Çok haklısın doğru söze ne hacet
Allah büyüktür inşallah çok bekletmeden verir Rabbim bizlerede hayatım
Ben yatıyorum artık Allah rahatlık versin
muhabbetin için tşk ederim iyi geldi
çok öptüm seni
Seni biraz olsun rahatlatabildiğime sevindim canım....
Ben de çıkıyorum canım,iyi geceler....:79::80:
Görüşürüz....:79::80:
arkadaşlar adet düzensizliğinde doğum kontrol hapı dısında ilaç veriyor mu dr lar. mesela gebelik düşünüp de adet düzensizliği yaşayanlar için ne yapılıyor. yoksa hamile kalma çabalarına ara verip adet düzenlenmesi mi bekleniyor.
arkadaşlar adet düzensizliğinde doğum kontrol hapı dısında ilaç veriyor mu dr lar. mesela gebelik düşünüp de adet düzensizliği yaşayanlar için ne yapılıyor. yoksa hamile kalma çabalarına ara verip adet düzenlenmesi mi bekleniyor.
Zahide ne kadar guzel aciklamissin bende ogrendim inan. emegine saglik
Kizlar ben hamile kalmayi dusunuyorum 16 eylul bat im. gun sayiyorum ama simdiden
folicasite baslasmmi?
burdan bir kutu aldim yuvarlak acik yavruagzi rengi gunde kac tane icmem gerekiyor 1 mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim.
cok begendim bu sozu.Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir...!
Ne kadar doğru bir söz..
hamile kalmadan 3 ay önce içilmeye başlanıyor bildiğim kadarıyla iki çeşiti var biri günde bir kez alınıyor biride 3 kez biliyorum sanırım elevitti bir kez alınan senin ilacın ismi ne ??
cok begendim bu sozu.
canim adi koree turkce okunusu YONSAN PLUS bu sekilde ama Turkiyedeki hangi ilaca denk geliyor bilmiyorum. birde uzerinde 400mgx90 adet(36g) yaziyor nasil kullanmaliyim acaba ? bir fikrin varmi
eczaneden aldim canim burda cok farkli bir sistem var eger hamileysen hailesin ne olmus yani gibi dusunuyorlarilk defa duydum bu ilacı inan bir fikrim yok aldığın yere sorsaydın keşke yada doktoruna sanırım yurtdışında yaşıyosun sen kafana göremi aldın bu ilacı yoksa doktormu tavsiye etti
dayanamadim yine girmeden duramadim bekliyorum saat gelsede gitsek diye.....
yesimcim sanirim yurt disinda yasiyorsun eczanelere veya varsa aile dr una gidip ilaclarin recetelerinde formul var orda bulunabiliyor bazen bnde ilac getiriyorum turkiyeden
degistirmek istemiyorum agri kesici migde hapi .....vs burda aile hekimimiz var gidiyorum ona receteyide getiriyorum hemen bilgisayarindan formulune giriyor sonrada burdaki
hap bu diyor bnce ilk once nasil kullnacagin cok onemli allah korusun durduk yere basina is acma mutlaka ogren gunde kac adet kullanacagini sonra kullan.....
kizlar ben kactim kendinize iyi bakin aclikdan migdem agriyor gelsede olup bitsede hersey yemek yesem cok acim cokkkkkk
eczaneden aldim canim burda cok farkli bir sistem var eger hamileysen hailesin ne olmus yani gibi dusunuyorlar
kesinlikle hicbir ilac vermiyorlar ne folicasit ne demir ilaci. bende folicasitin cok onemli oldugunu bildigim icin aldim simdilik gunde 1 tane iciyorum.icini okumaya calistim anladigim kadariyle mineral karisimi , b6,b12, c vitaminide var.
evet çok haklısın çok önemli kullanmak günde bir tane alman iyi eğer türkiyede varsa tanıdıkların istersen burdan sana yollarlar...
busmai hamıleymıs kızzz
canim adi koree turkce okunusu YONSAN PLUS bu sekilde ama Turkiyedeki hangi ilaca denk geliyor bilmiyorum. birde uzerinde 400mgx90 adet(36g) yaziyor nasil kullanmaliyim acaba ? bir fikrin varmi
Zahide ne kadar guzel aciklamissin bende ogrendim inan. emegine saglik
Kizlar ben hamile kalmayi dusunuyorum 16 eylul bat im. gun sayiyorum ama simdiden
folicasite baslasmmi?
burdan bir kutu aldim yuvarlak acik yavruagzi rengi gunde kac tane icmem gerekiyor 1 mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?