Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum, 4. Ayıma girdim. Kafamdan atamıyorum bu sorunu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi doktora falan gorundunuz mu doktor bana ilk gittigimde korunmadan 1 sene bekleyin 1 senede olmazsa gelin demisti
Gittim kilo ve göbek bölgesi yağlarından kurtul dedi bende şimdi insülin direnci için ilaç kullanıyorum birde bu ay ilk kez ovulasyon kullanıyorum. Tedaviye hiç gitmek istemedim açıkcası sanki başkaların hakkını elinden alıyormuşum gibi hissettim Rabbim önce anneliği tatmamış olanlara evlat nasip etsin sonra nasibimde varsa bana

Bende gurbetçi biri olarak anlayabiliyorum seni. Bi tane arkadasın olması yeterli. O mantıktaki insanlardan kesinlikle uzak durmalısın. Hayatin boyunca hep zararları olacaktır sana.

iyi biz 6 yılda ölelim ozaman.

Merhaba canim öncelikle durumunu merak ettim varmi gelişme ? Üzülme öncelikle yanliz degilsin ergenligimden beri pcos musum ama haberim yoktu 2 bucuk seneye yakin evliyim evliligmin ilk ayindan bu yana acayip bir kilo artisi gördüm yasadim sebebini anlayamamistim cünki yemege düskünlügüm asla yoktu hep salatayla beslenirdim ama tam 25 - 30 kilo aldim ve okadar nefret ettim ki kendimden suan ayi gibiyim desem yeridir ve bu durum beni malesef ileri pcos yapti hepimiz burda moral ariyoruz.. hepde ayni sebebden :) kafaya takmamaya calis 24 yasimdayim bizde 2 senedir istiyoruz ama benden dolayi olmuyor tedavime yeni basladim duphaston ile adet oluyorum yani senin gibi sadece ilac ile olabiliyorum adet artik rabbim nezaman nasip ederse seninde benim gbi kilon varsa zayifla sanirim bu hormonlarin yine düzelmesine yardimci oluyor 5 kilo verdim bi 7-8 kilo daha versem sanki yeticek gbi geliyor bana ama en büyük zehirde stressdir unutma❤ esinle iliski yasayinca bunu bir görev olarak görmeyin gercekten tadini cikarin anin ve birak süpriz olsun

Ben miyom ameliyatı geçirdim bekarken gebelik şansım çok düşüktü, biran önce evlenip çocuk yapmam önerildi,evlendim:)1,5 senesi çocuk olmadı her ay beklenti ve hüsran...sonra bir karar aldım herseyi kabullenip etrafımdaki kimseyi takmamaya başladım kim sorduysa anlatım dua eden iyi dileklerde bulunan garip sorular soran herşeyi herkesi bir şekilde kabullendim, tedavi olmaya karar verdim,1 senelik tedavinin sonunda ilaçları sonuç vermediği için aşılama kararı alındı kendimi tamamen bıraktım aşılama zamanına odaklandım 2 ay sonra aşılama için tahli vermeye giderken hamile olduğumu öğrendim inanamadım benim için imkansızdı ama kese fotoğrafı elimde hemen dr murat öztürk Allah razı coooook iyi bir dr miyom sürecini kendisiyle başladı şimdi hamile süreci her hafta gittim kese büyüyordu ama içi boş, dr 8. haftayı beklememizi söyledi 8.haftada boş gebelik olduğu söylendiği zaman bütün umutlarımın mutluluğum bittiği andi ağladım günlerce, çünkü umudum yoktu... kürdaş oldum doktorum 6 ay rahmin kendisi toparlaması gerektiğini icin gebeliği ertelendi, ben artık herseyi bıraktım benim bünyem sağlıklı bir çocuk dünyaya getiremez fikri oluştu 6 ay sonra tedavi bitti tekrar ilaçlarla beraber yumurtalık takibi yapıldı. 7. Ayda kese göründü inanamadım bir yandan mutluyum ama bir tarafım korku içinde yine boş gebelik korkusu Allah doktorumdan razı olsun bana söylediği bir sözü hiç unutamam, korkma dua et hep pozitif enerji yolla, sen pozitif düşünürsen hersey iyi olacak 7.haftada kalp sesini duyduğumda size duygularımı anlatamam...
Bunu anlatma sebebim umudumuzu yitirmeyen,çevrenizi takmayın,rahat bırakın salın kendinizi her ay bakmayın, dua edin,ve iyi bir dr denk gelin,

Bana ergenlik zamanlarımda kilo ver demişti doktor sıkı diyetle kilo verdim şuan zayıf olduğunu düşünüyorum 1.67 58 kiloyum ilk zamanlar çok dert etmiştim kendime amq şimdi akışına bırakıyorum hatta ilişkiden sonra kalkıp duş alacak kadar saldım artık yıpranıyorum çünkü olursa olur olmazsa tedaviyle olmaya çalışırm o da olmazsa yapacak bir şeyim yok ne yapayım Allah büyük. Stresin etkili olduğuna eminim sadece üzülüyorum bir arkadaş olarak bebeğimi istiyorum ama Rabbim zamanını biliyordur elbet yapacak bir şey yok. Şuan 3 gündür adet olamıyorum ama Normal benim 42 günde bir oluyor evlendiğimden beri yani 40 42 günümün dolmasına 5 6 gün var 5 6 gün sonra adet olmam gerek diye hesaplıyorum olmazsa da düzensizdir. İçimde bir umut var Rabbim büyük. Akıntım var biraz iç çmaşırıma değiyor beyaz bir akıntı önceden var mıydı hatırlamıyorm kasıjlarmda belimde ağrı vardı geçti biraz arada göğsüm sızlıyor o da hiç yoğun değil çok az mide bulantım vs yok sadece aşırı halsizim bu da normal ben sürekli halsizim yoğun çalıştığım için yani sıfır gebelik belirtisi bekliyorum bir umut 5 güne kadar adet olamazsam test yapacam eğer negatifse yapmam artık ne zaman adet olursam artık yapacak bir şey yoj

Anladim canim.hic üzülme bak 40 gün 42 gün mus adetlerin benim ki 100 günü geciyordu hic adet göremiyordum doktorumi degistrdm yurt disndan kalkip türkiye geldim ve cok sukur ilacla adet oluyorum yumurta catlama hapina basladim tedavi ilk deneme olmadi nasip kismet yanliz degilsin bende üzlyrm kendi adima özellikle esim birinin cocugnu sevince dahada icim parcalaniyor ama kismet emin ol bir gün olucak ama nezaman eger test yaparsan benimlede mutlulugnu paylaşirmisin? Negatifde olsa vazgecme

Bugün adetime yaklaşık 6 gün var yapsam mı bilemedim sence

Sende sakın sakın üzülme elbet nasip olur olmazsa da vardır Rabbimin bildiği tabiki her süreci paylaşırım. Çok akıntım var ağrım var her an adet olacakmışım gibi ama hala bir şey yok. Umutlanmak istemiyorum ama heyecanlanıyorum bakalım

Bugun ankara şehir hastanesi kdp gittim.evleneli 6 ay oldu ama 1 yıl oldu dedim valla. Yoksa bakmiyorlar.ozellerde bi dunya masraf. Adetimin 2.günüydü Kan tahlili verdim. Yumurtlama ma bakacaklar ayin 29unda.

Bende olmazsa yumurtlamama baktırayım adet görürsem eğer
Infertitedn randevu al. Adetin 2. Yada 3.gunune denk gelecek şekilde. Zaten soruyor ne kadar zamandir evlisin diye 1seneyi geçkin dedim. Cizelge hazirladi hemen .hormon testi yapti.adetin 21.gunune hemen randevu verdiler vajibalultrason icin.arti kan tahlili tekrar. Yumurtlamama bakacaklar. Esim icinde sperm testi istedi.randevusuz yapilabiliyor. Bakalim ne cikacak sonucum. 1 yil olmadan 1 yildir deniyoruz dedim.tup bebek yapmazlar demi

Hayırlısı olur inşAllah bilmiyorum ki inşAklah hakkınızda hayırlısı olur Rabbim kucağını boş bırakmasın

Hayırlısı olur inşAllah bilmiyorum ki inşAklah hakkınızda hayırlısı olur Rabbim kucağını boş bırakmasın
Amin canım tum isteyenlerin kucagi bos kalmasin.moralini bozma sakın.ben cekinerek gittim ama en azindan tahlillerim cikacak ve sorun ne gorecegim.nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ankara sehir hastanesi ilk gidisimde gayet rahat geldi.hemen ilgilendiler

Ben gittim ama 1 yıl demedim ağrıdayım eşimden dolayı bakalım beklşyorum uzun süre olmazsa iyi bi doktora gitmeyi düşünüyorum

Benimde karnim gunlerce adet olacakmis gibi agridi. Sonra bi degisik akinti olmustu hatta adet oldum diye kosturdum lavaboya.baktim regl degilim hala. Ya cok garipti tarif edeyim boyle azdan cogalan sonra tekrar hafifleyen bi sanci sanki regl olmus gibi bi agri. Bu da yerlesme olayiymis sanirsam bazilarinin kanamasi bile olabiliyomus. Bence hamile olabilirsiniz.

Bilmiyorum ki ağrım vardı baya bu aralar geçti gibi ama her an adet olacakmışım gibi Ara ara göğsüme ağrı saplanıyor geçiyor akıntım vardı ama yoğunluğu gitti şimdi iç çamaşırıma değiyor beyaz leke olarak kalıyor afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…