Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 29 haftalık (kız)
Evanur hamile 26 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 20 haftalık
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

Seni biraz olsun rahatlatabildiğime sevindim canım....

Ben de çıkıyorum canım,iyi geceler....:79::80:

Görüşürüz....:79::80:

arkadaşlar adet düzensizliğinde doğum kontrol hapı dısında ilaç veriyor mu dr lar. mesela gebelik düşünüp de adet düzensizliği yaşayanlar için ne yapılıyor. yoksa hamile kalma çabalarına ara verip adet düzenlenmesi mi bekleniyor.

arkadaşlar adet düzensizliğinde doğum kontrol hapı dısında ilaç veriyor mu dr lar. mesela gebelik düşünüp de adet düzensizliği yaşayanlar için ne yapılıyor. yoksa hamile kalma çabalarına ara verip adet düzenlenmesi mi bekleniyor.

:98:

canım adet duzensızlıgın varsa sen kesın polıkıstık oversındır kesın sonuc ıcın kadın doguma gıt eger hemen hamıle almak ıstıyosan doktorlar senı yasmınle veya farlutal ılacıyla adet yapıyorlar adetın 3. gunu hormon testı yapıyorlar eger hormonların normalse adetın 5. gunu rahım fılmı cekılıo tuplerın acıkmı dıe onlardada sorun yok sa sana hemen klomen sıtrat vererek yumurta takıbıne baslıyorlar eger yumurtaların ılac bıttıkten 3 gun sonra gelısmısse doktor su su gunlerde ılıskıye gır dıyor folık asıt b vıtamıı omega 3(balık yagı hapı) ve arı sutu verıyor bunların hepsı vıtamın .
son adetıne gore yumurtlama yanı en onemlı ılıskı gunlerını belırlıyor ve progestoran hapı verıp spermın yumurtaya yapısmasını saglıyorlar bundan sonrası allah kerım doktorun dedıgı tarıhlerde ılıskı sart ben bunların hepsını yaptım progestoronun son gunlerı umarım hamıleyımdır hhhhaaaaa bu arada esınede urolojıye gonderıp sperm tahlılı yaptırıyolar 20 mılyon hareketlı spermden fazlası ıyı dıyorlar hamılelık resmı bende bole sende doktora gıt bakalım eger ben hamıle kalmassam doktor asılama yapcaz dıo yumurta catlatma yapcakmıs falan filan hamılelık asamalrı bunlar aydınlatabıldıysem cok sevındım

Zahide ne kadar guzel aciklamissin bende ogrendim inan. emegine saglik

Kizlar ben hamile kalmayi dusunuyorum 16 eylul bat im. gun sayiyorum ama simdiden
folicasite baslasmmi?
burdan bir kutu aldim yuvarlak acik yavruagzi rengi gunde kac tane icmem gerekiyor 1 mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim.

adet düzenlemesi için ve kaliteli yumurta oluşumu için benim bildiğim metformin içeren şeker haplarından veriyorlar glukofen gibi mesela doktoruna danışabilirsin

hamile kalmadan 3 ay önce içilmeye başlanıyor bildiğim kadarıyla iki çeşiti var biri günde bir kez alınıyor biride 3 kez biliyorum sanırım elevitti bir kez alınan senin ilacın ismi ne ??

Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir...!

Ne kadar doğru bir söz..
cok begendim bu sozu.
hamile kalmadan 3 ay önce içilmeye başlanıyor bildiğim kadarıyla iki çeşiti var biri günde bir kez alınıyor biride 3 kez biliyorum sanırım elevitti bir kez alınan senin ilacın ismi ne ??

canim adi koree turkce okunusu YONSAN PLUS bu sekilde ama Turkiyedeki hangi ilaca denk geliyor bilmiyorum. birde uzerinde 400mgx90 adet(36g) yaziyor nasil kullanmaliyim acaba ? bir fikrin varmi

cok begendim bu sozu.

canim adi koree turkce okunusu YONSAN PLUS bu sekilde ama Turkiyedeki hangi ilaca denk geliyor bilmiyorum. birde uzerinde 400mgx90 adet(36g) yaziyor nasil kullanmaliyim acaba ? bir fikrin varmi

ilk defa duydum bu ilacı inan bir fikrim yok aldığın yere sorsaydın keşke yada doktoruna sanırım yurtdışında yaşıyosun sen kafana göremi aldın bu ilacı yoksa doktormu tavsiye etti

dayanamadim yine girmeden duramadim bekliyorum saat gelsede gitsek diye.....

yesimcim sanirim yurt disinda yasiyorsun eczanelere veya varsa aile dr una gidip ilaclarin recetelerinde formul var orda bulunabiliyor bazen bnde ilac getiriyorum turkiyeden
degistirmek istemiyorum agri kesici migde hapi .....vs burda aile hekimimiz var gidiyorum ona receteyide getiriyorum hemen bilgisayarindan formulune giriyor sonrada burdaki
hap bu diyor bnce ilk once nasil kullnacagin cok onemli allah korusun durduk yere basina is acma mutlaka ogren gunde kac adet kullanacagini sonra kullan.....

kizlar ben kactim kendinize iyi bakin aclikdan migdem agriyor gelsede olup bitsede hersey yemek yesem cok acim cokkkkkk

ilk defa duydum bu ilacı inan bir fikrim yok aldığın yere sorsaydın keşke yada doktoruna sanırım yurtdışında yaşıyosun sen kafana göremi aldın bu ilacı yoksa doktormu tavsiye etti
eczaneden aldim canim burda cok farkli bir sistem var eger hamileysen hailesin ne olmus yani gibi dusunuyorlar
kesinlikle hicbir ilac vermiyorlar ne folicasit ne demir ilaci. bende folicasitin cok onemli oldugunu bildigim icin aldim simdilik gunde 1 tane iciyorum.icini okumaya calistim anladigim kadariyle mineral karisimi , b6,b12, c vitaminide var.

canim benim Turkiyede tanidigim hic doktor yok canim oyle bir imkanim yok ama sitelerdeki doktorlara sormayi deniyeyim cevapta ne zaman alirim bilmiyorum. ezcaneye gebelik icin filan dedim ama bilemiyorum. folicasitle birlikte vitamin takviyesi gibi geldi bana.

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 32 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 29 haftalık (kız)
Evanur hamile 26 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 25 haftalık
Tuanafunda hamile 25 haftalık
Rojda0819 hamile 25 haftalık
Epsilonsigma hamile 24 haftalık
Beklemede hamile 22 haftalık
Kayyum hamile 21 haftalık
AdaESILA hamile 20 haftalık
Arwen83 Hamile 20 haftalık
Nurdansalim Hamile 17 haftalık
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Laleee 4 Eylül. Beklemede
Gul1182 4 Eylül. Beklemede
Byzg 6 Eylül. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede
Sislicamm 9 Eylül. Beklemede
Makinist 15 Eylül. Beklemede
Sevser 18 Eylül. Beklemede
Bianka 19 Eylül. Beklemede
Sub 19 Eylül. Beklemede
Edsaz 23 Eylül. Beklemede
Mavusbebek 24 Eylül. Beklemede
Zseda 26 Eylül. Beklemede
Gyaman 30 Eylül. Beklemede
Haskena ....Eylül. Beklemede
Sarıbeybi ....Eylül. Beklemede

Canım seni de ekliyorum listeye....

Folik asite gebelikten en az 3 ay önce başlayın diyorlar,o yüzden iyi yapmışın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…