Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın arkadşlar maatcım akcacım nasılsınız özlemişim valla sizihihoyyytŞeniz
rufeydaaaaa....... nerelerdesin sen bakiim naniknanik
günaydın citosum,biz iyiyiz ya siz nasılsınız? şikayetin var mı?
belenayında bebişi sıkı sıkı anneciğine tutunur inşallah:Saruboceq:
citosum sanada günaydın nasılsın bebişinde iyidir umarım :CüvCüv:hakcacım senin bebiş nasıl başladımı yaramazlıklara
citosum sanada günaydın nasılsın bebişinde iyidir umarım :CüvCüv:hakcacım senin bebiş nasıl başladımı yaramazlıklara
rufeyde canım hg...bizde özledik seni nasılsın?
walla kızlar sabah sabah dayanamadım aslında yapmıcaktım ama kendimi tutamadım şu karbonat testini deniyim dedim.. gerçi citosum sen bana daha erken dedin ama... neyse şekerler walla bandaktan taşmadı ama foşur foşur kabardı.. benzetmek gibi olmasbın ama köpüklü bira gibi oldu... hadi bakalım ne çıkacak birkaç gün daha bekliyeyim de..
ya şu veletlerin derdine nelerye uğraşıyoruz ha -tatlicadiarzu- maymun ettiler bizi daha doğmadan
teşekkür canım ben ve bebişim gayet iyiyiz
ama beloş için üzüldüm umarım kötü birşey olmaz dualarım onun için:Saruboceq:
seninde iyi olmana sevindim canımŞeniz
sanada günaydın rufeydacım biz bebişimle süperizhihoyyythihoyyyt
canım bebişte iyidir umarım.yok bir yaramazlığı Allaha şükür...arada belim ağrıyor ama o da normal dedi doktor.
inşallah citosum bakalım.... yaw 3-4 gün daha bekliim diyorum bi test daha yapmak için... ooooo.. amma sinir yaw şu beklemek..
inşaalah canım merak etme rabbim dualarımızı boş çevirmez er yada geç sen ve diğer arkadaşlarımda minik meleklerinize kavuşursunuz inşaalah:Saruboceq:aman maşallah
Rabbim o güzel günleri bana ve bütün arkadaşlara da gösterir inşallah
amiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nilüfer merhaba...canım 10-15 incir baya bir yoğun ve tatlı olur benim bir arkadaşım 1 litre suya 6 tane incir atmış ve ılınınca hemen içmiş. bunu hergün taze yapmanız gerekiyor.
herkezegünaydın kızlarr...
hakca anladım canım benımde 2.günüm..bakalım 3 gun sonra yapayım bende tatlış..formülün işallah işe yararda yüzümüz güler..yerimseniben
canım inşallah...benim arkadaşım adetinin bittiği gün başlamış bende öyle yaptım. ama adetinin 3.günüde başlayan var. önce Allahın izni sonrada incir kürü diyelim.