Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy kocicim beni kucaklamış götürüyo ne romantik bi imza teşekkürler türkiye ellerine sağlık bayıldım:asigim:
ayyy hakkatten çok güsel olmuş okyanusunkinide değiştirdik oda güsel nayır nolamaz kıskandım ikinizinkide benimkinden güsel :mymeka:
okyanus hakca citos şarkıları indirip dinleyin ben dinliyorum kızımın bebişliği gözümün önüne geliyo o masum halleri çok duygulanıyorum o zaman daha bi anlamlı oluyo
hee benim bi kankim var imzadan sorumlu topik başkanı sağolsun bütün kızların yazdığı yazıların altına imzasını atıyosırnaşık şey
okyanus bi görünüp bi kayboluyon nerelere takılıyon kısssss
okyanuscum kayahanın şarkıları bunlar
ninni
cennet kokulum
seninle herşeye varım ben
e bebeğim e okiş
herkese slm
vildan iskoç yeb dilnur maat pinkrose nasılsınız?
hamişlerimiz hakça çitos beryal belenay sessizdeniz interhat sizler nasılsınız bebişler nasıl?
tatlıbebek canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah seneye bebişinle kutlarsına.s.
iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın bebişimiz nasıl.yaramazlık yapıp üzmüyo dimi seni ben cuma ya gidicektim doktora ama bugün gel dedi doktor hadi hayırlısı bakalım akşama yazarım yada yarına.öpüyorum .