- 3 Ağustos 2008
- 3.758
- 4
sağol canım iyiyim bende. Birazdan kızı okula yollucam. Yine yalnız kalcam evde yaaaaaaaaaaaaaaa
iskoc hg...kızın kaçıncı sınıfa gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım iyiyim bende. Birazdan kızı okula yollucam. Yine yalnız kalcam evde yaaaaaaaaaaaaaaa
iskoc hg...kızın kaçıncı sınıfa gidiyor?
çok yalnızız burda canı sıkılıyor bende kreşe yazdırdım. Seneyede anasınıfı. Daha ufak
sağol canım.anladım canım. Maaşallah allah bağışlasın.hiç mi tanıdığın yok orada?
iyim çitosçum vitaminde kullanıyorum bomba gibiyim. Iştahımı açtı hep yemek yiyorum allahtan çok kilolu dilim.. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım
sağol canım bizde çok iyiyiz benimde iştah açıldı korkuyorum çok kg alıcam temelli duba gibi şişcemcokacimcoook
sağol canım.
Iki sene oldu yeni yeni arkadaşlıklar kuruyorum çekingen dilim çok çabuk yaknlık kuruyorum akraba falan yok ama. Istanbula yakınız. Bursadayım.devamlı gidiyorum ama ailemin yanına seviyroum çok güzel bursa ama.....
citosum vildan nerelerde haberin var mı?
canım benimde burada akrabam yok komşularım çok iyi onlarla gidip geliyoruz. Allah sağlık versinde gidip geliriz ailelerimizin yanına. Bizler varız,sizler varsınız yani yalnız değiliz:1hug:
kızlar bu arada yasemin de bayağıdır ortalarda yok :uhm: haberi olan var mı
yeni uyandı galiba hakcacım görüntü var ses yok :1shok:
canım yadelin evindeki net ortakmış galiba anlaşmazlık çıkmış şuan bağlantı yokmuş kocişide yeniden bağlatmıyormuş o yüzden gelmiyor onu bizde çokk öslediksenağlamaçitos yadell vardı ben yeni üye olduğumda çok giriyordu topiğe.. şimdi hiç uğramıyor niye acaba....
maatcım yasemein işten çıkmış evde de net yokmuş o yüzden giremiyor...geçenlerde msn den yazmış sizlere selamı var geçmiş sayfalarda yazmıştım... inşallah yakın zamanda aramıza döner.