- 30 Kasım 2021
- 50
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi ogrtmnanaokulu
Canım bende üç aydır felan deniyorum olmuyor. Her ay bir umutla testler yapıyorum negatif. Benimki de düzensiz benimde normal de bugün olmam lazım ama yine gecikiyor. Üstelik hep ağrım olurdu bu ay hiç ağrım yok felan. Allah bilir ne zaman olacağım. Ben adet olunca direkt kadın doğuma gidecem. Soğan suyunu deneyebilirsin.Arkadaşlar ben 4. Ayıma girdim adetlerim hep düzensizdir. Bazen ilaçla olurdum o derece. Evlenmeden qluarista kullandım 2 ay ve evliliğimin 1. Ayı da kullandım. Sonra bıraktım yaklaşık 2 ayı geçecek korunmasız ilişki yaşıyoruz. Bu ay ovülasyon testi ile tanıştım ve doktorum bu pcos olduğumu küçük kistlerimiv olduğunu ama yine de gebelik olabileceğini söyledi. Folik Asit kullanıyorm. Kullanalı 20 gün falan olacak. Ovülasyon testinden en koyu olana dek ilişki yaşadım koyuluk 1 2 hafta sürdü her gün korunmasız ilişki yaşadım. Merak ettim test yaptım negatif. Sonra lazere gittim ve inanılmaz acı çektim kadın gebe veya adet var mı dedi yok dedim ama olabilir diye seansı iptal ettik. Ardından test yaptım yine negatif. Yaklaşık testleri yapmadan önce bir kere bayıldım şekerim düşmüştü ama gebeliğe yormadım test negatif çünkü o kadar korunmasız ilişki yaşadım girmek istemiyorum artık çok yıprandım. Bunu böyle yazdım kusura bakmayın ama korkuyorm pcostan anne olamamaktan sonra Lazercim test yap dedi yapmadım artık umudum yok değildir adetten dolayıdır dedim. Test yapmadan 1 hafta önce de iç çamaşırıma kopmayan bir akıntı düştü. Böyle kurumuş pritt gibi sonra gebe olabilirim diye aklıma yerleşti ama umutlanmak da istemiyorm bu aralar bel ağrım çok arttı göğüslerde vs bir şey yok psikolojik olarak arada sızlıyor sanırım biraz mide yanmam var. Adetime normal olarak 6 7 gün ama düzensizliğime göre 15 16 gün var ne yapacağımı bilmiyorm. Bacaklarımı kaldırıyorum fakat bazen sabah hepsi iç çamaşaeıma dökülüyor. Bana yardım eder misiniz. Ovülasyon testlerimi de yüklemiştim. Uzun süre t koyu çıktı ama gebelik yaptım negatif bugün de biraz karın ve bel ağrım var
Siz gorundunuz mu daha önce kadın doğumaCanim bende bugun adet oldum ne yazikki... bu 3.ncu ayimdi ve yine olmadi
Yumurtlama gunlerimi takip ediyorum ve o gunleri degerlendiriyoruz fakat hep negatifle sonuclaniyor... bilemiyorum cok uzgunum
Ya ben şuan adetime 10 gün falan variçneye korkuyorum benimde biraz sağ kasık ağrıyor ama emin olamıyorumCanım bende üç aydır felan deniyorum olmuyor. Her ay bir umutla testler yapıyorum negatif. Benimki de düzensiz benimde normal de bugün olmam lazım ama yine gecikiyor. Üstelik hep ağrım olurdu bu ay hiç ağrım yok felan. Allah bilir ne zaman olacağım. Ben adet olunca direkt kadın doğuma gidecem. Soğan suyunu deneyebilirsin.
Ovülasyon testi denedin miCanim bende bugun adet oldum ne yazikki... bu 3.ncu ayimdi ve yine olmadi
Yumurtlama gunlerimi takip ediyorum ve o gunleri degerlendiriyoruz fakat hep negatifle sonuclaniyor... bilemiyorum cok uzgunum
İnşallah hamilesindir. Hamileyizdir. Psikolojim bozuldu gerçekten beklemek ne kadar zor. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Sağlık sorununuz yok değil mi kadınsalYa ben şuan adetime 10 gün falan variçneye korkuyorum benimde biraz sağ kasık ağrıyor ama emin olamıyorum
EvetSiz gorundunuz mu daha önce kadın doğuma
evetSiz gorundunuz mu daha önce kadın doğuma
Amin ya eşim üstüne düşme diyor bırak zamana hatta hemen istemiyor sanki ama ben istiyorum bu ay ovülasyon testiyle her günü değerlendirdim adete 15 gün vs ama sağ kasığım gittikçe ağrıyor artıyor ama korkuyormİnşallah hamilesindir. Hamileyizdir. Psikolojim bozuldu gerçekten beklemek ne kadar zor. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Sağlık sorununuz yok değil mi kadınsal
kendin diyorsun adetim düzensiz diye. düzensiz adette düzenli bir gebelik beklemezsin ayrıca muhtesem bi döngün bile olsa doktorlar en az 1 yıl deneyin sonra doktora gelin diyor. senin zaten düzensiz. arkadasım da senin gibi düzensiz adeti korunmuyor hemen doktora çocuk için gitti tüm tedavileri uyguluyorlar şimdi. beklemenin bi masanası yok zaten düzensiz diye. 4 ay ne ki allah aşkına sıkma canını. başka bir arkadasım düzenli adetine rağmen 9. ayda hamile kaldıArkadaşlar ben 4. Ayıma girdim adetlerim hep düzensizdir. Bazen ilaçla olurdum o derece. Evlenmeden qluarista kullandım 2 ay ve evliliğimin 1. Ayı da kullandım. Sonra bıraktım yaklaşık 2 ayı geçecek korunmasız ilişki yaşıyoruz. Bu ay ovülasyon testi ile tanıştım ve doktorum bu pcos olduğumu küçük kistlerimiv olduğunu ama yine de gebelik olabileceğini söyledi. Folik Asit kullanıyorm. Kullanalı 20 gün falan olacak. Ovülasyon testinden en koyu olana dek ilişki yaşadım koyuluk 1 2 hafta sürdü her gün korunmasız ilişki yaşadım. Merak ettim test yaptım negatif. Sonra lazere gittim ve inanılmaz acı çektim kadın gebe veya adet var mı dedi yok dedim ama olabilir diye seansı iptal ettik. Ardından test yaptım yine negatif. Yaklaşık testleri yapmadan önce bir kere bayıldım şekerim düşmüştü ama gebeliğe yormadım test negatif çünkü o kadar korunmasız ilişki yaşadım girmek istemiyorum artık çok yıprandım. Bunu böyle yazdım kusura bakmayın ama korkuyorm pcostan anne olamamaktan sonra Lazercim test yap dedi yapmadım artık umudum yok değildir adetten dolayıdır dedim. Test yapmadan 1 hafta önce de iç çamaşırıma kopmayan bir akıntı düştü. Böyle kurumuş pritt gibi sonra gebe olabilirim diye aklıma yerleşti ama umutlanmak da istemiyorm bu aralar bel ağrım çok arttı göğüslerde vs bir şey yok psikolojik olarak arada sızlıyor sanırım biraz mide yanmam var. Adetime normal olarak 6 7 gün ama düzensizliğime göre 15 16 gün var ne yapacağımı bilmiyorm. Bacaklarımı kaldırıyorum fakat bazen sabah hepsi iç çamaşaeıma dökülüyor. Bana yardım eder misiniz. Ovülasyon testlerimi de yüklemiştim. Uzun süre t koyu çıktı ama gebelik yaptım negatif bugün de biraz karın ve bel ağrım var
Canim benim strese girmek yerine ovulasyon dönemine dogru bi kadin doguma gitsen daha iyi olur pcos bir proplem degil korkma ben yaglarla gebe kaldim instagramda mucize digada diye sayfa var ordan pcos seti almani öneririm adeti düzenledi ve 2 ayda hamile kaldimArkadaşlar ben 4. Ayıma girdim adetlerim hep düzensizdir. Bazen ilaçla olurdum o derece. Evlenmeden qluarista kullandım 2 ay ve evliliğimin 1. Ayı da kullandım. Sonra bıraktım yaklaşık 2 ayı geçecek korunmasız ilişki yaşıyoruz. Bu ay ovülasyon testi ile tanıştım ve doktorum bu pcos olduğumu küçük kistlerimiv olduğunu ama yine de gebelik olabileceğini söyledi. Folik Asit kullanıyorm. Kullanalı 20 gün falan olacak. Ovülasyon testinden en koyu olana dek ilişki yaşadım koyuluk 1 2 hafta sürdü her gün korunmasız ilişki yaşadım. Merak ettim test yaptım negatif. Sonra lazere gittim ve inanılmaz acı çektim kadın gebe veya adet var mı dedi yok dedim ama olabilir diye seansı iptal ettik. Ardından test yaptım yine negatif. Yaklaşık testleri yapmadan önce bir kere bayıldım şekerim düşmüştü ama gebeliğe yormadım test negatif çünkü o kadar korunmasız ilişki yaşadım girmek istemiyorum artık çok yıprandım. Bunu böyle yazdım kusura bakmayın ama korkuyorm pcostan anne olamamaktan sonra Lazercim test yap dedi yapmadım artık umudum yok değildir adetten dolayıdır dedim. Test yapmadan 1 hafta önce de iç çamaşırıma kopmayan bir akıntı düştü. Böyle kurumuş pritt gibi sonra gebe olabilirim diye aklıma yerleşti ama umutlanmak da istemiyorm bu aralar bel ağrım çok arttı göğüslerde vs bir şey yok psikolojik olarak arada sızlıyor sanırım biraz mide yanmam var. Adetime normal olarak 6 7 gün ama düzensizliğime göre 15 16 gün var ne yapacağımı bilmiyorm. Bacaklarımı kaldırıyorum fakat bazen sabah hepsi iç çamaşaeıma dökülüyor. Bana yardım eder misiniz. Ovülasyon testlerimi de yüklemiştim. Uzun süre t koyu çıktı ama gebelik yaptım negatif bugün de biraz karın ve bel ağrım var
Doğru diyorsun canım Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir inşAllahkendin diyorsun adetim düzensiz diye. düzensiz adette düzenli bir gebelik beklemezsin ayrıca muhtesem bi döngün bile olsa doktorlar en az 1 yıl deneyin sonra doktora gelin diyor. senin zaten düzensiz. arkadasım da senin gibi düzensiz adeti korunmuyor hemen doktora çocuk için gitti tüm tedavileri uyguluyorlar şimdi. beklemenin bi masanası yok zaten düzensiz diye. 4 ay ne ki allah aşkına sıkma canını. başka bir arkadasım düzenli adetine rağmen 9. ayda hamile kaldıo ne zaman gleceğini biliyor canım sabır. günü ve saati belli sağlıklı olsun yeter.
Ne yağıCanim benim strese girmek yerine ovulasyon dönemine dogru bi kadin doguma gitsen daha iyi olur pcos bir proplem degil korkma ben yaglarla gebe kaldim instagramda mucize digada diye sayfa var ordan pcos seti almani öneririm adeti düzenledi ve 2 ayda hamile kaldim
Aspir yagi keten tohumu yagi çörek otubyagi birde sandaloz sakizli elma sirkesiNe yağı
Ovulasyon testi kullaniyorum surekli canim ve pik gunleri degerlendiriyoruzOvülasyon testi denedin mi
DurmumuZ hemen hemen aynı ben 7aylık evlıyım hazıran ayında kürtaj oldum temuzda bı ay sadece dogum kontrol kullandım bıraktım 31temuzdan itibaren korunmuyorum ama olmuyor doktora başvurdum alttan muane ettı herseyın iyi dedi folıdoce verdı kullanıyorum 2ay oldu bu 2gundur belım bacak agrım var senın gibi sık idarar cıkıyorum hemen heveslenıp dun test yaptım cıkmadı ovulasyon donemlerını takıp etmıyorum ama duzenlı ılıskı ve korunmuyorum yarın yada diğer gun adet gunum dua edıyorum olmayım dıye ben cok stres yapıyorum yakınımda herkez hamıle eşimde cok stres yapıyor ama ben üzüntümü bellı etmıyorum bi aralar hergun araştırma pesındeydım bu aralar umursamıyorum umudumu kestım o kürtajdan sonra olmax dıye dusundum hep 7ay oldu dıyorum neden olmuyor ama kötu dusuncelere kapılmayın üzülmeyin Allah büyüktür geç olsun sağlıklı olsun doktor 1yıl ıcında hamıle kalmazssan kısırlık tedavısıne baslıcaz demıstı yaza kadar zaman var bılmıyorum cıkmadık candan umit kesılmez Allah kımsenın kucagını boş bırakmasınArkadaşlar ben 4. Ayıma girdim adetlerim hep düzensizdir. Bazen ilaçla olurdum o derece. Evlenmeden qluarista kullandım 2 ay ve evliliğimin 1. Ayı da kullandım. Sonra bıraktım yaklaşık 2 ayı geçecek korunmasız ilişki yaşıyoruz. Bu ay ovülasyon testi ile tanıştım ve doktorum bu pcos olduğumu küçük kistlerimiv olduğunu ama yine de gebelik olabileceğini söyledi. Folik Asit kullanıyorm. Kullanalı 20 gün falan olacak. Ovülasyon testinden en koyu olana dek ilişki yaşadım koyuluk 1 2 hafta sürdü her gün korunmasız ilişki yaşadım. Merak ettim test yaptım negatif. Sonra lazere gittim ve inanılmaz acı çektim kadın gebe veya adet var mı dedi yok dedim ama olabilir diye seansı iptal ettik. Ardından test yaptım yine negatif. Yaklaşık testleri yapmadan önce bir kere bayıldım şekerim düşmüştü ama gebeliğe yormadım test negatif çünkü o kadar korunmasız ilişki yaşadım girmek istemiyorum artık çok yıprandım. Bunu böyle yazdım kusura bakmayın ama korkuyorm pcostan anne olamamaktan sonra Lazercim test yap dedi yapmadım artık umudum yok değildir adetten dolayıdır dedim. Test yapmadan 1 hafta önce de iç çamaşırıma kopmayan bir akıntı düştü. Böyle kurumuş pritt gibi sonra gebe olabilirim diye aklıma yerleşti ama umutlanmak da istemiyorm bu aralar bel ağrım çok arttı göğüslerde vs bir şey yok psikolojik olarak arada sızlıyor sanırım biraz mide yanmam var. Adetime normal olarak 6 7 gün ama düzensizliğime göre 15 16 gün var ne yapacağımı bilmiyorm. Bacaklarımı kaldırıyorum fakat bazen sabah hepsi iç çamaşaeıma dökülüyor. Bana yardım eder misiniz. Ovülasyon testlerimi de yüklemiştim. Uzun süre t koyu çıktı ama gebelik yaptım negatif bugün de biraz karın ve bel ağrım var
Amin canım benim inşAllah yüzün Güler bekleyen herkesin benimde inşAllah benim fena bel ağrım var çok çok ağrıyor ama gebelik mi başk bir şey mi bilmiyorum biraz da alttan yanmam var anlamadım belki psikolojiktir mide bulantım hiç yok göğüs yok ama bel ağrım fenaDurmumuZ hemen hemen aynı ben 7aylık evlıyım hazıran ayında kürtaj oldum temuzda bı ay sadece dogum kontrol kullandım bıraktım 31temuzdan itibaren korunmuyorum ama olmuyor doktora başvurdum alttan muane ettı herseyın iyi dedi folıdoce verdı kullanıyorum 2ay oldu bu 2gundur belım bacak agrım var senın gibi sık idarar cıkıyorum hemen heveslenıp dun test yaptım cıkmadı ovulasyon donemlerını takıp etmıyorum ama duzenlı ılıskı ve korunmuyorum yarın yada diğer gun adet gunum dua edıyorum olmayım dıye ben cok stres yapıyorum yakınımda herkez hamıle eşimde cok stres yapıyor ama ben üzüntümü bellı etmıyorum bi aralar hergun araştırma pesındeydım bu aralar umursamıyorum umudumu kestım o kürtajdan sonra olmax dıye dusundum hep 7ay oldu dıyorum neden olmuyor ama kötu dusuncelere kapılmayın üzülmeyin Allah büyüktür geç olsun sağlıklı olsun doktor 1yıl ıcında hamıle kalmazssan kısırlık tedavısıne baslıcaz demıstı yaza kadar zaman var bılmıyorum cıkmadık candan umit kesılmez Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın
Ben malesef mesajdan 2.saat sonra adet oldum neyse bidakı ay ınsallah dıye dıye 8ay oldu moralımı bozmıcam Rabbimin vardır bı bıldıgı bunada şükürAmin canım benim inşAllah yüzün Güler bekleyen herkesin benimde inşAllah benim fena bel ağrım var çok çok ağrıyor ama gebelik mi başk bir şey mi bilmiyorum biraz da alttan yanmam var anlamadım belki psikolojiktir mide bulantım hiç yok göğüs yok ama bel ağrım fena
Olsun canım nasip her şey hayırlısı olsun bende de fena ağrı var adet olacam gibiBen malesef mesajdan 2.saat sonra adet oldum neyse bidakı ay ınsallah dıye dıye 8ay oldu moralımı bozmıcam Rabbimin vardır bı bıldıgı bunada şükür