sagol canim, bu ay basladim calismalara ben.
1 kizim var 2,5 yasinda birde nisanda zorunlu kurtaj oldum spiralle gebe kaldim ve riskli oldugu icin
aldirmak zorunda kaldim sanirim gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim.
simdi bir evladim olsun istiyorum saglikla kucagima alayim.
Insallah cumlesiyle nasip eder Meylam tez zamanda
adetime 8 gun var, bekliyorum ama belirtim hic yok.
bu yuzdende umudumu kaybetmeye basliyorum acikcasi nasip bu ay olmazsa diger aya insallah
hic sorma bnde biktim su ev islerinden.....
nasil dayanacam bilmiyorum esimde diyor geceden cok iyi yarin yemezsin bir sey diyor ama zaten az yiyorum 45dk sonra tekrar acikiyorum bu iskence degilmi yaa suna bir care bulamadilar hamile kadin okadar ac kalabilirmi ozaman yarin bnm icin zor olacak desene yok zaten esimle gidecem arabayi kullanamiyorum zaten dort gunden beri zorlaniyorum birden frenleme yapamiyorum mecburen esimde gelecek birde ogunde buyuk ultrasonumuzda var yarin artik aksama kadar hastahanedeyim saat birde 14.30da randevu bizim eve gelmemiz gec olur ozaman artik hayirlisi allahdan ama cikabilir bnde seker cunku polikistik over hastasiyim internetden arastirdigim kadariyla oyle diyor en cok risk altind aolanlar falan hayirlisi olsun artik
Nasıl başarıcam bilmiyorum ki sürekli beynimde dönüp duruyor
Allah seni inandırsın sabah uyanıyorum bebek fikri akşam yatıyorum bebekle
eskiden çok kitap okurdum onu bile artık okuyasım yok
keşke bir yolunu bulabilsem bende valla rahatlıycam
geçen gün eşimin kollarında yarım saat ağladım sana bebek veremedim diye
olur aşkım olur dedi öylece sarılıp kaldık çok üzüyor bu durum beni
iyiki evlenmişim senle diyor ama içimden ne iyiki bir çocuk bile veremedim diyorum
çok istediğinide biliyorum hayaller kurduğunu da ne zor şeymiş yaa Allahım kimseye yaşatmasın
bu duyguyu isteyen herkese evlat versin
Canım bu kadar bozma moralini İnşaallah Allah en kısa zamanda bizim gibi isteyenlere sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder....
Canım bu kadar bozma moralini İnşaallah Allah en kısa zamanda bizim gibi isteyenlere sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder....
slm arkadaslar ne olur bana yardimci olun bir senedir bebek istiyoruz ama olmuyor bir turlu doktorum herseyin normal oldgunu soyluyor herseyi pisikolosige bagliyor ne olur yardim edin bu yumurtalama olayi nedir nasil ogrene bilirim internetten arastirdim biraz ates termometreyle her sabah bakmam gerekmis falan filan hic birsey anlamadim ne olur yardimmmmmm lutfen
selam kızlar nasılsınız
ya istanbul benim doğup buyuduğum yer bütün çevrem burda rahatlıkla iş bulabilirim rahatlıkla kurslara gidebilirim yeğenim kurs hocası hemde konusunda uzman el sanatları arkadaşlarım var ailem burda ee tabiki istanbulda zamanımı rahat rahat doldururum
evlenip gittiğim yerde yazları süper deniz kenarındayız şimdi sürekli denizdeyim yürüyüş yapıyorum eşimin yeğeninin barı var oraya gidiyoruz arada eğlenmeye ama kışınn offf kışın bomboşş yapılcak hiçbirşey yokk allahtan bir arkadaşım varda ona gidip geliyorum arada
Şu an nerdesin canım sen?
Hamilelik düşüncesine kendimi yeni yeni alıştırmaya çalışırken hamile olma ihtimalim var.Adetlerim düzensizdir ve o yüzden emin olamıyorum ama baş dönmem,mide bulantım,aşırı derecede vajinal akıntım,bel ağrım ve baş ağrım ayrıca aşırı yemek yeme isteğim var.Beta HCG baktırdım 2.8 çıktı bir hafta sonra tekrar baktırcam.Hakkımda hayırlısı olsun.
tekirdağ yeniçiftlik cnm
İstanbul'a yakınmışsın yine....
Sanırım oralar çok güzeldir....
evet istanbula bir buçuk saat yol ama yinede her istediğinde gidilmiyor
buralar yazın güzel canlı ama kışın oldukça sıkıcı
istanbulda yaşamış yetişmiş biri için oldukça boş
Allahtan eşimi seviyorum yoksa hiç çekilmez burası kışları
Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir...!
Ne kadar doğru bir söz..
İstanbul'da doğmuş büyümüş olduğun için zor tabi...
Bi bebeğin olunca kışları da sıkılmazsın kız....
İnşaallah Allah'ım en kısa zamanda bizlere de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.....
Evet canım çok doğru ama aklımızdan çıkarmamız biraz zor....
Gün içinde bile o kadar hatırlatacak olaylar ve ya görüntüler varki....
Yani biz hayatı soyunurken muhakkak gözetliyoruz canım....
evet cnm şu gözetleme huyumuzdan bir kurtulsak herşey daha güzel olcak sanki ama çok munzuruz çokk
Napalım yaaa,en basiti dizilerde,dizilerde olmasa reklamlarda bile hep bebek ya da hamileler var....
Hayat bizim gözetlemelerimize alışsın artık napalım.....
İnşaallah bi gün bizim ve hamile arkadaşlarımızın duaları kabul olacak İnşaallah....
bu sene hamileler yılıymış valla öle kaç tane duydum ben ya revamı bu bana benden iki ay önce evlenen arkadaşım yeniçiftlikte o hamile arkasından görümcesi hamile kaldı sonra bir arkadaş daha orda istanbuldan arkadaşım daha çok var saymıyım şimdi burda deliricem onları duydukça
ya ben normal yolla doğuranda bulamıyorum herkkes sezeryan dua ettircem bir türlü kısmet olmadı :44:
Canım bu kadar sıkıntı ve takıntı yapma kafana....
İnan bu kendini yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz.....
Neler duyuyoruz ya,olcak olduktan sonra korunurken bile oluyor.....
Hayırlı zamanı biz bilemeyiz Allah bilir canım.....
Hayırlısı için dua et canım....
Eminim Allah'ım en hayırlısıyla ve hayırlı zamanda bizlere de nasip edecek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?