- 5 Ocak 2009
- 266
- 1
- 43
slm ıskoc nasıl gidiyor hayatdelikafadulden
ii gidiyor.. Bekliyorum çitos beş gün kaldı..ayy bi heyecan. Bakalım buay bende hamiş listesinde olacağım mı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ıskoc nasıl gidiyor hayatdelikafadulden
ii gidiyor.. Bekliyorum çitos beş gün kaldı..ayy bi heyecan. Bakalım buay bende hamiş listesinde olacağım mı...
hamiş listesinde olmak isteyen adaylar bende dahil baya çoğaldık hadi hayırlısı bakalım
okyanusum hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl Şenizinşallah canım sizde en kısa sürede hamiş listesine girceksiniz :Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var...13 şubat'ta adet olmam gerekirken henüz olmadım 3 gün geçti üzerinden...adet günümde sadece uçuk pembe bir leke gördüm ondan sonra hiçbir şey gelmedi...idrar testi yaptım negatif çıktımirmirmirmirkan testi içinde ancak cumartesi gidebilirim ama o güne kadar ne yapacağım...tecrübeleri olan arkadaşlar beni rahatlatırsa çok sevinirim...kaydirigubbakcemile5
okyanusum hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl Şeniz
arkadaşlar neden kimse bana bişey yazmıyor:1no2:meraktan ölmek üzereyim:uhm:
hoşbulduk çitosum iyiym çok şükür bebişte iidir umarım bu h.sonu görmeye gitcem ya off günler geçmiyoo:1no2::1no2:
sen nasılsın bebiş nasıl bulantıların devam ediyo mu?
çitosum ya biz bütün gün bilgisayarın başındayız bebişlerimize bişey olmas dimi radyasyon falan onu taktım kafaya şimdi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bizde iyiyiz canım bulantım var hafif sabahları daha çok oluyor birde yorgunluk var canım uykum geliyor mirmirmirmir