Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum, 4. Ayıma girdim. Kafamdan atamıyorum bu sorunu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de ilişkiden sonra beyaz süt kıvamında akıntı geldi bayağı . Belim de dün beri çok ağrıyor . Alt karnım da şişmiş ve hafif açıma var . Hamilelik olabilir mi acaba

Bende de ilişkiden sonra beyaz süt kıvamında akıntı geldi bayağı . Belim de dün beri çok ağrıyor . Alt karnım da şişmiş ve hafif açıma var . Hamilelik olabilir mi acaba

Merhaba size bişey sormak istiyorum da yeni katıldım . Bende 2 aydır deniyorum olmadı. Regl günüm düzenli geçen yumurtlama gününü hesapladım öyle yaptık. (Afedersiniz).1 hafta önceden kasıklarım ağrıyodu göğüslerim şişti. Reglime 2 gün var bu sabah pembe akıntı geldi . . Hemen test yapmak istemiyorum. Çıkmayınca üzülüyorum. Sizce olabilir mi

Canim tarcin bal ve corekotu karisimini dene esin ve sen birlikte tuketin. Ve doktorla yumurtlama takibi yapin bence. En azindan zaman kaybi da olmaz ve her ay stres olmazsin. Ben bu sekilde hamile kaldim kisa surede

Canim tarcin bal ve corekotu karisimini dene esin ve sen birlikte tuketin. Ve doktorla yumurtlama takibi yapin bence. En azindan zaman kaybi da olmaz ve her ay stres olmazsin. Ben bu sekilde hamile kaldim kisa surede
Ben yaptım bu ay bata 2 gün kaldu ama hicbir belirti yok kürü nasil yaptiniz kac ay kullandiniz acaba

Arkadaşlar heyecanlanmak istemiyorum eşimle sorunlarım da var ama umrumda değil yavrum olsun istiyorum dün test yaptım saatler sonra silik çıktı sonra yine taptım çıkmadı sabah kalktım baktım hafif bir çizgi sabah erken gebelik yaptım onda da çok silik ama hayalet gibi emin olamıyorum kan vermeye geldim dua edin lütfen

Canim
Ben yaptım bu ay bata 2 gün kaldu ama hicbir belirti yok kürü nasil yaptiniz kac ay kullandiniz acaba
Canim kuru 1 ay ya da daha az kullanmisimdir. Bunun yaninda pekmez findik badem.kuru kayisi vs de tukettim ve yumurtlama takibi yaptik. Ki sigara da iciyordum. Ilk takipte de sukur hamile kaldim. Sonra sigarayi biraktim. Simdi oglum 4 aylik oldu. Sukur. insallah Allah sizlere de kisa surede versin. Bir de inan ve cok olacak mi diye dusunme. Olacak de sadece.

Bende bu ay çörek otu bal tarçın kürü denedim bata 2 gün var bakalim olacak mi

Cok düşünüyorum elimde olmadan ya

Cok düşünüyorum elimde olmadan ya
Dusunme ve acelen varmis gibi hissetme rahat rahat tadini cikararak bekle. Yasadigin bu gunler bile kiymetli bir anı. Olur merak etme. Inan. Ben her gece dua da ederdim. Allahim saglikli bir bebegim olsun derdim ama her gece. Sonra esim ruyasinda bebek gordu ben de gordum. Kür yaparken de onun cok ise yarayacaagina inan.

Bu ay cok umutluydum ama yine de negatif

Canım benim öncelikle şunu demek istiyorum bende de sendeki bazı şikayetler olmuştu. Bunlarin bazıları psikolojik olabilir. Bence net bilgi istiyorsan kan testi ver kan testleri %98 oraninda doğru çıkıyor. Düşük yapanlarda ki ben yaptim bazen yanilta biliyor. Ben kan testi yap derim. Psikolojini iyi tut güzel beslen ovilasyon ve yumurtlama dönemini kaçırma birde birkac hareket var onlari yap sonrasini Allaha birak hayirlisiyla rabbim hepimize hayırlı güzel evlatlar verir insallah. Mutlu ol stres iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…