- 24 Aralık 2008
- 670
- 0
- 41
gerçi hedef görmeden 12 den vurmak zor
benim eşimin askerdeyken keskin nişancı belgesi vardı
gözüne sokuyom belgeyi vur şu hedefi diye-tatlicadiarzu-
ay canımsın ya çooooooook güldürdün beni Allah ta seni güldürsün emii:roflol:
vildan çok komiksin ya bazı yazıların ebni çok güldürüyor. Sen beni güldürüyosun Allahta seni güldürsün
ha şöyle yaw allah allah bende oturur ağlarım çok derdim var çok halılarım gelmedi daha oooyyy oyysenağlama
Allah seni iy etsin emi derdin halımı ogelir ayol eryada geç gelcek dimi bizim bizim derdimiz başka kıııııııııız bu biz isteyince parasını verince gelenlerdendeğilki ama
gerçi hedef görmeden 12 den vurmak zor
benim eşimin askerdeyken keskin nişancı belgesi vardı
gözüne sokuyom belgeyi vur şu hedefi diye-tatlicadiarzu-
belenaycım bebiş ne kadarlık keseyi gördün mü???
ohooo şekerim iş ona kalsaydı benim şimdiye hani şu bahsettiğin 8 yavrulu hatun gibi olmam lazım idi... benimki özel harekatçı .. üstelik atış hocası -tatlicadiarzu- ama işte şekerim saha çalışması farklı oluyor haliyle.. adamcağızlar kapalı alana girince zorlanıyor olabilirler -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: hem karanlık hem kapalı alan gözleri bağlı çokmu şey bekliyoruz yoksa kocişlerden:roflol:
çoştun yine deli gacı :roflol::roflol::roflol:
canım benim doktora gitmedim ama sonuca göre 3-4 haftalık sanıyorum
selammmmm
çoştun yine deli gacı :roflol::roflol::roflol:
belossssss......... ya yemekten geldim açtım siteyi.... ya çookk sevindim... oh oh.... hayırlı uğurlu olsuuunnn vatana millete... gazel bir gebelik diliyorum sana... bunu çok bekledin.. tadını çıkar..
bu arara kendi açtığın topikte ve kendi listende 100 numaranın sana denk gelmesi ne enteresan bi tesadüf değil mi :icecream:
canım benim doktora gitmedim ama sonuca göre 3-4 haftalık sanıyorum
saol cnmm idir nolsun işte senden nbr