Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha tamam o zaman... bi problem olmasın da.... a.s
Bu arada vildanın karbonat testini ben yaptık kabarcıklar oluşmadı.
herkese slm
vildan iskoç yeb dilnur maat pinkrose nasılsınız?
hamişlerimiz hakça çitos beryal belenay sessizdeniz interhat sizler nasılsınız bebişler nasıl?
tatlıbebek canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah seneye bebişinle kutlarsına.s.
herkese slm
hamişlerimiz hakça çitos beryal belenay sessizdeniz interhat sizler nasılsınız bebişler nasıl?
tatlıbebek canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah seneye bebişinle kutlarsına.s.
onu ben yaptım canım benimki köpürdü taştıkaydirigubbakcemile3
Çitos şakamı gerçek mi bu çünkü daha önce yaptığında kabarmadı demiştin. Bu tez gerçekmi acaba?
herkese slm
sağol okyanuscum biz iyiyiz sen nasılsın:1hug:
onu ben değil belenay dedi canım ben ilk defa denedim ve kabarcıklar oluştu :mymeka:
işte idare ediyoruz okyaniscum.. biz hala çift çizgi derdindeyiz -tatlicadiarzu- bi sonraki üniteye bi atlayabilseydik hayırlısıyla .. karbonat testi falan -tatlicadiarzu- ha bu arada karbonat testi de neyin nesi yaw
hakçacım ve citosum ben çok iyiyimhihoyyythihoyyyt
çitoscum imzamı beğendim hayatım ellerine sağlık çok güsel olmuşŞeniz
vildan nerelerde bu arada?
işte idare ediyoruz okyanuscum.. biz hala çift çizgi derdindeyiz -tatlicadiarzu- bi sonraki üniteye bi atlayabilseydik hayırlısıyla .. karbonat testi falan -tatlicadiarzu- ha bu arada karbonat testi de neyin nesi yaw
bende varım arkadaslar... 9 mart da laparoskpım var... allah hepımızın yardımcısı olsun...
bende varım arkadaslar... 9 mart da laparoskpım var... allah hepımızın yardımcısı olsun...
olur ablacım merak etme ben sende bu ay hamiş haberini bekliyom olcak inşallah sende görcen çift çizgiyi yeni dr un uğur getircek bence sanayerimsenibenyerimseniben