Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

slm arkadaslar ne olur bana yardimci olun bir senedir bebek istiyoruz ama olmuyor bir turlu doktorum herseyin normal oldgunu soyluyor herseyi pisikolosige bagliyor ne olur yardim edin bu yumurtalama olayi nedir nasil ogrene bilirim internetten arastirdim biraz ates termometreyle her sabah bakmam gerekmis falan filan hic birsey anlamadim ne olur yardimmmmmm lutfen

Ayy cok düsüncelisin canim ya kimsem olmadigindan en cokta istemistim hem ben tekm i yaptim canim bebislerimi
sadece elimi tutacak ikimizde anlamioycaz ne oldugunu bende heyecan var sadece aslinda eltim felan var ama suan bile arayip sormuyolar ben cagirmayida kesinkle düsünmüyorum ALLAH onlarin eline düsürmesin beni zaten 1 hafta hasatnede kalicakmisim doktor öyle söyledi
esimde 2 3 hafta izin alicak toplarim kendimi o zamana kadar

ay çok yağmur varsa birgünde benim adıma et başkasına ettiğin dua daha çabuk kabul olurmuş
gamsız olmayı çok isterdim ama nerdee otu b..u kendimize dert ediyoruz kaç günlük dünya ama işte yaradılışımız böyle

canim ne eltiside ne birsey gec o isleri onlar fasa fiso insanin kendi dert ortagi gibi olurmu sen sadece bebislerin icin sakin olmak zorundasin ve dr un dediklerine cok onem vermek zorundasin dusunmede zaten insanin yar gibi dostu olurmu eee tamam isde bir hafta hastahanedesin yurt dislarinda zaten refakatci diye bir sey yok ama esin girebeilir istedigi saatde herseyinle hemsiler ilgilenecek dogum aninda da dr un olacak inanki ailen olsaydi bile yinede es istenir iannki catalin ucunda durmuyorlar eline verirler bir gazli bez terini siler bol bol zaten esin o ani dusunmez aklina gelmiyoecek bile sadece senin acini nasil dindirecem diye dusunur emin ol

bnce baska dr a daha gozuk derim ben hic kullandamadim ovulasyon testlerinden bnce baska dr bul onada gorun cunku her dr un kendine has tedavileri vardir rahat ol cok strslisin

slm canım kaç günde bir regli oluyorsun

canim hemen simdi ediyorum diyemem inan ama en yakin zamanda musayit oldugum zaman ederim insallah kabul olur

tabikide olunmuyor isde gamsiz takmiyorum densede takilir ister istemez ama isde olmuyor ekmekle suya doyulmazmis gercekden de oyle yalan dunya ama doyum olmuyor

bak birsey daha demeye unuttum bu duayla ilgili ben hep kenzul ars diye bir dua var onun kisaltilmamis kitabini aldim baya uzun bir dua o dua kitabindan bulabilirsen ondan al bn cok okumustum kalmak icin insallah seninde kabul olur iki rekat namaz kiliyorsun istersen ama her rekatinda kenzul arsi okuyorsun zor oluyor ama oluyor isde bnce o duadanda dene ama vazgecme hep oku hem rahatlatiyor iannki ben 3yil okumustum sonucda dunyada dua uzerine kurulmus diymi

selam kızlar nasılsınız

Selam canim iyi diyleim iyi olalim sen nasilsin bebis nasil?

Ben hic anlamiyorum canim ya inanki yardimci olmak isterdim ama bilgim disi kaliyor

ayy coktan gectim canim iki elim on parmagim bence,dogru söylüyon insanin esi gibi olurmu aman kocam yeter bana ne yapim
ayy cok duygulaniyorum ben dogum felan olunca insallah aglamam oralarda
bugün babami aradim ne oldu diye merak etmisti anlatim ameliyat diye bi buruk oldu sesi kimsen yok orda nasil olcak sanakim bakacak dedi
hayirlisi böyleymis dedim sen benim parcamsin dedi senin canin yansa benim ki de yanar dedi keske böyle olmasaydi diyor

iyiyim canım çok şükür.kasık ağrısı dışında rahat bir hamilelik geçiriyorum.kasıklarımdaki ağrıda normalmiş galiba rahim büyüyormuş.sen nasılsın peki görüşmeyeli

kac haftalikdin herhamilelik bir olmadigi icin bir degil isde herkesin farkli seyleri oluyor

biliyorum o duayı canım evime dönünce yaparım onuda ben hatipoğlunun dediği şeyi yapıyorum çocuk sahibi olamayanlar için bunu yapanların kesin çocuğu olur demiş Allahın isimlerinden El Varisi çekiyorum günde 1000 kere o 707 demiş ama ben fazla fazla çekiyorum 15 gün falan ama ben alışkanlık edinicem hergün kalana kadar çekicem

uzulmemeye calis biliyorum cok uzgunsun bu olaydan diolayi ama isde kader bazen gecilmiyor onune insallah seneye yazin gittiginde iki taneyle gidecen ozalman bir baska olacak hersey zor biliyorum amane yapacaksin isde sunu sakin unutma aileni elinde tutman ayakdda kalmasini saglayan sensin egerki sen bu durumdan dolayi cok morel bozujlugu yasarsan evinede yansir bunu sakin unutma cok zor ama aileni ayakda tutman senin elinde cok iyi bilirim buralarda buna benzer cok olaylarin yasandigini allah korusun....

baba yuregi ne yapsin dualariyla senin yanindalar emin ol sen uzulme hele hele bu aralar hic uzulme gelmze sana

cok guzel rabbim dualarini kabul eylesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

heeee bnde oyle yapiyordum inanki hep fazla yapiyordum

hemen tabiki etme müsait olduğun zaman aklına gelince işte yağmurda ediver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…