• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Bildigim kadaryla sende ve esinde bi sorun yok sadece zamanini bekliyor bebis
ne güzel bak esin seni seviyor deger veriyor daha ne istiyorsun bu zamanlari beraber gecirin bebek
fikrini bu kadar yansitma esine helede ben sana bebek veremyiorum deme canim bebek diye yapma zaten ne yapiyosann göreceksin
süpriz yapacak sana bebegin
suan daha cok dinlenmeye calisiyorum bende bugün biraz evi topladim o kadar tadilat felan vardi
mecbur kim yapacak canimsagliklari iyi suanda doktor öyle söyledi zaten cuma yine kontrol var bakalim zaten dogumda esim yanimda olacak:38:

Eşimi çok sevdiğim için dahada üzülüyorum ya onu cocuksuzluğa mahkum etmek istemiyorum benim kaderimi yaşamak zorunda olmasın ama işte Rabbim ne derse o yaşanacak bize kalan dua ve sabır
ah bir süpriz yapsa zaten dünyaları vercek banada
iş falan yapma hayatım bırak pis olsun heryer şu günlerin çok önemli tut birisini yaptır yada yapma kalsın öyle çok dikkatli olmalısın bir temizlik için tehlikeye girme

tatlim listeye baktimda nekadar guzel iki hamilelerin arasindasin dilek tut en icden insallah kabul olur....bnde hamile degilken dilek tutmustum oyle listeye bakarak bnm altimda da hemen batuhan bebek var fsaneydi sanirim bnde dilek tutmustum fazla gecmedi olmustu batil ama olsun belli mi olur belki olur

doğumda ben eşimi yanımda istemezdim sanırım ya ama seninki sezeryandı dimi kız dikkat et adam bayılıp kalmasın oralarda :9::9:

tatlim listeye baktimda nekadar guzel iki hamilelerin arasindasin dilek tut en icden insallah kabul olur....bnde hamile degilken dilek tutmustum oyle listeye bakarak bnm altimda da hemen batuhan bebek var fsaneydi sanirim bnde dilek tutmustum fazla gecmedi olmustu batil ama olsun belli mi olur belki olur

valla bravo ben farketmemiştim
hemen tuttum dileğimi bana ve isteyen herkese versin Rabbimm :nazar::nazar:

hosgeldin canim bildigin gibi iste siz ne yapiyosunuz?:3:

asicim çok şükür şimdilik iyi gidiyoooo ama çevrede hep olumsuz olaylar duyuyorummm. Birde çok bilmişler var çevremdeeeeöffffffffffffffff.

Başka birşey yokk.

Güzel bir şeyy bugün bebişime pembe battaniye ortada mavi boncuk canım bebeğim yazıyoooo. Artık bebişimi çok merak ediyorummmm.önceden hamişliğin tadını çıkarayım diyordum ama şimdi ııııııı zaman geçsin bebişim sağlığıyla bana gelsin diyorummm. Sende değişik ne varrr?????????

valla bravo ben farketmemiştim
hemen tuttum dileğimi bana ve isteyen herkese versin Rabbimm :nazar::nazar:

ben gordum radar gibiyimdir goz konusunda insalah bu gece gokyuzu acikdirda rabbim dualarini kabul eder inanki bnde herkesin olmasi icin dualar ediyorum

cunku o aciyi cok iyi bilirim unutmadim hic de unutacagimida zannetmiyorum iannki hamile kaldigimda o acilar biter demistim ama bitti ama kulllendiler halada

ordalar gidecek gibide degiller oyuzden herzaman her aklima geldigimde dualar ediyorum olmayanlara rabbim versin

Bildigim kadaryla sende ve esinde bi sorun yok sadece zamanini bekliyor bebis
ne güzel bak esin seni seviyor deger veriyor daha ne istiyorsun bu zamanlari beraber gecirin bebek
fikrini bu kadar yansitma esine helede ben sana bebek veremyiorum deme canim bebek diye yapma zaten ne yapiyosann göreceksin
süpriz yapacak sana bebegin

Eşimi çok sevdiğim için dahada üzülüyorum ya onu cocuksuzluğa mahkum etmek istemiyorum benim kaderimi yaşamak zorunda olmasın ama işte Rabbim ne derse o yaşanacak bize kalan dua ve sabır
ah bir süpriz yapsa zaten dünyaları vercek banada
iş falan yapma hayatım bırak pis olsun heryer şu günlerin çok önemli tut birisini yaptır yada yapma kalsın öyle çok dikkatli olmalısın bir temizlik için tehlikeye girme

Hayat insana ne gösterir bilemezsinki canim olamz diye bisey yok artik kendi kendini yiyip bitirme sende
sadece baska seylere odaklan esinle ilgilen evinle ilgilen baska hobi bul kendine hayati oluruna birakki
sende rahat o esinde bende üzülürdüm benim esimde cok cok istiyordu yasi benden büyk benden fazla o inandi olacagina tipki esin gibi destek oldu
ve 2 sene sonunda görüyosun simdi hamileyim
temizlik icin imi bulayim tatlim kimseyi tanimiyorumki bu cevrede yaptim bitti zaten:9::9:

doğumda ben eşimi yanımda istemezdim sanırım ya ama seninki sezeryandı dimi kız dikkat et adam bayılıp kalmasın oralarda :9::9:

selam cnmmm iyiyim herşey iyimi.

Bu arada bende seninle aynı fikirdeydim eşim sordu .bende bazı şeyler birlikte yaşanmamamlı bence beni o safhada görmeni istemem gizemle birlikte bebeğim i görmeni isterdim açıkcası dedim. Oda kabul etti. şimdi dr sezeryan deyinceee. Bilemedim sonuçta o hiçbirşey görmeyecek bebek doğarken onu çıkarıyorlar dışarı o nedenle belki isterse izin vereyim diyorum.

asicim çok şükür şimdilik iyi gidiyoooo ama çevrede hep olumsuz olaylar duyuyorummm. Birde çok bilmişler var çevremdeeeeöffffffffffffffff.

Başka birşey yokk.

Güzel bir şeyy bugün bebişime pembe battaniye ortada mavi boncuk canım bebeğim yazıyoooo. Artık bebişimi çok merak ediyorummmm.önceden hamişliğin tadını çıkarayım diyordum ama şimdi ııııııı zaman geçsin bebişim sağlığıyla bana gelsin diyorummm. Sende değişik ne varrr?????????

aman cevredikelere bakma sen onlar herseye soyleyecek soz laflar bulurlar mutlaka cok bilmis zannediyorlar kendilerini ama bildikleride bir seyde yok boskonusuyorlar sen kendini kasa kasa yuru vallahi emin adimlar at hep

ayyy canim bnm desene basladi artik hazirliklar pembisler falan bnde merak ediyorum simdi nasil bir tip cikacak diye insan merak etmeden duramiyor isde saglikli hayirlisi tabiki de ama isdee insan yinede dusunmeden edemiyor

ben gordum radar gibiyimdir goz konusunda insalah bu gece gokyuzu acikdirda rabbim dualarini kabul eder inanki bnde herkesin olmasi icin dualar ediyorum

cunku o aciyi cok iyi bilirim unutmadim hic de unutacagimida zannetmiyorum iannki hamile kaldigimda o acilar biter demistim ama bitti ama kulllendiler halada

ordalar gidecek gibide degiller oyuzden herzaman her aklima geldigimde dualar ediyorum olmayanlara rabbim versin

inşallah hayatım ya saolasın valla geçen gün okudum yağmur yağdığı zaman dualar daha çabuk kabul oluyormuş yağmur yağsada dua etsem demeye başladım iyice yedim kafayı

bu kadınlık çok zor hamile kalmak zor çocuk doğurmak zor ona bakmak zor herşey zor aslında ne kadar güçlüyüz değilimi ne kadar zor olursa olsun annelik kadar güzel bir şey yoktur kadın olmanın en güzel yanı zaten bir insan dünyaya getirmek ona bakmak büyütmek

selam cnmmm iyiyim herşey iyimi.

Bu arada bende seninle aynı fikirdeydim eşim sordu .bende bazı şeyler birlikte yaşanmamamlı bence beni o safhada görmeni istemem gizemle birlikte bebeğim i görmeni isterdim açıkcası dedim. Oda kabul etti. şimdi dr sezeryan deyinceee. Bilemedim sonuçta o hiçbirşey görmeyecek bebek doğarken onu çıkarıyorlar dışarı o nedenle belki isterse izin vereyim diyorum.

çok şükür hayatım iyi olmaya çalışıyoruz
sezeryan olursa evet orda olsun hatta kameraya bile çekebilir ama normal yolla kesinlikle istemem özellikle doğum anını ayyy asla :=)

kizlar birde bak soyle dusunun asi yabanci bir memeleketde dil sorunu var ister istemez olur ne kadar ogrenildiyse o aciyla sanciyla insan bildiginide unutuyor cunku asinin kocasinin girmesi normal sonucda birde yaninda kimsesi yok aile turkiyede bnce en dogrusunu yapiyor hem emin olun esi alt tarafi gormuyor kesinlikle esinin basinin yaninda okadar cok dr ve yardimcilari oluyorki ccatalin basinda sadece ese konsatre olunuyor zaten bnce en dogrusu bnde esimi yanima alacam burda ailem olmasina rahmen bnce gorsun hic bir sey kolaylikla olmuyor anne olmak ne kadar zor oludugunu emin olun catalin ucunda degil esler bagirtiyi dogumhaneye girmesede duyacak ayni gelip gorsun isterim nekadar aci cektigimi ailemiz icin

Başka birşey yokk.

Sevindim canim aman bos birak o cok bilmisleri sen :9::9:
herseyi alasi geliyor insanin demi geciyor canim zaman bende cumaya kontrole gitcem bakalim nasillar benim miniklerim

kizlar cevaplarim cok yavas gidiyor:95:

Hayat insana ne gösterir bilemezsinki canim olamz diye bisey yok artik kendi kendini yiyip bitirme sende
sadece baska seylere odaklan esinle ilgilen evinle ilgilen baska hobi bul kendine hayati oluruna birakki
sende rahat o esinde bende üzülürdüm benim esimde cok cok istiyordu yasi benden büyk benden fazla o inandi olacagina tipki esin gibi destek oldu
ve 2 sene sonunda görüyosun simdi hamileyim
temizlik icin imi bulayim tatlim kimseyi tanimiyorumki bu cevrede yaptim bitti zaten:9::9:

bu istanbulda yaşasam çok uğraş bulurdum kendime zaten çalışırdım ama yaşadığım yerde iş imkanı bile çok az eşimde istemiyor oraları pek bilmediğim için saldıramıyorum oraya buraya ama istanbul olsa hiç şansı yoktu asla evde oturmazdım daha kolay olurdu herşey ama çok haklısın artık aklıma her geldiğinde başka seyler düşünücem atıcam kafamdan bunu

inşallah hayatım ya saolasın valla geçen gün okudum yağmur yağdığı zaman dualar daha çabuk kabul oluyormuş yağmur yağsada dua etsem demeye başladım iyice yedim kafayı

bu kadınlık çok zor hamile kalmak zor çocuk doğurmak zor ona bakmak zor herşey zor aslında ne kadar güçlüyüz değilimi ne kadar zor olursa olsun annelik kadar güzel bir şey yoktur kadın olmanın en güzel yanı zaten bir insan dünyaya getirmek ona bakmak büyütmek

heeee ayni bende oyleyim allahdan yasadigim ulke genelde hep yagmurlu :1:....artik oyuzden mi oldu bilemm

cok cok zor hemde tam diyorsun su bitsin bu bitsin hersey bitecek sorunum bu kadar falan sonra bir bakiyorsun yine telaslar kosusturma olumden basla herseye care var ama ben hep bunu anladim polyanacilik oyanamakdna baska care yok malesef biraz rahat olmak lazim ama isde bazen kalbe soz gecmiyor malesef

Back
X