Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum, 4. Ayıma girdim. Kafamdan atamıyorum bu sorunu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O yüzden ben ovulasyon testti kullanıyorum cok yardımcı oluyor ama sonuçları alamadim daha

Ben onu hic kullanmadim hatta ilk defa burda duydum ama cok kullanan var hergun mu yapilmasi gerekiyo peki
Adet bittikten 1 hafta sonra yapmaya başlıyorsun her gün veya günde 2 kez. Yumurtanın çatladıği gün pozitif gösteriyor döllenme o gün gerçekleşiyor

Ah tatlım 4 aydan bahsediyorsun bana 10 ay oldu artık delirmeme az kaldı ne olcak böyle

Ahhh darısı bana doktor bi söylese hamilesin die herhalde eşim kucağında taşır doktoru bnde olduğum yere bayılırım sevinçten

Ben 1 senelik evliyim bugün ilk kez adetim gecikti. Benim 28 günde düzenli olarak gelir. 10 gün önceye kadar ufak kan parçası geldi yerleşme kanaması olabilir dedim. İnanılmaz belim ve kasıklarım ağrıyor her an olacakmışım gibi ve inat ettim test yapmayacağım 2-3 gün daha bekleyeceğim. Dediğin gibi testte negatifi görmek beni de negatif yapıyor artık akışına bıraktım

Yok artık bunun niye acabasimi olir. Rabbim istedigine verir, istemediğine vermez. Kimisinede geç verir. Sabrını yoklar. Çok bencilce bi davranis
Evet öyleler gerçekten ben herkesin her konusuna onlar kadar üzülüp sevinirken beni bu konuda üzmeleri çok canımı sıkıyor eşim görüşmemi istemiyor görüşmesem yanlız kalacağım zaten ailem uzakta oof herşey karışık işte nyse beni dinledin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…