yok benim hiç haberim yok walla kör cahilim .daha ilk kontrolüme haftaya gidicem doktorum daha çok küçük 10 gün sonra gel kontrole dedi o yüzden bilmiyorum hiçbirşey.bilginiz varsa bana da söyleyin.neler zararlı?:uhm:
kahvaltını yaptın mı şekerim.doğru söyle bak paralarım seni.hımmmm kahvaltı edilecek arada mutlaka meyve ve bol su içilecek .oki doki çitosum.hergün hesap vereceksin bana.bugün kahvaltımı yaptım.seni bunaltıam ve sende mecburen yapacan kahvaltını tememmmiii kaydirigubbakcemile5
citos eti ne için yasakladıki dr
citos eti ne için yasakladıki dr
beryal ve citos iki adres gönderdim özelinize hangi yiyecekler faydalı ve zararlı diye...
yok benim hiç haberim yok walla kör cahilim .daha ilk kontrolüme haftaya gidicem doktorum daha çok küçük 10 gün sonra gel kontrole dedi o yüzden bilmiyorum hiçbirşey.bilginiz varsa bana da söyleyin.neler zararlı?:uhm:
beryalcim kö cahilimde ne demek
kör cahilim yani ne bilim işte cahilliğin son noktası gibi bişey kaydirigubbakcemile3 h.ç bir bilgim yok besinler hakkında .daha doğrusu ben hala şoktan kurtulamadım ne yapacağımı ne yiyip ne içeceğime bile bakamadım internetten.şok şaşkınım inanırmısın 2 gündür.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
beryalcim kör cahilimde ne demekklava:..birbirimizle paylaşıcaz benimde bilmediğim çok şey var.birbirimizden öğrenicez ve kıdemli annelerden:1hug:
sağol hakcacım baktım verdin linke yasaklar bayağı çok:1no2:
ok teşekkür ederim canım. bu arada çitoscum kahvaltıyı atlamak yok bundan sonra tammı kuşum.lülülülülülü
kızlarrrrrr nereye gittiniz kendi kendime yazıp duruyorum:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?