- 30 Ekim 2022
- 64
- 29
- 26
Hahahaha peki peki çok teşekkürler400 kadar yok ya ben diğer besinlere oranla demek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha peki peki çok teşekkürler400 kadar yok ya ben diğer besinlere oranla demek istedim
Amin inşallah isimleri bile belirledim yeterki rabbim herkese nasip etsinRica ederim çiçeğim rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah
Ben yarın sabah haşlanmış yumurtamı yiyerek güne başlicam ve bol su bir şişesini detoks hazırlicam bir şişesini normal su. Yürüyüş de yapıcam bu ay kararlıyım
Rica ederim canım istersen araştıra bilirsin de için rahat etsin diyeHahahaha peki peki çok teşekkürler
Sadece haşlanmış yumurta değil mi başlıyorum o zamanBen yarın sabah haşlanmış yumurtamı yiyerek güne başlicam ve bol su bir şişesini detoks hazırlicam bir şişesini normal su. Yürüyüş de yapıcam bu ay kararlıyım
Bak bu kafada olursan hepten stres olursun. İsim olayını ertele biraz. 3-4 aydır deniyorsun ben 10 aydır stresin kralı bende. Ki burada yıllardır bekleyenler var. Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı mucizesini göndersinAmin inşallah isimleri bile belirledim yeterki rabbim herkese nasip etsin
Yok araştırıyorum zaten de çok karışık geliyordu bana şimdi anladimRica ederim canım istersen araştıra bilirsin de için rahat etsin diye
Özelden yazıcam sanaSadece haşlanmış yumurta değil mi başlıyorum o zaman
Amin inşallah gerçekten stres yapmak istemiyorum ama çok baskı da var üstümdeBak bu kafada olursan hepten stres olursun. İsim olayını ertele biraz. 3-4 aydır deniyorsun ben 10 aydır stresin kralı bende. Ki burada yıllardır bekleyenler var. Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı mucizesini göndersin
OlurÖzelden yazıcam sana
Aynen öyle canım benimde öyle bende kilo vermeye çalışıyorum bir süre olmazsa bende gidicem hastaneye inşallah hayırlı sonuçlar alırızBenim de en başta sorun yoktu 6 ay denemeden sonra gittim baktırdım hormonları normal dedi doktor. Kilo ver yeter dedi ama veremedim 2 ay sonra kontrole gittim dengesizlik olmuş o doktor da kilo ver dedi. Bilmiyorum veremiyorum da ama bu ay kararlıyım 5 kilo hedefledim ilk ay için. Kilo herşeyin önüne çıkıyor maalesef
Ayy evet inşallah herkese nasip etsin RabbimAynen öyle canım benimde öyle bende kilo vermeye çalışıyorum bir süre olmazsa bende gidicem hastaneye inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ben inofolic Combi aldım bugün başlıyorum inşaAllah şifa olurAynen öyle canım benimde öyle bende kilo vermeye çalışıyorum bir süre olmazsa bende gidicem hastaneye inşallah hayırlı sonuçlar alırız
İnşallah canımmBen inofolic Combi aldım bugün başlıyorum inşaAllah şifa olur