Bende hic anlamyiorum bu yumurtlama günlerinden yahu
insallah emegin bosa gitmez canim
az kaldi tezesi geliyolar yakinda AMIN canim insallahh ALLAH olmayan herkese nasip etsin canim
tabiki doguma giderken edecegim aklimda
inşallah canım Rabbim yüzümüze güler anne olmak gibisi yoktur herhalde
sende yakında annelik duygusunu yaşıycaksın ne mutlu sana
Allah nazarlardan saklasın
sağlıkla doğurursun inşallah
hic sorma bnde biktim su ev islerinden.....
nasil dayanacam bilmiyorum esimde diyor geceden cok iyi yarin yemezsin bir sey diyor ama zaten az yiyorum 45dk sonra tekrar acikiyorum bu iskence degilmi yaa suna bir care bulamadilar hamile kadin okadar ac kalabilirmi ozaman yarin bnm icin zor olacak desene yok zaten esimle gidecem arabayi kullanamiyorum zaten dort gunden beri zorlaniyorum birden frenleme yapamiyorum mecburen esimde gelecek birde ogunde buyuk ultrasonumuzda var yarin artik aksama kadar hastahanedeyim saat birde 14.30da randevu bizim eve gelmemiz gec olur ozaman artik hayirlisi allahdan ama cikabilir bnde seker cunku polikistik over hastasiyim internetden arastirdigim kadariyla oyle diyor en cok risk altind aolanlar falan hayirlisi olsun artik
Sagol canim mesajin icin. Ben bu ay yumurtlama takibi yaptim kendimce , ozamanlarda da iliskim olduhosgeldin aramiza allah bagislasin evladini...insallah birdaha boyle kotu seyler yasamazsin....bu aralar kara bulutlar dolasiyor uzerimizde topikde oyle iyi haberler
duyamiyoruz artik rabbim herkesin yardimcisi olsun herkesin gonlune gore versin insallah.....
supersin bnce umudunu kaybetmemeye calismakda devam boyle hirsli olursan emin ol kazanirsin anladigim kadariyla hamile kalmak icin ugrasmiyorsun sanirim spiralle
varken gebe kalmissin bnce sen cabuk hamile kalirsin arti yeni baslamissin calismalara daha dur umut hic kaybetmemen lazim seneler boyunca okadar cok mucadele edenler varki bnde bunlara dahilim bnce cok basindasin umut hic kaybetmemen lazim allah gonlune gore versin
Sanirim gelcek aya dogum yapicaksin. kac haftali olucaksin o zaman 36 filan mi? Ikiz gebeliklerde bu sekilde oluyor galiba. bir sorunmu varki oyle onceden aliyorlar yani ikiz gebelik olup 40 goren yokmudur ? yada normal sancisini bekleyip oyle yapan ? hikayeni bilmiyorum ama merak ettim acikcasiBende hic anlamyiorum bu yumurtlama günlerinden yahu
az kaldi tezesi geliyolar yakinda AMIN canim insallahh ALLAH olmayan herkese nasip etsin canim
ev isleri vardi canim giremedim bugün bitmiyorki regal felan takildi bilmem ne hersey kirik dökük
evde tekrar yapildi bi kac sey ben gittim canim evet benim doktorum ac gel dedi ve recete verdi eczaneden bi sise aldim
icinde tatlimsi eksimsi bi icecek vardi önce suyu iciyosun kanini aliyor sonra 1 saat bekle diyor sonra yine kan aliyor 1 saat daha bekliyorsun
ücüncü kani aldiktan sonra gidebilirsin diyor bana telefonda söyledi sonucu rakam olarak bilmiyorum sadece iyi demisti ama tek gitme benim esim gececiydi tek gittim tansiyonum düsmüstü canimm ictigim sudanmi oldu acliktanmi bilmiyorum ama eve zor atmmistim kendimi tek gitme biri olsun yaninda
selam canim nasilsin iyimisin cok gecmis olsun tatlim insallah allah sabir versin acil sifalar versin insallah
merhaba sanırım bir çocuğun var peki rahim filmi çektirdin mi duyduğuma göre bazı kadınlarda doğum yaptıktan sonra kanallarda yapışıklık yada tıkanıklık olabiliyormuş
Bende hic anlamyiorum bu yumurtlama günlerinden yahu
inşallah canım Rabbim yüzümüze güler anne olmak gibisi yoktur herhalde
sende yakında annelik duygusunu yaşıycaksın ne mutlu sana
Allah nazarlardan saklasın
sağlıkla doğurursun inşallah
Stres yapma gülsahcim rahat ol inanki kafan rahat olsa ugrasmassin bu kadar
söylemesi kolay degil bende yasadim aynisini ama bosladigim anda hamile oldugumu ögrendim
ALLAH sanada isteyen herkesede nasip etsin hamile kalmayi
Sagol canim mesajin icin. Ben bu ay yumurtlama takibi yaptim kendimce , ozamanlarda da iliskim oldu
tuttumu bilmiyorum ama hamile kalabiliyorum diye dusunuyorum. daha cok basindayim biliyorum burda bircok hikaye okudum. yalniz benim aklima takilan 4 ay once bir kistim cikmis. dr zararsiz demisti ama bilemiyorum ne durumda muayene olsammmi onuda bilemiyorum acikcasi. beklemek en dogrusu sanirim .
Allah tez saatte isteyenlere versin. Sende asilama yapmissin sanirim.
belki duymussundur sogan kuru diye birsey varmis onu hic denedinmi? soganin bir zarari olmaz herhalde
o vesile olur belki. doktoruna sorup bir denebilirsin. rahim icin birebir bir kurmus.
Sanirim gelcek aya dogum yapicaksin. kac haftali olucaksin o zaman 36 filan mi? Ikiz gebeliklerde bu sekilde oluyor galiba. bir sorunmu varki oyle onceden aliyorlar yani ikiz gebelik olup 40 goren yokmudur ? yada normal sancisini bekleyip oyle yapan ? hikayeni bilmiyorum ama merak ettim acikcasi
Stres yapma gülsahcim rahat ol inanki kafan rahat olsa ugrasmassin bu kadar
söylemesi kolay degil bende yasadim aynisini ama bosladigim anda hamile oldugumu ögrendim
ALLAH sanada isteyen herkesede nasip etsin hamile kalmayi
Nasıl başarıcam bilmiyorum ki sürekli beynimde dönüp duruyor
Allah seni inandırsın sabah uyanıyorum bebek fikri akşam yatıyorum bebekle
eskiden çok kitap okurdum onu bile artık okuyasım yok
keşke bir yolunu bulabilsem bende valla rahatlıycam
geçen gün eşimin kollarında yarım saat ağladım sana bebek veremedim diye
olur aşkım olur dedi öylece sarılıp kaldık çok üzüyor bu durum beni
iyiki evlenmişim senle diyor ama içimden ne iyiki bir çocuk bile veremedim diyorum
çok istediğinide biliyorum hayaller kurduğunu da ne zor şeymiş yaa Allahım kimseye yaşatmasın
bu duyguyu isteyen herkese evlat versin
sakın stres yapma hayatım stresten doğurursun içini ferah tut iyi düşün iyi şeyler olcak de kötüyü çağırma
hem dediğin gibi gününden önce doğuran çok kişi var önemli olan sağlıklı olmaları
Nasıl başarıcam bilmiyorum ki sürekli beynimde dönüp duruyor
Allah seni inandırsın sabah uyanıyorum bebek fikri akşam yatıyorum bebekle
eskiden çok kitap okurdum onu bile artık okuyasım yok
keşke bir yolunu bulabilsem bende valla rahatlıycam
geçen gün eşimin kollarında yarım saat ağladım sana bebek veremedim diye
olur aşkım olur dedi öylece sarılıp kaldık çok üzüyor bu durum beni
iyiki evlenmişim senle diyor ama içimden ne iyiki bir çocuk bile veremedim diyorum
çok istediğinide biliyorum hayaller kurduğunu da ne zor şeymiş yaa Allahım kimseye yaşatmasın
bu duyguyu isteyen herkese evlat versin
Bildigim kadaryla sende ve esinde bi sorun yok sadece zamanini bekliyor bebis
ne güzel bak esin seni seviyor deger veriyor daha ne istiyorsun bu zamanlari beraber gecirin bebek
fikrini bu kadar yansitma esine helede ben sana bebek veremyiorum deme canim bebek diye yapma zaten ne yapiyosann göreceksin
süpriz yapacak sana bebegin
sakın stres yapma hayatım stresten doğurursun içini ferah tut iyi düşün iyi şeyler olcak de kötüyü çağırma
hem dediğin gibi gününden önce doğuran çok kişi var önemli olan sağlıklı olmaları
suan daha cok dinlenmeye calisiyorum bende bugün biraz evi topladim o kadar tadilat felan vardi
mecbur kim yapacak canimsagliklari iyi suanda doktor öyle söyledi zaten cuma yine kontrol var bakalim zaten dogumda esim yanimda olacak
gyman iyiyim sukurler olsun tatlim ne olsun isde sen nasilsin
valla bende kürlerle takmış durumdayım onları yapıyorum üç beş ay bunlarla deniycem sonra evime taşındıktan sonra doktor yolları gözükücek bana inşallah gerek kalmazda hamiş kalırım hayat böyle tırmalamakla geçiyor
asicim tatlim senin icin daha iyi surekli seni cagirmasi bebeklerinin durumuna bakiyor allah yardimcin olsun
yesimcim evet asilama ile hamile kaldim ama ugrastim cok sen okunuda sanslisin polikistikde yaranin uzerine tuz biberde olunca ugrastirdi isde beni ama sukurler olsun
rabbime hic denemedim sogan kurunu inanmiyorumda oyle birsey olsaydi polikistik over diye bir hastalik olmamakla bereber efsane olursu pco gecmiyor dogusdan gelen bir hastalik bu allah verdiyse dermninida verir insallah herkese....sendeki olan kist degildir kimi kistler adet oldugunda atibilenlerden olur kistin olsa inanki kasiklarinda agrilar olur cok siskinlik olur zannetmem kist olduguna sende....
gyman iyiyim sukurler olsun tatlim ne olsun isde sen nasilsin
kizlar kusura bakmayin boyle yaziyorum alinti yapmiyor site bir turlu kafayi yedi bu sitde
evet canim bizim icin daha iyi tabiki insallah sorunsuz dogururuz hepimiz
site mi yavas benim net,mi anlamadim bende cok yavas
ben GELDİMMMMMMM NE YAPIYOSUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?