• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Bebek isteynler eczaneden ya da internetten ovulasyon kiti alsaın.

Bu sekilde ovulasyon tarihinizi kaçırmamış olur daha dikkatli olursunuz.

Sevgi saygılar benden kaçıoyurm.

İnternete ovulasyon kiti yazarsanız nasıl birsey olduğunuz göreceksiniz :KK37:
slm yeniyim burda...bebek var mı

Doktor kontrolu ile hamile kalmaya calisacagim.nisan ayinda rahim agzinda hucreler cikti ve leep yapildi.ayin 7 sinde smear tekrarim var eger temiz cikars ise yumurtlama takibi baslatilacak.ins hepimizin bebisleri olur

Doktor kontrolu ile hamile kalmaya calisacagim.nisan ayinda rahim agzinda hucreler cikti ve leep yapildi.ayin 7 sinde smear tekrarim var eger temiz cikars ise yumurtlama takibi baslatilacak.ins hepimizin bebisleri olur
rahim filmi zor mu?inşallah dr gitmeden hamile kalırım aksi taktirde ağustosta rahim filmi çektireyim diyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 11 aylık evliyiz 3 aydır korunmuyoruz ve henüz hamilelik söz konusu değil. Evet henüz çok erken ama ya bir sorun varsa ve şu an tedaviye erken görüldüğü için zaman kaybediyosak diye üzülüyorum. Şimdilik muayenemde herhangi bir sorun görülmedi. Sat 23 haziran. Geçen ay ilk defa 3 gün gecikti reglim ve ilk defa neredeyse inanmaya başlamıştım hamile kaldığıma. Ben bu kadar kısa zamanda böyle oluyosam daha uzun aylar yıllar bekleyenler kim bilir nasıl zor zamanlar yaşıyordur. Bundan sonra ben de burada sizlerle takipte kalıcam burası insana güç veriyor hakikaten. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı hamilelik haberleri almayı nasip etsin.

Back
X