• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorum :(

saraçoglunun sitesine bak canim orada ayrintili yaziyor
kaynatip sularini içeceksin 15 gun boyunca sabah aksam ikisininde
birini yaoiyorsun 3 ahfta ara verip digerini yaoiyorsun beraver yapma

once sogan yapilacak

tamam canım çok teşekkür ederim

Canım ben sogan kurune basladım yarın son gunum. Saracoğlunun sitesindeki tarife bakaak yaptim. Oglen ve aksam yemeklerinden 10 dk once iciyosun. 2 bardak klorsuz suya kahwerengi kabuklu orta boy sogani 4 veya 5 e bolup su kaynadiktan sonra icine atiyosun. 5 dk kaynattiktan sonrada ılıyınca iciyosun. Inss hepimize sifa olur.

Canım ben sogan kurune basladım yarın son gunum. Saracoğlunun sitesindeki tarife bakaak yaptim. Oglen ve aksam yemeklerinden 10 dk once iciyosun. 2 bardak klorsuz suya kahwerengi kabuklu orta boy sogani 4 veya 5 e bolup su kaynadiktan sonra icine atiyosun. 5 dk kaynattiktan sonrada ılıyınca iciyosun. Inss hepimize sifa olur.

Tamam canım denicem hangi günler içmem gerekiyor peki bunu belirli bi zamanı var mı

:KK12::KK12::KK12:Bu stres yapmama olayini basaran warsa arkadaslar tum kalbimle ayakta alkisliyorum. Ben de 3 aydir istiyorum Rabbim nasip etmedi. Her ay denedigimde stres yok diyorum ama nafile ben yapi olarak cok heyecanli biri oldugum icin hic basaramadim Allahim burdaki isteyen herkese cocuk wersin inss. Bu çağında sorunu bu. bi sıkıntın yok ama çocugun olmuyor :110:
Ben 9 aylık deneme sonucunda stres yapmamayı hatta hiç takmamayı başardım ve o ay hamile kaldım.

Birde calisansaniz ben oyle oldugum icin cok zorlandim. Cam sise alip sabah ise gitmeden kaynatin sisenin icinde oglene kadar zaten ılıklaşıyor. Taze olmasi gerekiyo o yuzden aksamdan yapiym sabah icerim gibi bisey yapmamalison

Birde calisansaniz ben oyle oldugum icin cok zorlandim. Cam sise alip sabah ise gitmeden kaynatin sisenin icinde oglene kadar zaten ılıklaşıyor. Taze olmasi gerekiyo o yuzden aksamdan yapiym sabah icerim gibi bisey yapmamalison

evet canım çalışıyorum dediğin gibi yaparım ozaman Rabbim yardım etsin herkese inşallah

ahhh ahhhh keşke bende yapamasam o stresi nasıl becerdın bunu canım :)
Belli bir süre sonra sıkılıyorsun zaten yeter ya olursa olur diyorsun.
Ayrıca ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim.
Ateş ölçme yöntemini de kullanabilirsin.
Gebelik topiğinde biraz araştırma yaparsan bu yöntemlerin nasıl kullanıldığı yapılabilecek kürleri falan öğrenirsin.

Ami
evet canım çalışıyorum dediğin gibi yaparım ozaman Rabbim yardım etsin herkese inşallah
aminnn insss benim bu ay donemlerimde iliskim oldu adetime de 6 gunum war bazi belirtiler var ama psikolojik diye o kadar cok korkuyrm ki cunku adet belirtileriyle ayirt edemiyorum hatta hafta sonu soguk almisim biraz bogazlarim sismis doktora bile gitmiyorum ole bi ihtimal warsa ilaclar zararli olur falan diye psikolojik olarak cok yiprandim we daha yolun basinda olmama ragmen kendime cok kiziyorum bu yuzden ama elimden de bisey gelmiyor insss rabbim bizede guzel bebisler nasip eder

Belli bir süre sonra sıkılıyorsun zaten yeter ya olursa olur diyorsun.
Ayrıca ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim.
Ateş ölçme yöntemini de kullanabilirsin.
Gebelik topiğinde biraz araştırma yaparsan bu yöntemlerin nasıl kullanıldığı yapılabilecek kürleri falan öğrenirsin.

Anladım canım çok teşekkürler :)

Ami

aminnn insss benim bu ay donemlerimde iliskim oldu adetime de 6 gunum war bazi belirtiler var ama psikolojik diye o kadar cok korkuyrm ki cunku adet belirtileriyle ayirt edemiyorum hatta hafta sonu soguk almisim biraz bogazlarim sismis doktora bile gitmiyorum ole bi ihtimal warsa ilaclar zararli olur falan diye psikolojik olarak cok yiprandim we daha yolun basinda olmama ragmen kendime cok kiziyorum bu yuzden ama elimden de bisey gelmiyor insss rabbim bizede guzel bebisler nasip eder

Ay canım inan aynı duyguları yaşıyoruz bende her ay o duyguya kapılıyorum. İnşallah hamişsindir bizede haber ver olur mu :anneadayı:

Back