Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee kızlar sevgililer gününüz nasıl geçti anlatın bakem ben kocişimle romantik bir yemek yedik sinamaya gittik siz neler yaptınız :jeyyar:
hoşbulduk hakcacım
bende tatlıbebeğinkini kutluycam ayıp olmasın oda arkadaşım seçmek olmaz demii
YUPPİİİİİİ HALILARIM GELİYOMUŞ OLEEYY YA SONUNDA NİHAYET ARTIK KAFANIZI ŞİŞİRMİYCEM HALI DİYE KULAKLARINIZI KURUTMUYCAM KURTULDUNUZ:sm_cool:
Mesaj Linki
-----------------------------------------------------------------------------
YENİ HAMİLE KALAN BAYANLARIN HERGÜN MUTLAKA YEMESİ GEREKEN BESİNLER
-Günde bir avuç ceviz
-3 tane fındık
-1 incir
-2.5 lt su
-2 bardak süt
-Hafta da 2 kere küçük balık . Bebeğin gelişimi için çok faydalı
Tuz .şeker, çikolata ,çay ,kahve ,kola ,soda,çikolata yasak...
eee kızlar sevgililer gününüz nasıl geçti anlatın bakem ben kocişimle romantik bir yemek yedik sinamaya gittik siz neler yaptınız :jeyyar:
ya nasıl oluyo ben 7 şubatta gittiğimde 9+5 diye gittim dr 1 hafta öndesin yani 10+5 olmuşun dedi 21 şubatada test için gün verdi şu anda 12.haftamı doldurdum 13 haftalıkken testi yapmış olacak
oh hadi gözünaydın vildancım güle güle eskit halılarınısositosositosositososito
oh ii yapmışın valla benim kociş görevdeydi bu hafta sonu :çok üzgünüm:akşam eve geldiğine şükrettim yanii:1hug::1hug:
canım sen şimdi tam olarak 12.haftanı mı doldurdun?
şimdi bende 12.hafta mı doldurup 13.haftaya girmiş olduğumda gidicem o zaman dediğin gibi.
canım benim bizlere hergün bayram sizde sonra gidersiniz bizimki birazda bebiş için özeldi en büyük hediye bebişimiz geldi başka hediye almadık bu sefer a.s.
canım benim bizlere hergün bayram sizde sonra gidersiniz bizimki birazda bebiş için özeldi en büyük hediye bebişimiz geldi başka hediye almadık bu sefer a.s.
sağol canım gözünü yidiğim daha iyisi senin olsun
gözün aydın vildoşum güle güle kullan halılarını
oyy gurban olurum sağolun canlarım benim ben bu halıları alana kadar tabiri caizse benimle beraber (kötükedihüsoalsada kurtarsak kocası almazsa aramızda para toplayıp alak kurtarak yaw hamile topiğinde halının ne işi var )dokuz doğurdunuz:sm_cool:
sağol canım hepimize herşeyin en iyisi olsun biz herşeyin en iyisini en güselini hakediyoz dimi ama:1hug::1hug:
:roflol::roflol: vildancım çok hoşsun vallaha.
halılarını iyi günlerde güle güle kullan canım.
şarkılarıda en yakın zamanda indiricem.
hihihihii
indir dinle canım çok güseller
ben yiğenlerimin doğdukları andan itibaren resimlerini çekiyorum sonrada bu şarkılarla slayt yapıyorum çok güsel oluyo :ecrin_bebek:
kızımın bebişlik resimlerinide tarayıcıdan pc ye atıp onada yapacam sengözlerimebaksanab
evvvet canım benimsüprizzzzz darısı eve inşallah sırada o var
ondan sonra alacaklarımı yapacaklarımı uzuuuun bir liste halinde yazacam kurtulamıycaksınız elimden muhahahahkötükedihüso