-
- Konu Sahibi ogrtmnanaokulu
Normal adet sancısı vardi. Ayrıca ilk defa belim çok ağrımıştı. Normalde göğüslerim adet olmadan bi hafta önceye kadar sızlar geçerdi. Bu sefer geçmedi. Onun dışında başka belirtim olmadi hic. Bende testi öylesine yapmıştım. Ama nasip olmuş demekki. Herkeste belirti farklı olir. Sizin daha farklı belirtiler olabilir. Sakin olun. Kendinizi hic dinlemeyin.İlk belirtiler neydi yazar misiniz belki kendimde bulurum
Çok teşekkür ederim canım akışına bıraktım ovülasyonda almadım ama tuhaf bir şey var adet olacambugğn normalde olamadım. Zaten düzensiz takılmıyorum ama beyaz akıntım çok fazla afedersiniz sperm mi bilemedim ıkındıkça akıntı geliyor dün çok halsizdim adete 2 3 gün kala test yaptım negatifti attım gitti takılmayacam dedim dün akşam ilişki yaşadım ama resmen 24 saate yaklaştık ıkınınca sperm çıkar mı anlamış değilim beyaz akıntım ilişkiye girmediğimiz zaman da vardı ama peçeleye bulaşmıştı şimdi ıkınınca geliyor bilmiyorum karnım da adet olacak gibi ağrıyor inşAllah hayırlısı olurCanım önce bir doktora git. Gebe olmak istiyorum de. Bi tahlil alsınlar. Bilgi al. Başka özellikli folik asitler var. Doktor tavsiyesiyle başla. Bi usg bakar. Kan tahlilinde prolaktin yüksekliği ve ya tsh yüksekliği gebeliğe engel olabiliyor. Tedavileri çoook basit. Yani demem o ki bi bilgilerini al. Gerekli ilaçlarını kullan. İnositollü folik asit tavsiye ederim. Hiç bir zararı yok.
Ovulasyon testlerini at çöpe gitsin. İnsana yoğun stres yaptırıyor. Stres de gebeliği engelliyor. önemli olan yumurtanın döllenecek büyüklükte olması. Pkolu kişilerde olgunlaşmamış çok yumurta atılıyor ama döllenemiyor. Sonra hüsran. 2 günde 1 ilişkine devam et. Bazen 3 gün olur hiç takılma akışına bırak. Diyelim ki gebe kaldın. İlk 5 hafta hiç birşey olmaz ona. Ya varsa korkusu seni çok yorar akışına bırak. Ayrıca ilk 6 hafta adet olmaması ve ya üstüne görme dışında hiç bir belirti vermez. Kendini dinleme.
Demem o ki akışına bırak. Sonra bi bakmışsın hamilesin.
Pek cok teşekkür ederim güzel önerileriniz içinNormal adet sancısı vardi. Ayrıca ilk defa belim çok ağrımıştı. Normalde göğüslerim adet olmadan bi hafta önceye kadar sızlar geçerdi. Bu sefer geçmedi. Onun dışında başka belirtim olmadi hic. Bende testi öylesine yapmıştım. Ama nasip olmuş demekki. Herkeste belirti farklı olir. Sizin daha farklı belirtiler olabilir. Sakin olun. Kendinizi hic dinlemeyin.
Aslinda belirtilerden yola cikmak sacma çünkü pms benziyroNormal adet sancısı vardi. Ayrıca ilk defa belim çok ağrımıştı. Normalde göğüslerim adet olmadan bi hafta önceye kadar sızlar geçerdi. Bu sefer geçmedi. Onun dışında başka belirtim olmadi hic. Bende testi öylesine yapmıştım. Ama nasip olmuş demekki. Herkeste belirti farklı olir. Sizin daha farklı belirtiler olabilir. Sakin olun. Kendinizi hic dinlemeyin.
Evet bunların dışında bulantısı olan kanaması olan ınsanlarda oluyo herkeste farklı olabiliyoAslinda belirtilerden yola cikmak sacma çünkü pms benziyro
Ara ara kasik batmalarim oluyorEvet bunların dışında bulantısı olan kanaması olan ınsanlarda oluyo herkeste farklı olabiliyo
O da bi belirti ama tek başına yeterli olmayabilir tabiki adet gününün geçtiği 5. Gün test yaparsan en sağlıklı sonuca ulaşman mümkün olir. Bazen 1 gün geçince de test pozitif çıkabiliyo. Ama hayal kırıklığına uğramamak için 5. Gün çok daha iyiAra ara kasik batmalarim oluyor
Yaaa nasıl bekleyeceğim yaa cook zorO da bi belirti ama tek başına yeterli olmayabilir tabiki adet gününün geçtiği 5. Gün test yaparsan en sağlıklı sonuca ulaşman mümkün olir. Bazen 1 gün geçince de test pozitif çıkabiliyo. Ama hayal kırıklığına uğramamak için 5. Gün çok daha iyi
İnsallah canin cok sagolSpiralin etkilediğini duymuştum. Ama geçici yani zamanla düzene biner. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın canım.
Yaaa nasıl bekleyeceğim yaa cook zor
Sürekli pik çıkıyorsa yumurtanız çatlamıyor olabilir. Bir ay doktor takibi ile yumurtanızı takip etmenizi öneririm ozaman daha net anlaşılır çatlayıp çatlamadığı.Ovulasyon testi kullaniyorum surekli canim ve pik gunleri degerlendiriyoruz
5 gün kala pozitif cikma ihtimali varmiTamam 3 gün daha dayanayim
Normalde erken gebelik testiyle 9 10 gün önce öğrenen bile var. Ama bazen geç döllenme olduğu için negatifte gorulebiliyo bence en sağlıklı adetten sonra yapılan test5 gün kala pozitif cikma ihtimali varmi
Evet doğru diyorsunuz en mantıklısı beklemekNormalde erken gebelik testiyle 9 10 gün önce öğrenen bile var. Ama bazen geç döllenme olduğu için negatifte gorulebiliyo bence en sağlıklı adetten sonra yapılan test
Neyse ya bende artik takmamaya çalışacağım olursa olur olmazsa olmazEvet doğru diyorsunuz en mantıklısı beklemek
Her zaman sabırlı olmaktan yanayımdır. Güzel haberleri hep en sabırlı olduğum zamanda almışımdır ben çünküEvet doğru diyorsunuz en mantıklısı beklemek
Evet aslında biraz da korku var ya içimizde acaba olmayacak mi ? Diye o insanu cook sabirsizlastiriyorHer zaman sabırlı olmaktan yanayımdır. Güzel haberleri hep en sabırlı olduğum zamanda almışımdır ben çünkü