Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum, 4. Ayıma girdim. Kafamdan atamıyorum bu sorunu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konu sahibi acele etme ve sakin ol, hamileliklerin %85 i 8. Aydan sonra tutarmis, kendini kasma, zırt pırt test yapma, aklından savustur. Zaten her türlü 1 sene denemek zorundasın. Dua et sağlıklı sıhhatli bir bebek için. Unutmaya calis, başka şeylere odaklan.

İlk belirtiler neydi yazar misiniz belki kendimde bulurum
Normal adet sancısı vardi. Ayrıca ilk defa belim çok ağrımıştı. Normalde göğüslerim adet olmadan bi hafta önceye kadar sızlar geçerdi. Bu sefer geçmedi. Onun dışında başka belirtim olmadi hic. Bende testi öylesine yapmıştım. Ama nasip olmuş demekki. Herkeste belirti farklı olir. Sizin daha farklı belirtiler olabilir. Sakin olun. Kendinizi hic dinlemeyin.

Çok teşekkür ederim canım akışına bıraktım ovülasyonda almadım ama tuhaf bir şey var adet olacambugğn normalde olamadım. Zaten düzensiz takılmıyorum ama beyaz akıntım çok fazla afedersiniz sperm mi bilemedim ıkındıkça akıntı geliyor dün çok halsizdim adete 2 3 gün kala test yaptım negatifti attım gitti takılmayacam dedim dün akşam ilişki yaşadım ama resmen 24 saate yaklaştık ıkınınca sperm çıkar mı anlamış değilim beyaz akıntım ilişkiye girmediğimiz zaman da vardı ama peçeleye bulaşmıştı şimdi ıkınınca geliyor bilmiyorum karnım da adet olacak gibi ağrıyor inşAllah hayırlısı olur

Pek cok teşekkür ederim güzel önerileriniz için

Aslinda belirtilerden yola cikmak sacma çünkü pms benziyro

Ara ara kasik batmalarim oluyor
O da bi belirti ama tek başına yeterli olmayabilir tabiki adet gününün geçtiği 5. Gün test yaparsan en sağlıklı sonuca ulaşman mümkün olir. Bazen 1 gün geçince de test pozitif çıkabiliyo. Ama hayal kırıklığına uğramamak için 5. Gün çok daha iyi

Yaaa nasıl bekleyeceğim yaa cook zor

Ovulasyon testi kullaniyorum surekli canim ve pik gunleri degerlendiriyoruz
Sürekli pik çıkıyorsa yumurtanız çatlamıyor olabilir. Bir ay doktor takibi ile yumurtanızı takip etmenizi öneririm ozaman daha net anlaşılır çatlayıp çatlamadığı.
İnşallah tez zamanda hamile kalırsınız
Bunu beklemek en zor şey bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…