saraçoglunun sitesine bak canim orada ayrintili yaziyor
kaynatip sularini içeceksin 15 gun boyunca sabah aksam ikisininde
birini yaoiyorsun 3 ahfta ara verip digerini yaoiyorsun beraver yapma
once sogan yapilacak
Canım ben sogan kurune basladım yarın son gunum. Saracoğlunun sitesindeki tarife bakaak yaptim. Oglen ve aksam yemeklerinden 10 dk once iciyosun. 2 bardak klorsuz suya kahwerengi kabuklu orta boy sogani 4 veya 5 e bolup su kaynadiktan sonra icine atiyosun. 5 dk kaynattiktan sonrada ılıyınca iciyosun. Inss hepimize sifa olur.
Ben 9 aylık deneme sonucunda stres yapmamayı hatta hiç takmamayı başardım ve o ay hamile kaldım.Bu stres yapmama olayini basaran warsa arkadaslar tum kalbimle ayakta alkisliyorum. Ben de 3 aydir istiyorum Rabbim nasip etmedi. Her ay denedigimde stres yok diyorum ama nafile ben yapi olarak cok heyecanli biri oldugum icin hic basaramadim Allahim burdaki isteyen herkese cocuk wersin inss. Bu çağında sorunu bu. bi sıkıntın yok ama çocugun olmuyor
Ben 9 aylık deneme sonucunda stres yapmamayı hatta hiç takmamayı başardım ve o ay hamile kaldım.
Canim ben adetim bitti sabah aksamina kure basladim. Adet bittikten sonraki 7 gun icinde baslaman gerekiyorTamam canım denicem hangi günler içmem gerekiyor peki bunu belirli bi zamanı var mı
Bian önce bebişini kucağına alırsın inşallah
Stres yapma canım
Canim ben adetim bitti sabah aksamina kure basladim. Adet bittikten sonraki 7 gun icinde baslaman gerekiyor
Sizin adiniza cok sewindim. Bizde zamanla mi ogrenicez acaba bunu bilmiyorum su anda erken oldugu icin belkide bu kadar stres yapiyruzdurBen 9 aylık deneme sonucunda stres yapmamayı hatta hiç takmamayı başardım ve o ay hamile kaldım.
Birde calisansaniz ben oyle oldugum icin cok zorlandim. Cam sise alip sabah ise gitmeden kaynatin sisenin icinde oglene kadar zaten ılıklaşıyor. Taze olmasi gerekiyo o yuzden aksamdan yapiym sabah icerim gibi bisey yapmamalison
Yani bidahaki ay basla sen cunku adet donemine denk gelebilir. Hamile kalmak isteyenler uyguladiginda bu donemde baslamasinlar ya da o doneme denk gelmesin diye okumustumozaman bidaki aya kaldı o iş çünkü şuan 15. gündeyim ben
Y
Yani bidahaki ay basla sen cunku adet donemine denk gelebilir. Hamile kalmak isteyenler uyguladiginda bu donemde baslamasinlar ya da o doneme denk gelmesin diye okumustum
Belli bir süre sonra sıkılıyorsun zaten yeter ya olursa olur diyorsun.ahhh ahhhh keşke bende yapamasam o stresi nasıl becerdın bunu canım :)
aminnn insss benim bu ay donemlerimde iliskim oldu adetime de 6 gunum war bazi belirtiler var ama psikolojik diye o kadar cok korkuyrm ki cunku adet belirtileriyle ayirt edemiyorum hatta hafta sonu soguk almisim biraz bogazlarim sismis doktora bile gitmiyorum ole bi ihtimal warsa ilaclar zararli olur falan diye psikolojik olarak cok yiprandim we daha yolun basinda olmama ragmen kendime cok kiziyorum bu yuzden ama elimden de bisey gelmiyor insss rabbim bizede guzel bebisler nasip ederevet canım çalışıyorum dediğin gibi yaparım ozaman Rabbim yardım etsin herkese inşallah
Belli bir süre sonra sıkılıyorsun zaten yeter ya olursa olur diyorsun.
Ayrıca ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim.
Ateş ölçme yöntemini de kullanabilirsin.
Gebelik topiğinde biraz araştırma yaparsan bu yöntemlerin nasıl kullanıldığı yapılabilecek kürleri falan öğrenirsin.
Ami
aminnn insss benim bu ay donemlerimde iliskim oldu adetime de 6 gunum war bazi belirtiler var ama psikolojik diye o kadar cok korkuyrm ki cunku adet belirtileriyle ayirt edemiyorum hatta hafta sonu soguk almisim biraz bogazlarim sismis doktora bile gitmiyorum ole bi ihtimal warsa ilaclar zararli olur falan diye psikolojik olarak cok yiprandim we daha yolun basinda olmama ragmen kendime cok kiziyorum bu yuzden ama elimden de bisey gelmiyor insss rabbim bizede guzel bebisler nasip eder
Hic umudum yok ama haber wericem tabikiAy canım inan aynı duyguları yaşıyoruz bende her ay o duyguya kapılıyorum. İnşallah hamişsindir bizede haber ver olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?