- 11 Haziran 2008
- 542
- 1
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canlarım nasılsınız ben şok vaziyetteyim hala inanamıyorum şu an işyerindeyim hemen topiğe koştum mucize bu rabbime şükür allahım isteyen herkese nasip etsin amiiiiin
canım arkadaşım tebrik ederim. hihoyyythihoyyythihoyyytallah tamamına erdirsin.şoktasın şuana dimi ben de 3 gündür öyleyim.çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.bu arada senin kan değerin kaç yazarmısın.doktor muayne ettimi.benim 210 çıkmıştı bhcg.
paylaşım için sağol beryalcim kahvaltımı yaptım canım:1hug:kızlar günaydın herkese.cumanız mübarek olsun.öpüldünüz şekerler. kızlar bu arada araştırmalarım sonucunda birkaç bilgiyi paylaşmak istiyorum.hamilelikte kullanılması ve kullanılmaması gereken bitkiler.umarım sizlerede faydalı olur.
FAYDALI BİTKİLER VE BİTKİ ÇAYLARI : ELMA -LİMON -PAPATYA -IHLAMUR AHADUDU- PORTAKAL - NANE- KARANFİL- ADAÇAYI GİBİ BİLİNEN BİTKİ ÇAYLARINI AŞIRIYA KAÇMADAN TÜKETMEK TE FAYDA VAR.
ZARARLI BİTKİ VE ÇAYLAR : FESLEĞEN -ALOE VERA- GİNSENG- KİMYON- REZENE -YASEMİN -LAVANTA SAFRAN - SİNAMEKİ GİBİ BİTKİLERİ İÇEREN ÇAYLARDAN VE BİTKİ OLARAK KULLANILMASINDAN KAÇINILMASI GEREK.
BU ARADA ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY DAHA HAMİLELİĞİN İLK 3 AYINDA SABAH BULANTILARI İÇİN ZENCEFİL ÇAYI İÇMEK.TUZLU KRAKER YADA TUZLU BİSKÜİ YEMEK VE MUZ YEMEK BULANTIYI KESEN YİYECEKLERMİŞ. UMARIM FAYDALI OLUR.SEVGİLER
kocaman öpüldünüz şekerlerim.tekrar cumanız mübarek olsun..topiğimiz hamile dolsun :CüvCüv::CüvCüv:
paylaşım için sağol beryalcim kahvaltımı yaptım canım:1hug:
hemde ne şok öğrendiğimde dilim tutuldu sanki sevinemedim bi tuhaf oldum sonrada ağlamaya başladım...canım benim 64ğ28 çıktı 2 haftalıkmış.bişey sorcaktım hamilelerdede muayeneyi vajinadan mı yapıyolar yoksa direk ultrason mu?vajinadan yapılan muayenenin zararlı olduğunu duymuştum da,doğrumu bilmiyorum....bu arada inanılmaz bi bel ve kasık ağrım var
sessiz deniz canım seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....bugün cuma kızlar bizlerede dua edinnnn!
hakcam günaydın tatlım.ya ben beloşumun yazısını okudum ama anlam çıkaramadım.hamile mi yoksa anlamadım yaaaaa :1shok:
herkese günaydın :CüvCüv:
benimde çoooooooookkkkk güzel bi haberim var......dün kanda gebeliğe baktırdım ve 2 haftalık hamileyim......Rabbime sonsuz şükürler olsun....isteyen herkesin olsun inşallahhhhh
belenaycım seninde gözün aydın,Allah tamamına erdirsin inşallah
canım sonucun anlaşılmıyo karışmış yazılar.ben de daha olmadım muayne ama alttan bakılması daha iyiymiş çünkü kese görülebiliyormuş.merak etme bir sorun olmaz.sonucunu tekrar yazarmısın. kaydirigubbakcemile5
beryal canım günaydın. evet canım belenayda hamile. 2009 yılı hepimize uğurlu geldi.inşallah darısı en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızın başına:Saruboceq:sen nasılsın,yeğenimiz nasıl?
hemde ne şok öğrendiğimde dilim tutuldu sanki sevinemedim bi tuhaf oldum sonrada ağlamaya başladım...canım benim 64ğ28 çıktı 2 haftalıkmış.bişey sorcaktım hamilelerdede muayeneyi vajinadan mı yapıyolar yoksa direk ultrason mu?vajinadan yapılan muayenenin zararlı olduğunu duymuştum da,doğrumu bilmiyorum....bu arada inanılmaz bi bel ve kasık ağrım var