• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

uzulmemeye calis biliyorum cok uzgunsun bu olaydan diolayi ama isde kader bazen gecilmiyor onune insallah seneye yazin gittiginde iki taneyle gidecen ozalman bir baska olacak hersey zor biliyorum amane yapacaksin isde sunu sakin unutma aileni elinde tutman ayakdda kalmasini saglayan sensin egerki sen bu durumdan dolayi cok morel bozujlugu yasarsan evinede yansir bunu sakin unutma cok zor ama aileni ayakda tutman senin elinde cok iyi bilirim buralarda buna benzer cok olaylarin yasandigini allah korusun....

baba yuregi ne yapsin dualariyla senin yanindalar emin ol sen uzulme hele hele bu aralar hic uzulme gelmze sana

Öyle yapiyorum canim ne yapayim korksamda belli etmem aileme
benim yazimda böyleymis iste ne yapalim saglik olsun artikk insallah hersey istedigimiz gibi olur esimde cok söylüyor üzülme diye ama
bu ara böyleyim canim gecer oda merak etme:59::59:

Öyle yapiyorum canim ne yapayim korksamda belli etmem aileme
benim yazimda böyleymis iste ne yapalim saglik olsun artikk insallah hersey istedigimiz gibi olur esimde cok söylüyor üzülme diye ama
bu ara böyleyim canim gecer oda merak etme:59::59:

iannaki burda bir arakadas var 5yil oldu geldigi isterse 40yil olsun insan yinede alasamiyor burda doganlar bile memleketim diyor ama isde ailen icin fedakarlik bu isde ne yapacan mecbur uzme sen tatli canini herseyin hayirlisi bu aralar simdi sende dogum hazirligida basladigindan dolayi duygusal olabilirisn aglayacagin yerdede agla icine atma aglamakla rahatlarsin

vardır tabiki ama işte çorluda falan aman ne biliyim ben şu evime geçeyim de stresimin yüzde sekseni gidecek zaten kafam daha rahat olunca hayatta rahat gececek eminim sen Almanyadamı yaşıyorsun

insallah canim yanlis anlama sözlerimi senin icin söylüyorum
seni anlamadigimi zannetme sakin sadece kafani rahatlat diye bak ne güzel dua da ediyosun daha ne olsun
evet canim 2 sene oldu

cok guzel rabbim dualarini kabul eylesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

heeee bnde oyle yapiyordum inanki hep fazla yapiyordum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben dualara çok inanıyorum eşimin ben ikinci evliliğiyim ilkinde çok darbe yemiş ve yemin etmiş asla evlenmeyi düşünmüyordu çevresinde o kadar kız varken asla istememiş ve ona ilk aşık olan benim çok emek verdim ilişkime çok çektirdi bana ama hep bunu bilerek benim sabrımı ölçmek için yapmış çoğu şeyi çünkü ilkinde çok yanıldım çok acı çektim dedi ve o günlerde onunla evlenmek çok istiyordum ve başladım dualara ama inanamazsın hergün dua ediyorum elimde sürekli tespih :9: en çokta Allahın isimlerini zikrediyordum ve o evlenmeyi düşünmeyen adam gitti benden hevesli birisi geldi resmen dualarla onu değiştirdim şimdide bebeğim için uğraşıyorum onuda elde ediycem inşallah dualarımlaa

kizlar cok istiyorum sohbet etmek ama sizlerle iannki sirtalarim cok agridi sandalyede oturuyorum koltugada gecemiyorum bu sefer kucagima koymak zorunda kaliyorum bilgisayari hem yarin bnm icin zor bir gun olacak sanirim ben yiyim depolayim kendimi simdiden yarin giremezsem sonra gorusuruz artik kendinize iyi bakin allaha emnet olun

insallah canim yanlis anlama sözlerimi senin icin söylüyorum
seni anlamadigimi zannetme sakin sadece kafani rahatlat diye bak ne güzel dua da ediyosun daha ne olsun
evet canim 2 sene oldu

bizi bizden başka kimse anlayamaz canım aynı yollardan geçiyoruz çünkü siz yolun sonuna geldiniz biz hala koşuyuoruz farkımız bu inşallah yolun sonunu görmek nasip olur bizlerede

iannaki burda bir arakadas var 5yil oldu geldigi isterse 40yil olsun insan yinede alasamiyor burda doganlar bile memleketim diyor ama isde ailen icin fedakarlik bu isde ne yapacan mecbur uzme sen tatli canini herseyin hayirlisi bu aralar simdi sende dogum hazirligida basladigindan dolayi duygusal olabilirisn aglayacagin yerdede agla icine atma aglamakla rahatlarsin

Alisilmiyor dogru ama ben hassasim bu ara canim elimden geleni yapiyorum iste
bencede ondan oluyor anne olmak cok farkli bi duygu ALLAH herkese yani isteyen herkese yasatsin icimi bosaltiyorum canim
bi dakkam diger dakkami tutmuyorki:40::40::40:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben dualara çok inanıyorum eşimin ben ikinci evliliğiyim ilkinde çok darbe yemiş ve yemin etmiş asla evlenmeyi düşünmüyordu çevresinde o kadar kız varken asla istememiş ve ona ilk aşık olan benim çok emek verdim ilişkime çok çektirdi bana ama hep bunu bilerek benim sabrımı ölçmek için yapmış çoğu şeyi çünkü ilkinde çok yanıldım çok acı çektim dedi ve o günlerde onunla evlenmek çok istiyordum ve başladım dualara ama inanamazsın hergün dua ediyorum elimde sürekli tespih :9: en çokta Allahın isimlerini zikrediyordum ve o evlenmeyi düşünmeyen adam gitti benden hevesli birisi geldi resmen dualarla onu değiştirdim şimdide bebeğim için uğraşıyorum onuda elde ediycem inşallah dualarımlaa

Begen tusumuz nerde yaa ben cok begendim bu mesajini nasilda tavlamis adami:9::9::9:helal olsun

kizlar cok istiyorum sohbet etmek ama sizlerle iannki sirtalarim cok agridi sandalyede oturuyorum koltugada gecemiyorum bu sefer kucagima koymak zorunda kaliyorum bilgisayari hem yarin bnm icin zor bir gun olacak sanirim ben yiyim depolayim kendimi simdiden yarin giremezsem sonra gorusuruz artik kendinize iyi bakin allaha emnet olun

rahatına bak hayatım iyi geceler tatlı rüyalar..

Hamilelik düşüncesine kendimi yeni yeni alıştırmaya çalışırken hamile olma ihtimalim var.Adetlerim düzensizdir ve o yüzden emin olamıyorum ama baş dönmem,mide bulantım,aşırı derecede vajinal akıntım,bel ağrım ve baş ağrım ayrıca aşırı yemek yeme isteğim var.Beta HCG baktırdım 2.8 çıktı bir hafta sonra tekrar baktırcam.Hakkımda hayırlısı olsun.

bizi bizden başka kimse anlayamaz canım aynı yollardan geçiyoruz çünkü siz yolun sonuna geldiniz biz hala koşuyuoruz farkımız bu inşallah yolun sonunu görmek nasip olur bizlerede

Öyle tabiki inaniyorumki sende bize müjdeli haberler vereceksin yakinda:nazar::emir_bebek:

Sen dinlen canim yarin yorulursun dogru bende cikarim birazdan kendine ve bebise iyi bak insallah iyi cikar sonuclarin
ALLAH rahatlik versin iyi geceler

kenzul ars suresini okumam icin demistim sana yoksa oteki turlu olsa cokdan yapardim iann bana emin ol yagmur hep ver sabah iyiyise aksama kesin yagar boyle manyak bir memlet:3:

off çok kötü ya sürekli yağmur yağmur fenalık gelir insana ama burası gibi değildir orası burda bir yağmur yağıyor heryer çamur trafik altüst buranın yağmuru da bu yüzden çok kötü

Begen tusumuz nerde yaa ben cok begendim bu mesajini nasilda tavlamis adami:9::9::9:helal olsun

evet ya şu beğen tuşunu neden kaldırdılar ki ne güzel bazı mesajları saklıyordum ben kürlerle ilgili yazanlar falan oluyordu sonradan okumak için hem yukarda kırmızı işareti görünce hoşuma gidiyordu :9::9:

Back
X