Ben miyom ameliyatı geçirdim bekarken gebelik şansım çok düşüktü, biran önce evlenip çocuk yapmam önerildi,evlendim:)1,5 senesi çocuk olmadı her ay beklenti ve hüsran...sonra bir karar aldım herseyi kabullenip etrafımdaki kimseyi takmamaya başladım kim sorduysa anlatım dua eden iyi dileklerde bulunan garip sorular soran herşeyi herkesi bir şekilde kabullendim, tedavi olmaya karar verdim,1 senelik tedavinin sonunda ilaçları sonuç vermediği için aşılama kararı alındı kendimi tamamen bıraktım aşılama zamanına odaklandım 2 ay sonra aşılama için tahli vermeye giderken hamile olduğumu öğrendim inanamadım benim için imkansızdı ama kese fotoğrafı elimde hemen dr murat öztürk Allah razı coooook iyi bir dr miyom sürecini kendisiyle başladı şimdi hamile süreci her hafta gittim kese büyüyordu ama içi boş, dr 8. haftayı beklememizi söyledi 8.haftada boş gebelik olduğu söylendiği zaman bütün umutlarımın mutluluğum bittiği andi ağladım günlerce, çünkü umudum yoktu... kürdaş oldum doktorum 6 ay rahmin kendisi toparlaması gerektiğini icin gebeliği ertelendi, ben artık herseyi bıraktım benim bünyem sağlıklı bir çocuk dünyaya getiremez fikri oluştu 6 ay sonra tedavi bitti tekrar ilaçlarla beraber yumurtalık takibi yapıldı. 7. Ayda kese göründü inanamadım bir yandan mutluyum ama bir tarafım korku içinde yine boş gebelik korkusu Allah doktorumdan razı olsun bana söylediği bir sözü hiç unutamam, korkma dua et hep pozitif enerji yolla, sen pozitif düşünürsen hersey iyi olacak 7.haftada kalp sesini duyduğumda size duygularımı anlatamam...
Bunu anlatma sebebim umudumuzu yitirmeyen,çevrenizi takmayın,rahat bırakın salın kendinizi her ay bakmayın, dua edin,ve iyi bir dr denk gelin,