uzulmemeye calis biliyorum cok uzgunsun bu olaydan diolayi ama isde kader bazen gecilmiyor onune insallah seneye yazin gittiginde iki taneyle gidecen ozalman bir baska olacak hersey zor biliyorum amane yapacaksin isde sunu sakin unutma aileni elinde tutman ayakdda kalmasini saglayan sensin egerki sen bu durumdan dolayi cok morel bozujlugu yasarsan evinede yansir bunu sakin unutma cok zor ama aileni ayakda tutman senin elinde cok iyi bilirim buralarda buna benzer cok olaylarin yasandigini allah korusun....
baba yuregi ne yapsin dualariyla senin yanindalar emin ol sen uzulme hele hele bu aralar hic uzulme gelmze sana
cok haklisinda canim elindekiyle yetincen artik orda yokmu kurs felan:44::44:
vardır tabiki ama işte çorluda falan aman ne biliyim ben şu evime geçeyim de stresimin yüzde sekseni gidecek zaten kafam daha rahat olunca hayatta rahat gececek eminim sen Almanyadamı yaşıyorsun
hemen tabiki etme müsait olduğun zaman aklına gelince işte yağmurda ediver
Öyle yapiyorum canim ne yapayim korksamda belli etmem aileme
benim yazimda böyleymis iste ne yapalim saglik olsun artikk insallah hersey istedigimiz gibi olur esimde cok söylüyor üzülme diye ama
bu ara böyleyim canim gecer oda merak etme
vardır tabiki ama işte çorluda falan aman ne biliyim ben şu evime geçeyim de stresimin yüzde sekseni gidecek zaten kafam daha rahat olunca hayatta rahat gececek eminim sen Almanyadamı yaşıyorsun
insallah canim yanlis anlama sözlerimi senin icin söylüyorum
seni anlamadigimi zannetme sakin sadece kafani rahatlat diye bak ne güzel dua da ediyosun daha ne olsun
evet canim 2 sene oldu
cok guzel rabbim dualarini kabul eylesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heeee bnde oyle yapiyordum inanki hep fazla yapiyordum
insallah canim yanlis anlama sözlerimi senin icin söylüyorum
seni anlamadigimi zannetme sakin sadece kafani rahatlat diye bak ne güzel dua da ediyosun daha ne olsun
evet canim 2 sene oldu
bizi bizden başka kimse anlayamaz canım aynı yollardan geçiyoruz çünkü siz yolun sonuna geldiniz biz hala koşuyuoruz farkımız bu inşallah yolun sonunu görmek nasip olur bizlerede
iannaki burda bir arakadas var 5yil oldu geldigi isterse 40yil olsun insan yinede alasamiyor burda doganlar bile memleketim diyor ama isde ailen icin fedakarlik bu isde ne yapacan mecbur uzme sen tatli canini herseyin hayirlisi bu aralar simdi sende dogum hazirligida basladigindan dolayi duygusal olabilirisn aglayacagin yerdede agla icine atma aglamakla rahatlarsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben dualara çok inanıyorum eşimin ben ikinci evliliğiyim ilkinde çok darbe yemiş ve yemin etmiş asla evlenmeyi düşünmüyordu çevresinde o kadar kız varken asla istememiş ve ona ilk aşık olan benim çok emek verdim ilişkime çok çektirdi bana ama hep bunu bilerek benim sabrımı ölçmek için yapmış çoğu şeyi çünkü ilkinde çok yanıldım çok acı çektim dedi ve o günlerde onunla evlenmek çok istiyordum ve başladım dualara ama inanamazsın hergün dua ediyorum elimde sürekli tespihen çokta Allahın isimlerini zikrediyordum ve o evlenmeyi düşünmeyen adam gitti benden hevesli birisi geldi resmen dualarla onu değiştirdim şimdide bebeğim için uğraşıyorum onuda elde ediycem inşallah dualarımlaa
kizlar cok istiyorum sohbet etmek ama sizlerle iannki sirtalarim cok agridi sandalyede oturuyorum koltugada gecemiyorum bu sefer kucagima koymak zorunda kaliyorum bilgisayari hem yarin bnm icin zor bir gun olacak sanirim ben yiyim depolayim kendimi simdiden yarin giremezsem sonra gorusuruz artik kendinize iyi bakin allaha emnet olun
bizi bizden başka kimse anlayamaz canım aynı yollardan geçiyoruz çünkü siz yolun sonuna geldiniz biz hala koşuyuoruz farkımız bu inşallah yolun sonunu görmek nasip olur bizlerede
Öyle tabiki inaniyorumki sende bize müjdeli haberler vereceksin yakinda
kizlar cok istiyorum sohbet etmek ama sizlerle iannki sirtalarim cok agridi sandalyede oturuyorum koltugada gecemiyorum bu sefer kucagima koymak zorunda kaliyorum bilgisayari hem yarin bnm icin zor bir gun olacak sanirim ben yiyim depolayim kendimi simdiden yarin giremezsem sonra gorusuruz artik kendinize iyi bakin allaha emnet olun
Sen dinlen canim yarin yorulursun dogru bende cikarim birazdan kendine ve bebise iyi bak insallah iyi cikar sonuclarin
ALLAH rahatlik versin iyi geceler
kenzul ars suresini okumam icin demistim sana yoksa oteki turlu olsa cokdan yapardim iann bana emin ol yagmur hep ver sabah iyiyise aksama kesin yagar boyle manyak bir memlet
[
Öyle tabiki inaniyorumki sende bize müjdeli haberler vereceksin yakinda
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallahhhhhhhhhhhhh
Begen tusumuz nerde yaa ben cok begendim bu mesajini nasilda tavlamis adamihelal olsun
Ben geldim kızlar.....:79::80:
Nabersiniz bakalım?
çok saolasın bebişim Allah razı olsun
listeden beni düzeltirmisin 30 Eylül olarak tahmini süre tabi benimki şaşıyor genelde
geçen ay 30 Ağustosta regli oldum
hoşgeldin cnm iyiyiz muhabbetteyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?