- 3 Ağustos 2008
- 3.758
- 4
hakça kıs ne öle bi cee deyip kaçmışın:roflol::roflol::roflol:
nereye kaçtım canım buradayım benkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakça kıs ne öle bi cee deyip kaçmışın:roflol::roflol::roflol:
bende varım arkadaslar... 9 mart da laparoskpım var... allah hepımızın yardımcısı olsun...
he walla yeni doktorun adı da uğur zaten -tatlicadiarzu- hadi inşallah.. ağzınızdan bal damlıyo walla....
nereye kaçtım canım buradayım benkaydirigubbakcemile5
eylül annelerinden diyom şekerima.s.a.s.
bu arada sana ikili testi ne zaman yapcak dr tarih verdi mi:uhm::uhm:
çitos nereye gittin yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aman abla sen şimdi sakın deneme daha erken senin için sen biraz daha bekle sonra morelin bozulur yasakkelime
çitos nereye gittin yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende varım arkadaslar... 9 mart da laparoskpım var... allah hepımızın yardımcısı olsun...
bu arada ben yemeğe gidiyorum.. 13:30dan sonra gelirim yine... ben yokken bi hamiş haberi daha gelir kesin kaydirigubbakcemile3 geçen hafta öğle saatinde yemeğe gidip gelip hamile haberi alıyordum -tatlicadiarzu- hadi bakalım herkese afiyet olsun.. haberlerinizi bekliyorum
tamam canım anladımkaydirigubbakcemile3
şu anda 9+3 günlük hamileyim 10 hafta bitmek üzere. 9 Şubatta gitmiştim, 1ay sonra gel dedi doktor. o zaman mı olacak acaba 12. haftada oluyor değil mi?
bu arada ben yemeğe gidiyorum.. 13:30dan sonra gelirim yine... ben yokken bi hamiş haberi daha gelir kesin kaydirigubbakcemile3 geçen hafta öğle saatinde yemeğe gidip gelip hamile haberi alıyordum -tatlicadiarzu- hadi bakalım herkese afiyet olsun.. haberlerinizi bekliyorum
geldim herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum
napıyosunuz kızlar geçmişide okudum tek satır atlamamam lazım
citos beğendim kıs dediğini essahtan assolist gibimiyim ne yaw(citos diyorki:kötükedihüso hemen havaya girdi yavrı:mymeka: ondan ne köy olur ne kasaba assolistmiş pehh sanamı kaldı beeassolistlik ben varken)=>burda içinden geçirdiğini yazdım üle sen benim hakkımda öylemi düşünüyon alacaaaan olsun :dilcikar:
gece 3ekadar film izledik kocişle ıssız adamı uyumuş kalmışız kızı okula geç koyuyodum az daha
geldim herkese günaydın güzel bir hafta diliyorum
napıyosunuz kızlar geçmişide okudum tek satır atlamamam lazım
citos beğendim kıs dediğini essahtan assolist gibimiyim ne yaw(citos diyorki:kötükedihüso hemen havaya girdi yavrı:mymeka: ondan ne köy olur ne kasaba assolistmiş pehh sanamı kaldı beeassolistlik ben varken)=>burda içinden geçirdiğini yazdım üle sen benim hakkımda öylemi düşünüyon alacaaaan olsun :dilcikar:
gece 3ekadar film izledik kocişle ıssız adamı uyumuş kalmışız kızı okula geç koyuyodum az daha