Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet vildancım ya çok zormuş benim ilk deneyimim bakalım inşallah en yakın zamanda ev buluruz ya...kızlar f5 tuşuna basın son okunmamış mesajı gösterir...
evet vildancım ya çok zormuş benim ilk deneyimim bakalım inşallah en yakın zamanda ev buluruz ya...kızlar f5 tuşuna basın son okunmamış mesajı gösterir...
günaydın canlarım nasılsınız ben şok vaziyetteyim hala inanamıyorum şu an işyerindeyim hemen topiğe koştum mucize bu rabbime şükür allahım isteyen herkese nasip etsin amiiiiin
:teytey::teytey::teytey:belenayyyyyyyyyy canım çokkkkkkkkkkkkkkk sevindim tebrik ederim. Ayyyyyyy Allahım dualarımızı kabul etti. Allah tamamını erdirsin arkadaşım. ne zaman belli oldu...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:dance: kendine dikkat et. gelişmelerden bizi haberdar et. inşallah en yakın zamanda diğer kızlardanda mutlu haberi alırız:Saruboceq:
günaydın canlarım nasılsınız ben şok vaziyetteyim hala inanamıyorum şu an işyerindeyim hemen topiğe koştum mucize bu rabbime şükür allahım isteyen herkese nasip etsin amiiiiin
günaydın beryal evet belenayda hamile canım çifte bayram var topikte hihoyyythihoyyytŞenizhakcam günaydın tatlım.ya ben beloşumun yazısını okudum ama anlam çıkaramadım.hamile mi yoksa anlamadım yaaaaa :1shok:
canım sanada çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin Şenizherkese günaydın :CüvCüv:
benimde çoooooooookkkkk güzel bi haberim var......dün kanda gebeliğe baktırdım ve 2 haftalık hamileyim......Rabbime sonsuz şükürler olsun....isteyen herkesin olsun inşallahhhhh
belenaycım seninde gözün aydın,Allah tamamına erdirsin inşallah
herkese günaydın :CüvCüv:
benimde çoooooooookkkkk güzel bi haberim var......dün kanda gebeliğe baktırdım ve 2 haftalık hamileyim......Rabbime sonsuz şükürler olsun....isteyen herkesin olsun inşallahhhhh
belenaycım seninde gözün aydın,Allah tamamına erdirsin inşallah