtlama gününden 2 gün önce başlayıp yumurtlama günü de dahil her gün ilişkiye girilmesi gerektiğini duydum. Sonuçta en kaliteli spermler ulaşacak o yüzden.Sperm zaten 3 gün canlı kalabiliyor üstelik 3 günde bir kendini yeniliyor her gün birlikte olmak bence de doğru değil
Merhaba sizin prolaktin değeri kaçlardaydı benim yaptırdığım testte 27 civarında çıktı 23 ve 25 normal üstü yüksek olarak biliniyor ama doktorlar normal olduğunu söyledi üstelik troidim de yüksek ilaç kullanıyorum şuan bu konuda sizden bilgi alabilir miyim?
Oğlum 5 yaşındayken bende ikinci bebeğimi istedim. 2 yıl boyunca olmadı ara ara tedavi oldum tabiki. Prolaktinimin yüksekti ve göğsümden bildiğiniz emziren anne gibi süt geliyordu. Bu gebeliğimi engelliyordu. PKO hastasıydım bunun yanında ve insülin direncim yükseliyordu. 1 yıl kadar şeker hastalarının kullandığı bir ilacı kullandım. ve hormon tedavisi gördüm 1 yıl boyunca. hiç bir sorun yoktu ama sürekli neden hamile kalmıyorum diye düşünüyordum. Her denememizde de bu aklımdaydı. En son doktordum dediki "gebeliği düşünerek eşinle birlikte olursan daha çok olmayacak rahat bırak biraz kendini. " Bu sırada oldukça kilo almıştım. kilomu vereyim öyle devam edelim dedim. korunmaya devam ettim. ve gebeliği artık kafam dan çıkarmıştım. sadece bir kere korunmadım ve hamile olduğumu öğrendim. hem süpriz hem mucizem oldu. Allah'ım nasip ederse bir oğlum daha olacak. Kafana çok takma ve psikolojik olarak kendine çok yüklenme.. olacağı varsa da olmuyor. ve Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Geç olsun güç olmasın, inşallah minik elli sağlıklı bir bebeğin olur.. Sevgiler..
Burda her sorana kendimizce duyduğumuz bildiğimiz denediğimiz şeyleri dilimiz döndüğünce anlatıyoruz, tabi yan etkisi olmayacak şeyleri. İnşallah herkese faydası olur. İlaçlar bi yere kadar götürüyor çünkü
Hepimizin den razı olsun.. Kafanızdan gebeliği çıkarın, kısmetim ne zaman olursa ozaman olur diye düşünün. 2 günde bir yada 3 günde bir yumurtlama zamanında birlikte olun. Daha verimli olacaktır.Allah razı olsun çok teşekkür ederim bende elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıcam artık. Evladınızı size bağışlasın rabbim gözünüz aydın
Evet yumurta 1 gün yaşıyor sperm 3 günAma yumurta sadece 24 saat yaşadığı için, yumurtlama gününden 2 gün önce başlayıp yumurtlama günü de dahil her gün ilişkiye girilmesi gerektiğini duydum. Sonuçta en kaliteli spermler ulaşacak o yüzden.
Tabi ki elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..
Benim prolaktinim çok yüksekti. 35- lerle başladı 7o lere kadar yükselmişti. İlaç ve iğne kullandım. Göğüsünüzü hiç kontrol ettiniz mi eğer yüksek olursa süt yada sarı su gelir göğsünüzden yada süt ağrısı yapar göğüs yanlarında. Başka bir doktora daha gidin, ben 3 doktor değiştirdim. En son doktorum sağolsun çok ilgilendi benimle, arkadaş gibi olmuştuk. Hamile olduğumu öğrendiğinde benden çok sevinmişti :) Prolaktin yükselmesine kullanılan ilaçlarında etkisi oluyor. Troid ilacı için doktorunuzla görüşün müsait vakitte. gebe kalmayı düşünüyorum bu ilaç uygunmu kullanmam için diye danışın, ve kullandığınız ilacın değiştirilmesini isteyin uygun değilse. Stresten uzak duralım :)
Çok teşekkür ederim :) o takvımın adı nedir acaba?
Göndermeye çalıştım ama tam yüklenmedi galiba. Adet takvimin diye aratırsan çıkar. Üzerinde Çiçek olan pembe bir defter logosu. Başkalar da var, ben bunu kullanmıştım.Çok teşekkür ederim :) o takvımın adı nedir acaba?
Adetten sonrakii 6-7 gün önemli. İlişkiden sonra beline yani kalçana yastk koy 5-10 dk bekle. Bn öle yapmıştm Bidee ahmet marankinin çörekotu bal tarçın karışımını araştr yap yumurtaları kaliteli yapıyo die duymuştm. İlaç fln kullanma . Sağlıkla kucağına alırsın inşallh
Göndermeye çalıştım ama tam yüklenmedi galiba. Adet takvimin diye aratırsan çıkar. Üzerinde Çiçek olan pembe bir defter logosu. Başkalar da var, ben bunu kullanmıştım.
Güle güle kullanın.tamamdır buldum teşekkür ederim :)
Anladım teşekkürlerEvet yumurta 1 gün yaşıyor sperm 3 gün
İki günde bir ilişkiye girmeyi öneriyorlar genellikle çünkü her gün ilişkiye girilmesi sperm sayısında ciddi azalmaya neden olur .Sperm 3 günde bir kendini yeniliyor eşimin doktoru öyle söylemişti bize