canımsın sağol ne bileyim ya hep merak etmişimdir yumurtlama döneminde olur ya bu akıntı onun için dedim hamiş kalınca bu akıntı devam ediyormu diye a.s.belenaycım aşkolsun neden saçma bir soru oldu diyorsun. birbirimize sorucaz tabi ki:1hug:
sessizdeniz canım merhaba.vildana katılıyorum.bencede hamilesin. bende idrar testi yaptığımda ikinci çizgi silik çıkmıştı. ertesi gün kan testi yaptım ve sonuç pozitif.silikte çıksa hamilesin bence. hayırlısı olsun. en yakın zamanda kan testi yaptır benc bizide habersiz bırakma....
hemşerim aaa ne demek göndereyim benim kayınvalideyi kız sana bile bakar sağolsun gerçekten çok iyidir
şimdi yaşadığın şeyleri hayal etmeye çalışıyorumda kimbilir nasıl güzel bir duygudur içinde bir canlının yeşermeye başladığını bilmek hele birde kıpırdamaya başladımı dah bi farklı heyecan dha farklı bir sevinç olur allahım kucağınada almayı nasip etsin hayırla ve sağlıkla canıma.s.
canım nasılsın bakalım yerim seniiii .halıların geliyoo.ohhh keyfin yerinde .allah içine sindirsin.güle güle otur şekerimm .birde gönlüne göre ev bulursun inşallah o zaman değmeyin vildoşumun keyfine.ohhh sen evi hazırla biz kızlarla çay içmeye gelicez.senin nefis pastaların dan da isteriz demi kızlar.
merhaba inşallah dediğiniz gibi olurd test beni yanıltmaz.bu arada artık psikolojik olarak sanırım bu gün gece 4den beri uyuyamıyorum,sürekli idrara çıkıyorum,sürekli acıkıyorum,kasıklarım çok ağrıyo özelliklede ayağa kalkınca....yarın dokdoruma gidip kan testi yaptırcam,kesin sonuç alırım umarım.bu kan testini yaptırmak için adetin 1 gün bile geçmesi yeterli mi?
canım bugün aşılamanın 12. günü. bende beklemedeyim. c.tesi kanda baktıracaktım ama sen 16. günü bekle diyince kafam karıştı. ne yapsam acaba? ben hiç ümidim yok. bugün hiç tadım da yok. bilmiyorum. rabbim hayırlısını versin.
sende bugünlerin tadını çıkarmaya bak canım. bol bol ceviz ye ve süt iç. çünki aşerme başlarsa hiç bişey yiyemezsin. sana arkadaş tavsiyesi. (yarımda olsa hamileliği biliyom ya:çok üzgünüm:)
inşallah çok bulantın olmaz.
canım sen şimdi bunları düşünme bol bol dinlen eğer nasibi varsa meleğinin ne olursa olsun rabbim doğmasını nasip eder Allaha sığın tedbirini al ve allaha tevekkül et gerisi allahın bileceği iş birde sürekli pozitif ol hiç kötüyü düşünme kaydirigubbakcemile5evet ya çok faklı birşey birde benim hiç umudum yoktu .sol yumurtalığımda yok biliyosun.sağ dakindede tek yumurtam vardı ve oldu.ben bile inanamıyorum hala.mucize gibi.meleğim inşallah ban sıkı sıkı tutunurda hayal kırıklığına uğramam.çünkü doktorum dediki.hamilelerin yüzde 50 si bebeklerini ilk 1 ayda kaybediyolarmış.bana yat dinlen dedi yatıyorum hep .hayırlısı bakalım.dualarınızı eksik etmeyin.allah sizlerde en kısa zaman da nasip etsin.allah hepimize sağlıklı hayırlı evletlar nasip etsin ..:Saruboceq::Saruboceq:
beryalim hg canım.bugün nasılsınız bakalım?:1hug:
canım sen şimdi bunları düşünme bol bol dinlen eğer nasibi varsa meleğinin ne olursa olsun rabbim doğmasını nasip eder Allaha sığın tedbirini al ve allaha tevekkül et gerisi allahın bileceği iş birde sürekli pozitif ol hiç kötüyü düşünme kaydirigubbakcemile5
merhaba inşallah dediğiniz gibi olurd test beni yanıltmaz.bu arada artık psikolojik olarak sanırım bu gün gece 4den beri uyuyamıyorum,sürekli idrara çıkıyorum,sürekli acıkıyorum,kasıklarım çok ağrıyo özelliklede ayağa kalkınca....yarın dokdoruma gidip kan testi yaptırcam,kesin sonuç alırım umarım.bu kan testini yaptırmak için adetin 1 gün bile geçmesi yeterli mi?
kızlar bişey dikkatinizi çektimi bakın ne kadar fazla kaldım dimi:))) tam işler az oh bugün bol bol sohbete katırım diyordum ki yinede iyi dayandım he sabahtan beri topikteyim ma şimdi çıkmam gerekiyor hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın hamiş olmayanlar haberlerinizi bekliyorum hamiş olanlar sizde dikkat edin kendinize ve yeğenlerimize
citooooooss şu profilindeki çirkin zenci bebeği kaldır oğlun ona benziycek :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?